FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid l-a ratat pe Bîrligea, dar s-a reorientat imediat: „Aducem un atacant și un mijlocaș”

Dan Șucu și Victor Angelescu (în dreapta) +50   FOTO
Dan Șucu și Victor Angelescu (în dreapta)

Articol de - Publicat miercuri, 04 septembrie 2024 22:01 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2024 22:50

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, a comentat ratarea aducerii lui Daniel Bîrligea, ajuns la FCSB, și a dezvăluit că echipa lui lucrează la transferul a 2 fotbaliști străini: un atacant și un mijlocaș.

Rapid l-a dorit pe Daniel Bîrligea, dar vârful CFR-ului a ales să meargă la FCSB, care a plătit peste două milioane de euro pentru a-l dezlega de echipa din Gruia.

În această seară a venit o primă reacție dinspre conducerea Rapidului. Victor Angelescu, acționar minoritar, spune că echipa lui ar fi trimis prima ofertă pentru Bîrligea, înainte ca Gigi Becali să se așeze la masa negocierilor. Asta după ce patronul FCSB îi bătuse obrazul lui Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, pentru că ar fi făcut „licitație” pentru Bîrligea.

Reacție dinspre Rapid, după ratarea aducerii lui Daniel Bîrligea

„Nu cred că mai sunt prea multe de spus. Din ce știm noi, deși nu avem cum ști 100%, noi am fost primii care am făcut ofertă. Până la urmă, cei de la FCSB au făcut cea mai mare ofertă, s-au înțeles cu jucătorul și l-au transferat. Ce putem spune mai mult?

Din câte știu, nu avea cum să știe domnul Șucu despre un contract între alte două părți. Dacă domnul Varga i-ar fi spus despre un contract între alte două părți, ar fi fost totul gata.

Mergem mai departe. Și ei au dorit jucători pe care i-am luat noi, și CFR-ul a dorit jucători ajunși la alții. E o chestie normală în fotbal, probabil și benefică”, a afirmat Angelescu la emisiunea „DigiSport Special”.

Daniel Bîrligea, Gigi Becali FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Daniel Bîrligea FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Daniel Bîrligea, Gigi Becali FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Daniel Bîrligea FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Daniel Bîrligea FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
+45 FOTO

Victor Angelescu, acționar minoritar Rapid: „Lucrăm să aducem 2 jucători”

Între timp, giuleștenii s-au reorientat către 2 jucători străini, un atacant și un mijlocaș. Pentru unul dintre aceștia se vor vedea nevoiți să achite o sumă de transfer:

„Ce pot spune este că lucrăm să aducem 2 jucători, un vârf și încă un mijlocaș. Sperăm să reușim să ajungem la înțelegeri până luni. Sunt jucători din străinătate, unul liber, celălalt nu. Mai putem transfera până luni”.

Victor Angelescu: „Marius Șumudică a scos maximum posibil”

Nu în ultimul rând, Angelescu s-a declarat mulțumit de rezultatele obținute de Marius Șumudică pe banca echipei, o victorie cu Poli Iași, 2-1, și un egal cu Universitatea Craiova, 1-1:

„Ca să fiu sincer, părerea mea este că Marius Șumudică a scos maximum posibil în aceste două etape. A avut foarte puțin timp să pregătească meciurile. Era normal ca Universitatea să arate mai bine, este o echipă mai sudată, cu un antrenor mai vechi. Nu puteam emite pretenții la mai mult decât un egal. Ce sperăm este ca după această pauză să avem un alt joc, să arătăm mai bine”.

Nu avem cum să ne batem la titlu la cum am început campionatul și cum am arătat. Mai întâi trebuie să ajungem să arătăm că suntem echipă de play-off, de primele 3, apoi ne putem gândi la lucruri mai mărețe. Să vorbim despre titlu este utopic.

Nu i-am propus rezilierea lui Blazek, nu am avut nicio discuție cu el sau impresarul. Nu ne dorim să plece, Marius a spus că are nevoie de 5 fundași și îi avem.

- Victor Angelescu, acționar minoritar Rapid

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (3)
1Rapid
1Rapid  •  05 Septembrie 2024, 15:40

Se pare că Melegoni nu mai vine la noi.

Doru.S
Doru.S  •  05 Septembrie 2024, 10:16

Ei vor jucatori buni si ieftini. Uitati asta! Nu gasesti asa ceva. Decat trei jucatori liberi de contract carora sa le dai instalare si salarii si sa mergi la ghici, mai bine sa dea un milion de euro pe unul, dar bun. Si pana la urma de ce se zgarcesc, cand au incasat 5 milioane pe Rahmani si 3 pe Krasniqi? Ei puteau sa ia chiar 4 jucatori buni si chiar sa le mai ramana bani. Insa cred ca acolo la Rapid sunt specialisti care nu prea isi justifica activitatea. Moldovan, toata stima pentru el, dar e limitat. Ca si conductor trebuie sa ai o echipa care sa fie profesionisti, nicidecum "rapidisti"

Piticu123
Piticu123  •  04 Septembrie 2024, 23:04

Hai,Angelescule,ca ne am plictisit de cand "lucrati" la transferuri.A trecut prima saptamana de intrerupere si nu a venit nimeni.Daca aduceti pe cineva intr un final,o sa ziceti ca nu a avut timp sa se acomodeze.Toata lumea transfera,noi "lucram".Ba un italian,ba Keita,ba un camerunez,ba un polonez,ba Dobre.Si parca vad la final alte 2 nume care nu spun nimic.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează