FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI 2-2

ANALIZĂ GSP 3 cifre șocante după Rapid - Sepsi » Giuleștenii n-au mai fost atât de dominați în noul Giulești

Rapid - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP) +31   FOTO
Rapid - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat marti, 06 august 2024 09:45 / Actualizat marti, 06 august 2024 10:29

Rapid și Sepsi au terminat la egalitate, 2-2, în ultimul meci al rundei a 4-a din Superligă. Partida a fost una cu două răsturnări de scor, dar și cu multe momente de joc moarte. La final, fanii giuleșteni și-au manifestat nemulțumirea față de jocul prestat, iar cifrele demonstrează că jocul a suferit.

„Nu e normal ca toate echipele să ne domine pe teren propriu”, a spus Viorel Moldovan, președintele Rapidului, imediat după meci. Iar cifrele arată că Sepsi a fost echipa care a controlat partida din Giulești. Raportul Wyscot analizat de Gazeta Sporturilor arată o diferență incredibilă între cele două echipe.

Cifre șocante după Rapid – Sepsi: oaspeții, posesie dublă

Trupa lui Bernd Storck a reușit, în ciuda vacarmului creat de cei 10.000 de fani, să domine partida din Giulești, în special la capitolul posesie. Acolo unde diferența este una incredibilă. Iar jucătorii Rapidului s-au chinuit de multe ori să țină de minge.

Trupa lui Lennon nu a înregistrat nicio posesie mai lungă de 45 de secunde, asta în timp ce Sepsi a reușit-o de 5 ori.

9 secundea fost durata posesiei Rapidului. În cazul lui Sepsi, a fost de 15 secunde

Sepsi a terminat meciul cu o posesie mai mult decât dublă față de rivală, 68% vs. 32%. Diferența mai mare se vede atunci când procentele sunt transformate în minute. Concret, covăsnenii au ținut de minge timp de 33 de minute. Dublu față de Rapid, 14 minute.

Sepsi, de două ori mai multe pase

Și la capitolul pase Sepsi a stat mult mai bine. De două ori mai bine. Potrivit raportului Wyscout, jucătorii echipei din Sf. Gheorghe au trimis 585 de pase, dintre care 497 au ajuns la destinați (85%).

De partea cealaltă, Rapid nu a excelat nici la acest capitol. Doar 225 de pase trimise. Dintre acesta, doar 157 (70%) au fost precise.

20-11a fost raportul șuturilor trimise de cele două echipe. Sepsi a trimis 7 pe poartă, Rapid 4.

Multe dueluri pierdute de atacanți

Cei patru jucători ofensivi pe care Rapid a mizat în partida de luni seară, Burmaz, Hasani, Jambor și Petrila au suferit la capitolul dueluri câștigate. Și au „impresionat” la capitolul mingi pierdute.

Fotbalistul care a stat cel mai slab în duelurile cu adversarii a fost Claudiu Petrila, marcatorul golului de 2-1. Din 12 dueluri, mijlocașul ofensiv a câștigat doar unul! Nici colegii lui nu au stat mai bine. Burmaz și Hasani au câștigat 4 dueluri din 11, respectiv 12 din 21. Iar Jambor a ieșit învingător de 6 ori, din 19 ocazii.

Rapid - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Rapid - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Rapid - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Rapid - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Rapid - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
+26 FOTO

În plus, aceștia au fost de multe ori la capătul acțiunilor, fiind deposedați de rivali. Burmaz a pierdut mingea de 11 ori, în timp ce Hasani de 15 ori. Mai bine au stat Petrila și Jambor. Primul a cedat posesia de 4 ori, in timp ce al doilea de 8 ori.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Nationala
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Oaspeții au egalat
Nationala
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Oaspeții au egalat
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani
Superliga
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (4)
gado
gado  •  06 August 2024, 12:36

La Rapid se inversteste mult si prost ! Cine il sfatuieste pe dl Sucu sa cumpere, cred ca il sfatuieste prost. Nu vreau sa spun ca este rau intentionat, dar il sfatuieste prost. Aduci cu nemiluita jucatori de oriunde, iar jucatorii tai (romani) de perspectiva ii imprumuti la alte echipa, unde de obicei nu vor juca prea mult pentru ca si echipa respectiva stie ca nu se va putea baza pe ei in viitor. Acesti jucatori adusi de oriunde semneaza contracte cu CLAUZE de reziliere. Ca sa scapi de ei va trebui sa platesti aceste clauze altfel ajungi la tribunal. Lotul echipei este stufos, avem 34 jucatori in lotul mentionat de gsp.ro. Structura lotului ? Portari 4; Fundasi 8; MIJLOCASI 17; Atacanti 5 .. Si continuam sa aducem ! Si continuam sa aducem sa fie la numar, nu aducem calitate. La o mare parte din acesti jucatori adusi de afara, va trebui sa se renunte in curand. Cine il sfatuieste pe dl Sucu sa cumpere fara discernamant, parca vrea sa creeze un blocaj financiar la echipa. Dl Sucu este un om serios si sincer, dar si credul dupa cum se vede. Echipa este PRAF si PULBERE. Cred ca este timpul ca patronul echipei sa ofere cateva explicatii simpatizantilor echipei despre situatia echipei si directia in care se indreapta.. Nu vorbe, ci ceva concret.. eventual o demisie a staffului tehnic, pana nu este prea tarziu ! Pancu, Isaila, Maldarasanu, Ilyes .. eventuale alegeri .. FZR !

burgundy
burgundy  •  06 August 2024, 11:16

Fotbal modern, angajament, forta pozitiva, toate ne lipsesc. Am simtit frica si neputinta aseara. Adversarii pareau mult mai masivi, mai rapizi si mai puternici. Apatia lui Aioani cere palme. Mingicareala si joc la soarta la Sepsi nu exista. Se bat la campionat. E inca timp si pentru Rapid. Nu va mai uitati numai la transferuri. Faceti mai intai o echipa din ce avem.

Alex90o
Alex90o  •  06 August 2024, 11:12

Rapidul a investit foarte mult și are un lot foarte bun pt prima ligă,însă nu are antrenor,Lennon pare retras din fotbal de ceva timp,și pare a avea și alte probleme,când ajungi de la Celtic in liga florilor cu escala la Nicosia este clar că ai niste probleme,încă de la început instalarea unui antrenor britanic nu a părut o ideea buna ,in contextul in care antrenorii britanici nu prea au căutare în afara insulei din cauza stilului de joc,așa că Sucu pare că și-a luat o țeapă care mai costa și foarte scump

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close