FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - RAPID

Șumudică și-a găsit atacant: cât trebuie să plătească Șucu » Informație confirmată, în ziua derby-ului cu Craiova

Mariusz Stepinski, dorit de Rapid, foto: Instagram mariuszstepinski
Mariusz Stepinski, dorit de Rapid, foto: Instagram mariuszstepinski

Articol de , - Publicat sambata, 31 august 2024 13:09 / Actualizat sambata, 31 august 2024 14:58

În ziua meciului din Bănie, dintre Craiova și Rapid, giuleștenii au pus ochii pe un vârf polonez care evoluează în campionatul din Cipru. Este vorba despre Mariusz Stepinski (29 de ani).

  • Universitatea Craiova - Rapid se joacă astăzi, de la 21:30. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Marius Șumudică (53 de ani) anunțase la conferința de presă premergătoare duelului faptul că așteaptă săptămâna viitoare două transferuri, care să intre direct în primul 11.

Primul dintre ele ar putea fi Mariusz Stepinski, atacantul celor de la Omonia Nicosia.

Cele două cluburi au intrat în contact, iar mutarea ar putea fi perfectată în zilele următoare. potrivit sport.ro.

Mariusz Stepinski, dorit de Rapid

Dan Șucu este dispus să achite aproximativ 500.000 de euro în schimbul vârfului din Cipru, anunță sursa citată. Omonia și Rapid se află în discuții. Sursele GSP.ro confirmă intenția rapidiștilor de a-l transfera pe atacantul polonez.

Atacantul polonez a bifat 6 meciuri pentru Omonia în acest sezon, dintre care 5 în cupele europene și unul în campionat, perioadă în care a înscris 4 goluri. Toate reușitele au venit în preliminariile Conference League.

Șumudică și-a găsit atacant: cât trebuie să plătească Șucu » Informație confirmată, în ziua derby-ului cu Craiova
Mariusz Stepinski, dorit de Rapid, foto: Instagram mariuszstepinski

Stepinski a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Aris Limassol, Hellas Verona, Lecce, Chievo Verona, Nantes, Ruch Chorzow, FC Nurenberg, Wisla Krakow și Widzew Lodz.

Cele mai multe meciuri le-a jucat pentru Aris, 84 la număr, în perioada 2021-2023. Pentru formația din Cipru a marcat de 20 de ori și a oferit 10 assist-uri.

1,4 milioane de euroe cota lui Mariusz Stepinski, potrivit Transfermarkt

Rapid a rămas descoperită după plecarea golgheterului Albion Rrahmani (24 de ani) la Sparta Praga, pentru 5 milioane de euro. Giuleștenii îi mai au pe Borisav Burmaz (23 de ani), Florent Hasani (27 de ani) și Timotej Jambor (21 de ani) ca soluții ofensive.

Mai mult decât atât, Dan Șucu a plătit aproximativ un milion de euro în schimbul lui Jambor, însă vârful slovac nu a oferit randamentul așteptat până în acest moment.

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rapid obține un rezultat mare în Liga Campionilor la handbal feminin » Prestație remarcabilă în fața triplei câștigătoare a competiției
Handbal
Rapid obține un rezultat mare în Liga Campionilor la handbal feminin » Prestație remarcabilă în fața triplei câștigătoare a competiției
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă
Superliga
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (14)
alex_t
alex_t  •  31 August 2024, 23:20

extraordinar de slab mijlocul cu craiova. nu au ce cauta gojkovic, hasani, oaida. astia nu sunt nici de play out. 2 mijlocasi ne trebuie, nu atacanti

alex_t
alex_t  •  31 August 2024, 21:53

sezonul trecut a marcat 12 goluri in vreo 7 competitii. sa dai 500 mii pe o epava sperand ca marcheaza cu buzaul si urziceni arata cata incompetenta e la Rapid. joaca-l mai bine pe Jambor macar pana la iarna daca tot ai dat 1milion pe el. Ii acorzi incredere si la iarna vezi cum sta treaba daca Jambor nu face fata. cea mai mare greseala acest polonez... dar deh, ce stim noi :)

mario_rdfe_
mario_rdfe_  •  31 August 2024, 19:58
Postat de supereduardo10 pe 31 August 2024, 17:28

Ai nu zau :))) Habarnist. Rapid are fundasi centrali garla si titulari si rezerve foarte buni. Cred ca numai unu face cat toata linia de fund a lui Dinamo :))) Rapid are nevoie la misloc da e adevarat si un atcant foarte bun dar pt ce are nevoie? Adica ne vorbesti u de aia care se lupta la retrogradare de Rapid care se chinuie saracii sa....intre in lupta pentru titlu :)))) Bahh nu am vazut asa ceva au avut si ei succes cateva etape cu heirupu si antijocul si zici ca sunt mare echipa. E sa le mai plangi de mila alta data :))) Cred ca in primvara nu va ai tzin pumnii va tin chitra ca sigur o sa levitati in jurul barajului.

Priviti delir aici ! Pe ce lume traiesti ? Unde sa ajuns, rapidistii sa faca misto de Dinamo ! Ba, ati fost, sunteti si o sa fiti o musca in fata lui Dinamo ! Nici daca merge Dinamo in liga 3 si voi luati titlul, tot nu o sa primiti mai multa atentie decat noi ! Dinamo este si a fost mereu un colos in fata voastra ! Singurii suporteri din Romania care se pot trage de sireturi cu noi, sunt cei stelisti...voi ramaneti linistiti acolo in umbra unde ati fost o viata intreaga ! Ce aparare aveti voi ma ? Tu nu iti cunosti echipa ? Sunt pilaf toti...d asta nu a mers echipa voastra in anii astia, din cauza apararii ! Pana cand jucati cu sapun si cu cei aruncati de cfr si fcsb ? Tu dormi in bocanci, altfel stiai ca rapid are una dintre cele mai slabe aparari din liga 1...nu aveti un fundas central decent ! Auzi la el...mila de Dinamo :))) ba, cand ati cazut in b, singura galerie care a fost langa voi, a fost cea a lui Dinamo...bannerul ala cu " capul sus rapid bucuresti "....si ati uitat ba ! Anul trecut liderul de galerie de la rapid zicea ca isi doreste sa mergem in liga 2 ! Sfat...nu mai incercati sa va legati de numele Dinamo si steaua ca sa primiti si voi atentie ! Acum stai jos !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează