FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Probleme mari pentru Dinamo! Descoperită pe un post-cheie după ce a trimis un jucător în Liga 2

David Irimia a plecat de la Dinamo, foto: Facebook Dinamo București
David Irimia a plecat de la Dinamo, foto: Facebook Dinamo București

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2024 17:44 / Actualizat luni, 08 iulie 2024 20:01

Dinamo are probleme mari de lot cu 6 zile înainte de startul sezonului. „Câinii” au renunțat la David Irimia (18 ani), fundaș dreapta, care va evolua pentru Metaloglobus, locul 4 din grupa A a play-out-ului Ligii 2 din sezonul trecut.

Jucătorul nu a participat la cantonamentul „câinilor” din Slovenia și a fost cedat la Metaloglobus, potrivit dinamo1948.club. Zeljko Kopic (46 de ani) și-ar fi dorit ca jucătorul să continue la Dinamo, însă Irimia era conștient de faptul că nu era titularul postului de fundaș dreapta.

David Irimia, împrumutat în Liga 2

Ianis Zicu, tehnicianul celor de la Metaloglobus, și-a manifestat interesul pentru jucătorul lui Dinamo. El va evolua sub formă de împrumut la Metaloglobus în sezonul viitor al ligii secunde, unul în care formația lui Zicu și-a propus un obiectiv ambițios.

În acest moment, Dinamo are o problemă mare pe partea dreaptă. Cristian Costin (26 de ani) este singurul fundaș dreapta de meserie din lotul „câinilor”. Problema lui Kopic este faptul că fundașul român a fost rezerva lui Gabriel Moura (36 de ani) în sezonul trecut. Brazilianul nu va rămâne la Dinamo, iar Costin va fi titularul postului până când dinamoviștii vor legitima un fundaș dreapta.

Antonio Bordușanu (19 ani) a fost folosit de Kopic pe postul de fundaș dreapta în partidele amicale din Slovenia, fiind o improvizație, însă evoluțiile fotbalistului au lăsat de dorit.

David Irimia a jucat 9 meciuri pentru Dinamo, cele mai multe în Liga 2. Fratele său, Alex, a rămas la Dinamo în contextul în care are șanse mai mari de a evolua. Alex Irimia este mijlocaș central și l-a impresionat pe tehnicianul croat în cantonamentul din Slovenia.

„Câinii” debutează în noul sezon pe terenul vicecampioanei CFR Cluj. Duelul are loc duminică, 14 iulie, de la 19:00.

Cum ar putea arăta Dinamo în prima etapă din Superliga: Golubovic - Costin, Boateng, Homawoo, Opruț - Gnahore, Milanov, Cîrjan - Politic, Bani, Selmani

100.000 de euroe cota lui David Irimia, potrivit Transfermarkt

VIDEO. Zeljko Kopic, cum se pregătește Dinamo de meciul cu CFR Cluj: „Am studiat echipa”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre titularul de la FCSB: „Va pleca la Roma”
Superliga
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre titularul de la FCSB: „Va pleca la Roma”
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Campionate
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Gigi Becali, la un pas de a vinde FCSB: „M-au sunat și le-am zis prețul! Mi-am mușcat limba”
Superliga
Gigi Becali, la un pas de a vinde FCSB: „M-au sunat și le-am zis prețul! Mi-am mușcat limba”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

Cristian Chira, în cârje la Oțelul - Universitatea Craiova » Dialog exclusiv cu GSP: „Aștept rezultatul de la RMN și sper să scap de operație”


Comentarii (10)
redbuldog
redbuldog  •  11 Iulie 2024, 09:43

Raportat la lotul pe care-l prezinta acum Dinamo,veti vedea cat de nesebuite si eronate au fost deciziile de indepartare a unor jucatori crescuti in propria academie:R.Grigore,D.Giafer,V.Borcea si D.Irimia!Acum cine mai urmeaza Nicolescule&Kopici..!?

Falticeni1962
Falticeni1962  •  10 Iulie 2024, 07:12

DINAMO POATE LUA JUCĂTORI DIN UCRAINA DE LA DNIPRO CARE SE DESFIINȚEAZĂ.......

blackknight
blackknight  •  09 Iulie 2024, 22:54

nu era normal sa-l imprumute DUPA ce gaseau fundas dreapta?!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează