FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO + FOTO Rapid și-a prezentat achizițiile făcute în această vară! Cristi Manea, cel mai important transfer: „Nu credeam că în România voi găsi așa ceva”

Rapid și-a prezentat achizițiile făcute în această perioadă de mercato +8   FOTO
Rapid și-a prezentat achizițiile făcute în această perioadă de mercato

Articol de , , - Publicat miercuri, 10 iulie 2024 13:52 / Actualizat miercuri, 10 iulie 2024 14:01

Rapid și-a prezentat achizițiile făcute în această perioadă de mercato. Evenimentul s-a desfășurat la stadionul Giulești, iar suporterii giuleșteni au avut ocazia să-și vadă noile transferuri. Claudiu Micovschi, Rareș Pop, Cristi Manea, Jakub Hromada, Filip Blazek și Timotej Jambor au fost jucătorii prezenți la conferința de presă.

Aceștia au făcut primele declarații după ce au semnat cu Rapid și au prezentat tricourile în care vor evolua în sezonul viitor. Rapid debutează în noul sezon din Superliga sâmbătă, pe terenul celor de la UTA Arad.

FOTO. Rapid și-a prezentat achizițiile făcute în această perioadă de mercato

+4 FOTO

Claudiu Micovschi și Rareș Pop au venit de la UTA Arad, iar cei doi au explicat faptul că va urma un meci special, în contextul în care au evoluat sub comanda lui Mircea Rednic în sezonul trecut la Arad.

Claudiu Micovschi: Pe plan profesional îmi doresc să fiu cât mai sănătos și să ne bucurăm împreună de acest nou sezon. Vrem să-i facem pe fani mândri de noi. Neil Lennon este un antrenor experimentat, foarte bun. A venit cu o gândire nouă, îmi doresc din tot sufletul să facem treabă bună împreună.

Mi-a prins bine împrumutul la UTA Arad. Sunt pregătit să dau tot ce am mai bun. Va fi un meci special pentru noi doi (n.r. - el și Rareș Pop). Mergem acolo să luăm cele trei puncte.

Rareș Pop: Sper să am un parcurs excelent, să nu dezamăgim fanii. La finalul sezonului să ne bucurăm de multe reușite. Neil Lennon este un antrenor diferit, cu multă experiență. Și-a impus încă din primul antrenament ideologia sa de joc. Și pentru mine va fi un meci special (n.r. - cel cu UTA Arad), dar mergem după cele trei puncte.

VIDEO. Cristi Manea, prezentat la Rapid: „M-a afectat puțin că n-am mers la Euro 2024”

Cristi Manea este de departe cel mai important transfer făcut în această vară de Rapid. Fostul fundaș de la CFR Cluj a explicat faptul că speră să revină la echipa națională. A menționat faptul că va încerca să câștige cel puțin un trofeu în tricoul giuleștenilor în acest sezon, așa cum a făcut la CFR Cluj, acolo unde este campion al României de 5 ori.

„Vreau să joc cât mai bine aici, la Rapid. Sunt foarte fericit că îmbrac acest tricou vișiniu. Lennon are o mentalitate diferită și cred că ne va ajuta foarte mult. M-a afectat puțin faptul că n-am fost la Euro 2024, dar m-am bucurat pentru colegii care au făcut o figură frumoasă acolo. Lucrul acesta m-a motivat mai mult să arăt ce pot și să le demonstrez tuturor că poate au greșit.

Eu sper să revin la echipa națională, acesta este obiectivul, dar mă gândesc să joc cât mai bine și va veni și convocarea. Sunt foarte impresionat de ce am găsit aici, am cunoscut niște oameni extraordinari. Nu credeam că în România voi găsi așa ceva. De suporteri ce să mai zic.. au demonstrat ei tot. E un club extraordinar.

Ne gândim la titlu, de când am venit aici am văzut faptul că jucătorii au o calitate foarte mare. Cam pe unde am fost am câștigat un trofeu sau mai multe.”, a declarat Manea, la conferința de presă.

VIDEO. Jakub Hromada, Filip Blazek și Timotej Jambor, în tricoul Rapidului

Pe lângă cei trei jucători români, giuleștenii i-au prezentat și pe Jakub Hromada, Filip Blazek și Timotej Jambor.

Hromada, împrumutat în iarnă de la Slavia Praga, a fost transferat definitiv de giuleșteni. Filip Blazek a venit de la Banik Ostrava, în timp ce Timotej Jambor a evoluat ultima dată pentru Zilina, formație din Slovacia.

Jambor a explicat faptul că este cel mai mare transfer al carierei de până acum, în contextul în care are 21 de ani și este prima experiență într-o țară străină.

Jakub Hromada: Vreau să le mulțumesc tuturor celor de la Rapid. Am venit acum câteva luni, iar începutul nu a fost ușor. Am avut și acea accidentare la sfârșit de aprilie. Lennon e un antrenor diferit și abia aștept să lucrăm împreună.

Momentan sunt focusat să ofer tot ce am mai bun, să mă recuperez după accidentare.

Filip Blazek: Sunt foarte fericit să fiu aici. M-am adaptat repede, abia aștept să înceapă sezonul și să mă întâlnesc cu fanii rapidiști. Sper să fim învingători în acest sezon, voi da totul pe teren. Pe Neil Lennon e puțin dificil să-l înțeleg uneori, dar are o viziune foarte bună. Ne va ajuta foarte mult.

Timotej Jambor: Sunt încântat să fiu aici. E primul mare transfer al carierei mele. Sper să avem succes ca echipă. Resimțim presiunea, dar întotdeauna este mai bine să te lupți pentru titlu decât pentru retrogradare. Am încredere că ne vom atinge obiectivele.

Am auzit de fanii Rapidului, stadionul e plin la fiecare meci, știu că sunt pasionați. Neil Lennon a avut succes peste tot unde a fost. Antrenamentele sunt dificile, dar interesante. Cred că este un antrenor grozav pentru noi.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Camelia Potec, avertisment cu doar câteva ore înainte de finala lui David Popovici la 200m liber: „Am văzut foarte multă lume care a spus asta”
Jocurile Olimpice
Camelia Potec, avertisment cu doar câteva ore înainte de finala lui David Popovici la 200m liber: „Am văzut foarte multă lume care a spus asta”
„Bine ai revenit în Gruia!” » Dan Petrescu mută după startul slab de sezon: s-a întors la CFR Cluj după 2 ani
Superliga
„Bine ai revenit în Gruia!” » Dan Petrescu mută după startul slab de sezon: s-a întors la CFR Cluj după 2 ani
Gheorghe Hagi a refuzat să preia naționala României: „Una dintre cele mai dificile decizii din viața mea”. Cum a motivat
Nationala
Gheorghe Hagi a refuzat să preia naționala României: „Una dintre cele mai dificile decizii din viața mea”. Cum a motivat

Primul sponsor care se retrage după momentul controversat cu „Cina cea de Taină”: „Nu vrem să fim părtași la batjocură”

Gheorghe Hagi a refuzat să preia naționala României: „Una dintre cele mai dificile decizii din viața mea”. Cum a motivat


Comentarii (5)
unurtr
unurtr  •  10 Iulie 2024, 16:01

Unde este Gojkovic? Nu a fost păstrat? Deja l-au vândut?

Ionnix
Ionnix  •  10 Iulie 2024, 15:57

Rapidul si-a luat jambon :))

tororosso
tororosso  •  10 Iulie 2024, 15:00

Dacă și Manea este un produs ” Oauuu ” atunci Rapid este ce a fost cu - .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează