FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL

Ce nu s-a văzut la TV în Rapid - Farul » Cum au trăit Hagi și Șumudică meciul de pe bancă + reacțiile lui Alibec de pe Giulești

Articol de - Publicat luni, 21 octombrie 2024 23:11 / Actualizat luni, 21 octombrie 2024 23:11

Rapid - Farul, scor 3-0, din runda #13 din Superliga, a reprezentat prima victorie pe teren propriu a echipei antrenate de Marius Șumudică în acest sezon. Reporterii GSP.ro au surprins 10 detalii interesante ca nu s-au văzut la televizor.

Rapid și-a îngenuncheat adversara într-un meci în care Borza, Petrila, Pașcanu și debutantul Dobre au marcat.

10 detalii surprinse de reporterii GSP

  • Marius Șumudică a fost foarte vocal încă din startul meciului. Arbitrul de rezervă Andrei Antonie a avut viață grea cu tehnicianul giuleștean. Uneori, Șumi a depășit spațiul tehnic, în încercarea de a-i impulsiona pe elevii săi.

La deciziile arbitrului Andrei Moroiță pe care nu le-a considerat conforme cu ceea ce credea el despre faza respectivă, și-a făcut, teatral, cruce. Cum au fost cartonașele galbene luate rapid de Siegrist (4) și Săpunaru (6).

Tehnicianul giuleștean le-a cerut în permanență jucătorilor săi să atace poarta lui Hagi, să nu se retragă. Și a aplaudat, cu mâinile deasupra capului, și ocaziile ratate de ofensiva lui.

La 3-0, tot stadionul a început să-i scandeze numele antrenorului din Grant, iar Șumi a savurat momentul: și-a dus mâna la inimă, apoi a celebrat scandările anti-Steaua.

  • Dacă Marius Șumudică și-a făcut cruce de multe ori la câteva situații de joc, Gică Hagi și-a pus mâinile în cap în startul partidei, nemulțumit de modul cum tratau jucătorii lui câteva faze.

Cum scorul a luat proporții, „Regele” și-a combinat protestele la adresa jucătorilor cu reacții către banca tehnică. Plus clipe când dădea supărat din cap, foarte afectat.

  • Borza nu s-a bucurat la gol, a ridicat mâinile simbolizând gestul de a-și cere scuze în fața suporterilor Farului. Fundașul stânga a fost transferat de Rapid chiar de la malul mării, Dan Șucu achitându-i lui Gică Hagi suma de 800.000 de euro pentru acest transfer.

A fost primul gol al lui Andrei Borza în tricoul Grantului într-un meci oficial! Primul în zece etape din acest sezon, primul în al 42-lea meci pentru giuleșteni. Mai are și două assist-uri.

  • În minutul 18, arbitrul Moroiță a oferit un moment de-a dreptul hilar. Farul a sprintat în ofensivă, ploieșteanul a încercat să țină pasul cu faza, doar că s-a împiedicat de un fotbalist și a căzut, caraghios. A fost prilej de ironii din tribună, când giuleștenii l-au văzut pe „central” rostogolit în iarbă.

„Vrei o pauză?”, a fost una dintre cele mai blânde reacții din tribună.

  • Terenul, vopsit, prost, le-a pus mari probleme jucătorilor celor două echipe. Totuși, gazdele s-au adaptat bine la condițiile de joc.

  • Dragoș Nedelcu a ieșit accidentat, în aplauzele spectatorilor rapidiști! Mijlocașul central a avut nevoie de targă pentru a fi dus pe margine, în minutul 28. Își acoperea fața cu mâinile, suferind, descumpănit, mai ales că ar putea fi un an 2024 încheiat pentru el în fotbal.

  • Dican și-a pus mainile în cap după ce-a bâlbâit mingea din care Rapidul a dus scorul la 2-0. Internaționalul de tineret s-a pierdut cu firea, la câteva minute după ce a fost retras de Hagi ca fundaș central. Victor a mai jucat pe acest post, chiar dacă la bază este mijlocaș central.

Fotbalistul Farului a pierdut mingea, N”Jie a recuperat, după care Petrila a înscris din pasa lui Christensen. Când a văzut mingea în poartă, Dican a căzut din picioare și și-a pus mâinile în cap.

  • Alibec, veșnic nemulțumit. Și protestând la multe decizii ale arbitrului, cerând mai mereu cartonaș galben pentru fiecare adversar ce l-a oprit prin fault, supărat pe colegi pentru că nu jucau așa cum și-ar fi dorit el.

Bineînțeles, n-a primit deloc bine cartonașul galben pe care i l-a dat „centralul”. Foarte afectat și abătut, mai ales după ce scorul a luat proporții. Totuși, Dennis a fost cel mai vivace jucător al Farului, tot căutând ceva prin care să-și surprindă adversarul.

  • Cristi Săpunaru a ieșit înainte de pauză. În uralele spectatorilor, dar foarte supărat. De nervi, a dat cu ghetele de pământ când a ajuns în fața băncii de rezerve. Marius Șumudică l-a luat în brațe și l-a îmbărbătat, apoi galeria l-a chemat la salut.

  • În repriza secundă, în momentul în care rapidiștii părăseau stadionul în uralele suporterilor, chiar și Șumudică i-a aplaudat pe aceștia alături de fani.
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”
Superliga
Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”
Marius Șumudică, gest suburban după al treilea gol al Rapidului » Derapajul antrenorului care a purtat o geacă de 1.800 de euro pe Giulești
Superliga
Marius Șumudică, gest suburban după al treilea gol al Rapidului » Derapajul antrenorului care a purtat o geacă de 1.800 de euro pe Giulești
Denis Alibec, distrus după ce Farul a fost umilită de Rapid: „Cea mai rușinoasă înfrângere din cariera mea”
Superliga
Denis Alibec, distrus după ce Farul a fost umilită de Rapid: „Cea mai rușinoasă înfrângere din cariera mea”

"M-am născut în Siberia, într-un oraș doar de militari". Mutată la București în 2003, Tania a ajutat sute de români

„Ți s-a propus să trișezi?” » Tătărușanu răspunde la 10 întrebări delicate: „A ieșit scandal în vestiar” / „Atunci am vrut să mă las!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează