FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Unde „a dispărut” Viorel Moldovan, în timp ce Rapid a intrat în vrie » Șucu s-a simțit dator să explice: „Știm că aveți întrebări”

Viorel Moldovan // foto: Instagram +20   FOTO
Viorel Moldovan // foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2024 18:05 / Actualizat miercuri, 31 iulie 2024 18:33

Într-un comunicat oficial, Rapid a explicat de ce nu a fost prezent Viorel Moldovan la cel mai recent meci al echipei, 0-1 cu Petrolul. Președintele clubului se află tocmai în Mexic, în Cancun.

Rapid a schimbat staff-ul tehnic, a efectuat mai multe modificări în organigrama clubului și a transferat 8 jucători, dar rezultatele întârzie să apară. Alb-vișiniii au început sezonul cu două remize și un eșec, serie care a tulburat apele în Giulești.

De la cel mai recent meci al echipei, 0-1 cu Petrolul la Ploiești, președintele clubului, Viorel Moldovan, a lipsit. Clubul a venit cu explicații, dezvăluind că fostul atacant al naționalei se află în Mexic, la nunta fiului, Gianluca-Viorel, stabilit din 2020 în SUA, unde activează ca analist de cercetare legislativă.

Rapid explică de ce a lipsit președintele Moldovan de la 0-1 cu Petrolul: „Știm că aveți întrebări”

„Știm că fanii au întrebări despre situația lui Viorel Moldovan. Pentru moment, președintele clubului este plecat la un eveniment foarte important în familie, la nunta băiatului său, care are loc în Cancun.

Această plecare a fost programată înainte ca Viorel Moldovan să semneze cu Rapid și reprezintă un eveniment la care niciun părinte nu poate lipsi.

Avem rugămintea să existe decență și să nu fie interpretat acest moment în mod negativ. Viorel Moldovan este în contact permanent cu colegii săi și la curent cu toate evenimentele ce țin de club”, au transmis giuleștenii.

Rapid, scut în fața lui Neil Lennon

În cadrul comunicatului, Rapid a făcut scut în fața antrenorului Neil Lennon și a metodelor sale, în contextul în care Marius Șumudică s-a arătat contrariat de faptul că nord-irlandezul le-a oferit 3 zile libere jucătorilor între partidele cu CFR Cluj și Petrolul.

„Neil Lennon este un profesionist, cu un istoric care ar trebui să facă mândru orice suporter rapidist. Mentalitatea sa a adus în club o dorință imensă de evoluție. Sub nicio formă nu a existat vreun moment în care el să fie altfel decât profesionist.

Astfel, dezmințim zvonurile care îl descriu pe el și stafful său acționând necuviincios în timpul antrenamentelor”.

Match Quiz Rapid - Sepsi

Te pricepi la fotbalul din Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
Superliga
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Superliga
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (12)
costelo
costelo  •  01 August 2024, 14:44

Toata presa il lauda pe Sucu asta si el isi bate joc de ei, nu ii baga in seama, nu raspunde la nicio intrebare incomoda. Arunca un comunicat cu clisee si toti jurnalistii lui peste stau si comenteaza. Sa iasa sa faca o conferinta cu intrebari si raspunsuri daca au respect fata de opinia publica, nu sa se ascunda dupa comunicate

Aframovici
Aframovici  •  01 August 2024, 13:50
Postat de laur33 pe 01 August 2024, 00:23

Dacă pleacă Sucu ajungeți ca Dinamo. Tu crezi ca banii cresc în copaci?

De ce zici ajungeti? Baiatul care a scris e fan Jumulica nu Rapid, daca nu ti-ai dat seama dupa sigla. Dar da, asa este. Sucu este probabil cel mai bun patron din liga 1 la momentul asta. Si ca bani si ca mentalitate.

mafa
mafa  •  01 August 2024, 13:29

In ciuda tuturor rautaților scrise si gândite de panglicari, Neil Lenon este antrenorul care va duce această echipa pe culmile succesului...așteptați un pic doar.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează