FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ

Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2024 23:44 / Actualizat luni, 16 septembrie 2024 23:58

Cristi Săpunaru (40 de ani), căpitanul Rapidului, a fost foarte îngrijorat după ce Rapid a pierdut cu U Cluj, scor 0-2, în runda #9 din Superliga.

Cristi Săpunaru spune că Rapid nu avea voie să nu câștige împotriva Universității Cluj, ținând cont de faptul că giuleștenii au avut de partea lor un stadion plin.

Este foarte îngrijorat de ce va face Rapid în următoarele meciuri și spune că dacă echipa s-a prezentat atât de slab pe teren propriu, nu știe ce va face într-un meci jucat pe teren străin.

Cristi Săpunaru, după Rapid - U Cluj: „Stadionul plin și noi... am făcut-o de oaie”

„A fost acel gol... Am discutat una înainte de meci, alta am făcut. Păcat, am pierdut în Giulești. Stadionul plin și noi... am făcut-o de oaie. Știam că jucăm cu o echipă bună, dar nu văd unde era problema să câștigăm meciul.

Nu este timp, dacă ne prezentăm așa, nu este bine deloc. Căutăm prea multe scuze, important e ce facem în teren. Nu știu dacă e vorba despre crispare, trebuie să jucăm fotbal, de asta suntem plătiți.

Am jucat în fața unui stadion care a cântat 90 de minute. Dacă am jucat așa acasă, nu știu ce o să facem în deplasare. Mesajul meu? Să ne revenim cât mai repede că vine meciul cu Slobozia”, a spus Cristi Săpunaru la Prima Sport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (19)
florin44
florin44  •  17 Septembrie 2024, 17:29

Sapunaru e "ingrijorat"!?! Oare de ce? POate pentru ca insista sa se afle mereu in teren desi e din ce in ce mai clar ca NU MAI POATE!!! Primul gol al clujenilor a fost, efectiv, (si) din vina lui!!! De altfel, cam de un an de zile Spunaru nu mai e FOTBALIST, e un simplu jucator de fotbal, un simplu individ imbracat in tricou visiniu!!! Sa ne lase cu analizele lui, cu indemnurile la "iubire de culori", de sacrificiu etc. Avenit momentul sa se retraga, sa lase pe altii mai tineri, mai "in vana"! Ca vorba aia, "fostai lele cat ai fost"!

miculfecesebist
miculfecesebist  •  17 Septembrie 2024, 15:37

Asa a spus si nea Gigi cand l-a dat talpan in judecata

calcaneu
calcaneu  •  17 Septembrie 2024, 12:34

Din păcate e inadmisibil să te prindă faza de la primul gol pe tine, fundaș central, la mijlocul terenului. Ai ajuns și tu în careul propriu când era deja gol. Cred că e în mare parte "meritul" tău acest gol. Bran trebuia să fie pe dreapta, nu in centru, dar te-a acoperit acolo pe tine iar Pascanu a fost prins pe picior greșit, din dinamica fazei. E greu, dar vârstă nu iartă. Dacă nu poți face o repliere rapidă după corner în careul advers, mai bine nu te duci acolo. Sau lași locul de titular unuia mai tânăr. Tu decizi. Dar mai repede, că pierdeti puncte aiurea și bye-bye play off-ul....

Vezi toate comentariile (19)
Comentează