FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Câți bani primește Neil Lennon după ce a fost dat afară de Rapid

Neil Lennon
Neil Lennon

Articol de , - Publicat marti, 20 august 2024 22:15 / Actualizat marti, 20 august 2024 23:14

Neil Lennon nu mai e antrenorul Rapidului. El a fost demis de Dan Șucu, acționarul majoritar al echipei din Giulești.

Adus în această vară la Rapid, înainte de startul sezonului, nord-irlandezul a rezistat doar 6 etape în Superliga. Giuleștenii nu au câștigat în acest sezon și sunt singura echipa fără victorie în această stagiune.

Câți bani primește Neil Lennon de la Rapid

Neil Lennon ar fi trebuit să primească despăgubiri de 400.000 de euro după ce a fost demis, însă a ajuns la un acord amiabil cu cei din conducerea Rapidului.

Din informațiile GSP, Lennon va încasa 98.000 de euro de la Rapid pentru stoparea angajamentului, adică echivalentul a 3 salarii. Nord-irlandezul a fost șocat în momentul în care a aflat că a fost demis.

„Normal că nu-i convine situația lui Neil. E supărat, afectat, asta e viața. S-a ajuns la un acord în legătură cu rezilierea contractului și suma de bani”, a declarat Viorel Moldovan, președintele de la Rapid, la Prima Sport.

Alături de Lennon, de la Rapid vor pleca și cei care au făcut parte din staff-ul lui, și anume Iain Brunskill – secund, Andy Liddell - preparator fizic, Kyriakos Televantos – analist video.

Marius Șumudică, în locul lui Neil Lennon

Imediat după ce Neil Lennon a fost anunțat că este dat afară, în Giulești a ajuns Marius Șumudică. Acesta a negociat cu Dan Șucu și a semnat cu Rapid pe doi ani.

Șumudică a semnat cu echipa alb-vișinie pe doi ani și are un salariu lunar de 20.000 de euro. El este unul dintre cei mai bine plătiți antrenori din Superliga.

Șumudică va debuta la Rapid vineri, cu Poli Iași, în Copou. El va fi prezentat în cadrul unei conferințe de presă miercuri, de la ora 11:00. „Mi s-a îndeplinit un vis! Îmi doream foarte mult să revin acasă”, a fost prima reacție a lui Șumudică.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Rangers i-a fixat o clauză lui Ianis Hagi” » Vestea dată de Giovanni Becali la „Prietenii lui Ovidiu”
Stranieri
„Rangers i-a fixat o clauză lui Ianis Hagi” » Vestea dată de Giovanni Becali la „Prietenii lui Ovidiu”
„Nadia, ești mega-campioană olimpică, NU-mi mai spăla vasele!” » Cristian Sima, povești colosale într-un interviu fără menajamente: „95% din Wall Street e pe cocaină, de la CEO la ultimul broker”
Special
„Nadia, ești mega-campioană olimpică, NU-mi mai spăla vasele!” » Cristian Sima, povești colosale într-un interviu fără menajamente: „95% din Wall Street e pe cocaină, de la CEO la ultimul broker”
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”
Superliga
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (34)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  21 August 2024, 20:59
Postat de VanBasten2000 pe 21 August 2024, 08:04

Hai ca nici Rapidul nu o fi vreo lumina de echipa demna de vreun Guardiola.

Bastenitos, singura mea grija e sa nu stea prea mult Nea Sucu p'acasa. Ca, cine știe? Începe sa schimbe tactica la pool boys de la o zi la alta. Love you, man.

Hcm27
Hcm27  •  21 August 2024, 10:52
Postat de villito pe 20 August 2024, 23:31

ce spuneti voi nu are nicio logica, mai intai spuneti ca are o clauza de reziliere de 400k, apoi spuneti ca omul a fost socat ca vor sa il dea afara, apoi ca a acceptat 100k. sau voi vreti sa spuneti in articol ca a fost socat ca nu a fost dat afara mai repede ? daca chiar a avut clauza aia(ceea ce nu cred, nu lasi 300k euro asa) inseamna ca omul a vrut sa plece cat mai repede din romania

Pai e normal sa vrea sa plece cat mai repede.Trebuie sa-i facă parastas mamei lui de 40 d2 zile

itu52
itu52  •  21 August 2024, 09:36

„Nord-irlandezul a fost șocat în momentul în care a aflat că a fost demis.” Scopul scuză mijloacele. Punct ochit, punct lovit. Hazliu și lejer ca turcul de la proba de Tir Paris-2024. Pe deasupra bușit și cu nasul rupt. Să mai zică cineva că nu-i adevărat: „Cine după ce umblă, găsește”, mai brutal: „a luat-o în barbă!”. Urmează versiunea Șumi, papagalul turcesc. Afiș mare, dar nu rămâne fără rezolvare, Șucu nu prea vorbește, dar bine ...***! 09:37

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează