FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid reacționează după gestul lui Săpunaru: „Căutăm soluții”

Jayson Papeau și Cristi Săpunaru, foto: Facebook FC Rapid 1923
Jayson Papeau și Cristi Săpunaru, foto: Facebook FC Rapid 1923

Articol de - Publicat luni, 12 august 2024 20:44 / Actualizat luni, 12 august 2024 20:44

Clubul Rapid a emis un comunicat oficial în care a vorbit despre gestul lui Cristian Săpunaru (40 de ani). În minutul 73 al meciului dintre Gloria Buzău și Rapid, a părut că Jayson Papeau (28 de ani) a fost lăsat cu mâna întinsă la marginea terenului, în timp ce încerca să-l salute pe Cristi Săpunaru.

Acest aspect a fost negat de giuleșteni, care au transmis un comunicat prin intermediul rețelelor de socializare. Rapid susține faptul că Săpunaru nu și-a ignorat colegul în timpul meciului de la Buzău. Apărătorul nu a fost atent în momentul în care francezul l-a salutat.

Rapid, reacție după gestul lui Săpunaru: „Între Cristi și Neil nu există nicio tensiune”

Prin intermediul comunicatului, Rapid a anunțat faptul că Săpunaru nu se află într-un conflict cu antrenorul echipei, Neil Lennon (53 de ani). Jucătorul giuleștenilor nu a fost niciodată titular în acest sezon, fiind de cele mai multe ori lăsat pe banca de rezerve.

Cristian Săpunaru este și a fost mereu puternic. Uneori am simțit că el singur poate duce toată ambiția Rapidului pe umeri și poate muta munții din loc pentru culorile pe care toți le iubim.

Însă Cristian Săpunaru nu este și nu a fost niciodată singur.

Clubul, din vestiare până în birouri, își susține jucătorul pe brațul căruia banderola de căpitan și-a găsit forma perfectă.

„Săpun” nu și-a ignorat niciunul dintre colegi în timpul meciului de la Buzău, explicând că, atunci când Jayson Papeau saluta jucătorii de pe bancă, el era atent la teren.

Clubul Rapid, prin acest comunicat, își declară susținerea neclintită față de Cristian Săpunaru.

În aceste momente, în care mulți ne vor dezbinați, conducerea clubului își susține jucătorul-simbol și, de asemenea, antrenorul.

Între Cristi și Neil nu există nicio tensiune, oricât de mult și-ar dori unele personaje ca ea să existe.

În concluzie, conducerea Rapidului este alături de Cristi, Neil și staff-ul său, căutând soluții pentru a depăși acest moment dificil și pentru a obține prima victorie din acest sezon.

- comunicat FC Rapid 1923

Rapid are un început ezitant de sezon. Giuleștenii au 4 rezultate de egalitate și un eșec în primele 5 etape. Urmează derby-ul cu Dinamo. Partida din Giulești are loc duminică, 18 august, de la 21:30.

Cristi Săpunaru a jucat într-un singur meci dintre cele 5 ale Rapidului în acest sezon, în finalul duelului cu Petrolul, câștigat de ploieșteni cu 1-0.

Match Quiz Poli Iași - Dinamo

Te pricepi la fotbalul din Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis » Primele informații: rămâne în spital până cel puțin luni!
Stiri extrasport
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis » Primele informații: rămâne în spital până cel puțin luni!
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!
Superliga
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (17)
thiamarcos
thiamarcos  •  13 August 2024, 12:59

Ce comunicat "oficial"... Rapidistii sunt mai preocupati de bazaconii decat de ceea ce joaca... Baaaa, vedeti ca e vestiarul nezugravit, ia bagati un comunicat, da-dreac de fotbal!

mazepa1
mazepa1  •  13 August 2024, 10:59

Este vina lui Papeau că a marcat golul când trebuia să-i dea o lecție lui nea Neil.

legio.sud
legio.sud  •  13 August 2024, 08:15
Postat de Danpinalty pe 12 August 2024, 22:44

ba da mai lasati-ne ba frate cu Sapunaru asta, zici ca-i Paolo Maldini si nu-l baga astia! un jucator mediocru, ajuns la 40 de ani tine ostatic clubul. cum sa progreseze Rapid, daca se bazeaza pe gloabe de 40 de ani?

Perfect adevărat , ce atâta glorificare , Săpunaru a jucat fotbal , a fost plătit în consecință ,Rapidul caută legende dar pt ce și cu ce îl ajută legendele needucate ?!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează