FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ultimul jucător de care FCSB vrea să se despartă în această iarnă pune condiții pentru a rezilia contractul cu vicecampioana

Rachid Bouhenna (primul din stânga) pune condiții pentru a rezilia contractul cu cei de la FCSB
Rachid Bouhenna (primul din stânga) pune condiții pentru a rezilia contractul cu cei de la FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 08:44 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 09:42

Rachid Bouhenna (31 de ani), fundașul central al vicecampioanei României, FCSB, pune condiții pentru a se despărți de gruparea roș-albastră. 

Stoperul algerian cere să îi fie plătite toate salariile până în vară pentru a rezilia înțelegerea cu bucureștenii, informează cei de la spotmedia. FCSB nu ia însă în calcul această variantă, mai arată sursa citată. 

Nelu Varga anunță ultimul transfer al iernii la CFR Cluj: „Cu el chiar închidem campania”
CFR CLUJ
Nelu Varga anunță ultimul transfer al iernii la CFR Cluj: „Cu el chiar închidem campania”

Rachid Bouhenna a intrat în dizgrațiile lui Gigi Becali încă din luna august a anului trecut: „Nu mai vede iarba în viața lui!”

Fundașul sosit vara trecută de la CFR Cluj a intrat în dizgrațiile lui Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, încă din august 2022. Latifundiarul diin Pipera spunea după victoria roș-albaștrilor cu Chindia Târgoviște, scor 3-2, că algerianul nu va mai juca niciodată pentru vicecampioană. 

„Bouhenna nu mai vede iarba în viața lui, adică iarba FCSB-ului! Cu Chindia nu a fost un meci dificil. Meciul a fost încurcat de un jucător, de Bouhenna. L-a lăsat pe ăla (n.r. - Doru Popadiuc) să ia mingea: «Ia, bă, mingea, că mie nu îmi place!». 

Un jucător mai greșește, dar când distruge echipa așa, păi cade echipa definitiv! La revedere, tată! La FCSB cumpără lumea bilete. Aici nu are voie să ajungă adversarul în 16 metri. Mingea la mine și goluri!”, a „tunat” Becali, la Pro Arena. în august 2022. 

Cu toate acestea, Rachid Bouhenna a mai jucat în 5 meciuri pentru FCSB în actuala stagiune, de când Gigi Becali spunea că nu va mai îmbrăca niciodată tricoul roș-albastru. 

Africanul a bifat 3, respectiv 90 de minute în „dubla” de coșmar cu danezii de la Silkeborg, din UEFA Europa Conference League. Rachid Bouhenna a mai jucat 82 de minute la Arad, cu UTA, în grupele Cupei României, a fost integralist cu West Ham United la meciul de pe Arena Națională, scor 0-3, și a mai contabilizat 74 de minute cu Oțelul Galați, în Cupă. 

9 aparițiia adunat Rachid Bouhenna în tricoul FCSB-ului în acest sezon, în toate competițiile

Rachid Bouhenna nu a mers nici în cantonamentul din Turcia

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, anunța, pe data de 3 ianuarie, că 6 fotbaliști nu vor face deplasarea alături de vicecampioană în cantonamentul din Turcia. 

„Sunt câţiva jucători care nu vor face deplasarea în Turcia. Sunt Ducan, Boboc, Bouhenna, Dulca, Dumiter (n.r. - a semnat deja cu FC Voluntari), Rusu. Nu ştim dacă şi-au găsit alte echipe, nu vom conta pe ei. Nu vom conta pe ei. Am preferat să luăm câţiva jucători foarte tineri. Ei se pot antrena cu noi”, spunea oficialul FCSB-ului la începutul lunii ianuarie. 

Răzvan Ducan a plecat liber de contract la FC Botoșani, Radu Boboc a reziliat și el cu FCSB, Marco Dulca și Bogdan Rusu s-au întors la Chindia, respectiv CS Mioveni, în timp ce Andrei Dumiter a semnat cu FC Voluntari. 

Rachid Bouhenna, din 2019 în fotbalul românesc

Fundașul central algerian ajungea în Liga 1 în iulie 2019, la Sepsi Sf. Gheorghe, de la Dundee United (Scoția). După doi ani, Bouhenna ajungea la CFR Cluj, din postura de jucător liber de contract. Alături de ardeleni, acesta a câștigat un titlu de campion. 

A mai evoluat în carieră la Sedan, Doncaster Rovers, Bertrix, AFC Compiegne, CS Constantine și MC Algiers. 

VIDEO. Adrian Șut, despre perioada de pregătire și așteptările sale pe 2023: ,,Îmi doresc să câștigăm campionatul"

Citește și:

U Cluj îi răspunde dur Universității Craiova, care a acuzat „tertipurile” primarului Emil Boc: „Ultimii care ar trebui să vorbească despre politizare”

„Ce play-off? Noi nu am câștigat cu ultima clasată!” » Nae Constantin nu a înțeles nimic din prestația elevilor săi: „Nu asta am pregătit”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
istet10
istet10  •  22 Ianuarie 2023, 17:26
Postat de ObserverS pe 22 Ianuarie 2023, 13:48

Ipocritul asta nu a plătit pe nimeni de la echipa 2-a, de 5 luni, dar Ziariștii lui peste pun batista pe țambal.

Daca este asa se va trezi cu depunctari si sanctiuni. Totusi, de ce FRF nu reglementeaza in asa fel incat sa fie sanctionat clubul pt neplata la a doua echipa, la cea feminina, etc? Ca FRF permite toate astea. Cum permite sa existe asa zisi antrenori fara calificare, licentiere prea relaxata si multe altele.

VanBasten
VanBasten  •  22 Ianuarie 2023, 15:56

Baiat destept!

ObserverS
ObserverS  •  22 Ianuarie 2023, 13:48
Postat de sadiku_is_back pe 22 Ianuarie 2023, 10:55

Ii plateste nea gigi ...el asa zice ...ca plateste fotbalistii =))))) ii invata pe cei de la Dinamo sa plateasca jucatorii ....

Ipocritul asta nu a plătit pe nimeni de la echipa 2-a, de 5 luni, dar Ziariștii lui peste pun batista pe țambal.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează