FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

OFICIAL „Sfârșitul unei povești” » A plecat după 5 ani de la Rapid

Lucian Ionescu a plecat de la Rapid, foto: Facebook
Lucian Ionescu a plecat de la Rapid, foto: Facebook

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2024 19:35 / Actualizat luni, 08 iulie 2024 21:55

Continuă schimbările în organigrama clubului Rapid. Lucian Ionescu nu mai este ofițerul de presă al clubului. Giuleștenii au anunțat deja persoana care îl va înlocui.

Postul va fi ocupat în continuare de Andreea Cioboată, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. A dezvoltat ultima oară proiectul „Ruj pe Bară”. Lucian Ionescu va rămâne în cadrul clubului și va fi Brand Manager la Rapid Old Boys.

Se va ocupa în continuare de sectorul destinat foștilor jucători, dar și istoriei giuleștenilor, potrivit fcrapid.ro.

Schimbări la Rapid: Lucian Ionescu OUT, Andreea Cioboată IN

Fostul ofițer de presă al clubului a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Acesta a anunțat „sfârșitul unei povești” și nu a ezitat să-și exprime încă o dată dragostea pentru clubul din Giulești.

El a fost promovat în această funcție în 1998 și s-a întors la Rapid în momentul în care echipa se află în Liga 4, în urmă cu 5 ani.

SFÂRȘITUL UNEI POVEȘTI

În 1998, atunci când Mircea Lucescu m-a împins practic din tribuna Giuleștiului în funcția de ofițer de presă la Rapid, credeam că visez. Visam de fapt la ceea ce nu îndrăznisem să visez vreodată. Viața, vremurile, conjuncturile, oamenii, m-au obligat ca după niște ani să plec - niciodată de bunăvoie - apoi să mă întorc, să plec din nou... vremuri bune, vremuri rele și vremuri crâncene.

Când Rapid se afla în Liga a IV-a mi s-a propus să revin acasă după promovare și să ocup vechea funcție. N-aveam cum să refuz. Au trecut 5 ani de atunci. Cu bune, cu rele. Cu întâmplări de scris într-o carte. Ani în care am încercat să ajut și eu Rapidul să crească. În mod cert am făcut și greșeli, în mod cert puteam mai mult. Am fost criticat, am fost și înjurat, dar am fost și felicitat, iar acele momente chiar contau. Iar cei care mă cunosc cu adevărat știu că am fost dedicat.

Pentru cei care nu cunosc detalii, funcția de ofițer de presă este una complexă și necesită mult echilibru. Totuși, deși te lovești de multe, este o meserie frumoasă.

Acum a sosit momentul altor provocări într-o zonă definitorie pentru mine. O zonă cu legende, cu istorie, cu tot ceea ce poate uni trecutul cu prezentul și viitorul la Rapid.

Sfârșitul unei povești, începutul alteia...

- mesajul lui Lucian Ionescu

„Sfârșitul unei povești” » A plecat după 5 ani de la Rapid
Lucian Ionescu a plecat de la Rapid, foto: Facebook Lucian Ionescu

Clubul Rapid a anunțat astăzi noul ofițer de presă al clubului. Este vorba de Andreea Cioboată, care a oferit și prima declarație după preluarea funcției: „Sunt o rapidistă fericită. Să lucrez pentru Rapid a fost un vis de când am venit prima oară pe Giulești. Sunt entuziasmată că pot aplica toată experiența acumulată până acum tocmai în cadrul clubului pe care îl iubesc. Voi trata Rapidul cu respect, cu grijă și cu profesionalism, așa cum am făcut întotdeauna”, a declarat Andreea Cioboată, pentru site-ul oficial al clubului.

„Sfârșitul unei povești” » A plecat după 5 ani de la Rapid
Andreea Cioboată, noul ofițer de presă de la Rapid, foto: Facebook FC Rapid 1923

Anul trecut a început un nou proiect, bazat pe incluziunea femeilor în peisajul stadioanelor, numit „Brigada Rapidistelor”.

VIDEO. Neil Lennon a vorbit despre strategia de transferuri de la Rapid

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Antrenorul lui Rangers, desființat în Scoția din cauza lui Ianis Hagi: „Este de neînțeles, nu poți să faci asta!”
Stranieri
Antrenorul lui Rangers, desființat în Scoția din cauza lui Ianis Hagi: „Este de neînțeles, nu poți să faci asta!”
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Campionate
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre titularul de la FCSB: „Va pleca la Roma”
Superliga
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre titularul de la FCSB: „Va pleca la Roma”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

Cristian Chira, în cârje la Oțelul - Universitatea Craiova » Dialog exclusiv cu GSP: „Aștept rezultatul de la RMN și sper să scap de operație”


Comentarii (8)
persanu
persanu  •  09 Iulie 2024, 20:48
Postat de pacient pe 08 Iulie 2024, 23:45

Ce comentariu inept si complet habarnist... Prietene, daca tot e asa usoara meseria asta, de ce nu o faci tu?! O meserie nu e grea doar pentru ca nu trudesti ca un salahor in soare arzator sau in nameti?! Dupa cum scrii am impresia ca nu ai fi in stare sa scrii textul ala de trei pagini nici cu dictionarul in fata.

ti-e greu sa înțelegi esența textului? Ți se pare ca e vreun programator? Sau vreun contabil? Stai sa te legi de exprimarea mea când nu are nici o legătura ce fac eu cu părerea pe care mi-o exprim. Eu îmi câștig banii destul de ușor, fără munca in soare sau nămeți si nici n-am avut nevoie de scoală. Si sunt destul de mulțumit ca nu am stat sa-mi tocesc coatele prin scoli ca sa ajung la "Punguță doriți" Si tu in mintea ta, aia mica, ca nu e mare, garantat, crezi ca oricine poate ajunge ofițer de presa la o echipa ? Cu un salariu destul de bun pentru o munca unde aproape ca nu faci nimic ? Ma faci sa zâmbesc. Legat de scris, daca asta ți se pare propoziție dupa care sa atragi atenția cuiva cum se exprima " O meserie nu e grea doar pentru ca nu trudești ca un salahor in soare arzător sau in nămeți?! " lasa-ne corectorule. :) Incearca sa intelegi textul, daca tot iti semnalizezi asa zisa desteptaciune si dupaia trage de urechi pe unu sau pe altul.

Normal
Normal  •  09 Iulie 2024, 12:58

Iar se spune o minciuna ! Nu a plecat de la Rapid !

costeltudor
costeltudor  •  09 Iulie 2024, 10:37

Dle. SUCU , mai bine mai târziu decât niciodată !!! Sper ca vom avea comunicări și informări clare și la timp !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează