FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

„Există un «caz Săpunaru» la Rapid?” » Viorel Moldovan dezvăluie: „Trebuia să joace, dar i s-a luat banderola în ultimul moment!”

Cristian Săpunaru // foto: Imago Images +31   FOTO
Cristian Săpunaru // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 08 august 2024 08:28 / Actualizat joi, 08 august 2024 09:24

Viorel Moldovan, 52 de ani, președintele clubului Rapid, a comentat situația lui Cristian Săpunaru, căpitanul obișnuit al echipei, care a jucat doar 24 de minute în acest sezon, sub comanda nord-irlandezului Neil Lennon.

Simbolul Rapidului, așa cum îl consideră suflarea alb-vișinie, Săpunaru și-a pierdut locul în primul „11” odată cu instalarea lui Neil Lennon. El a fost utilizat doar în finalul meciului cu Petrolul, în celelalte 3 etape fiind „uitat” pe bancă.

Situația lui Săpunaru a provocat rumoare în Giulești, multe voci reproșându-i antrenorului că nu-l mai joacă pe veteranul din centrul apărării. În acest context, președintele clubului, Viorel Moldovan, a fost întrebat dacă „există un «caz Săpunaru» la Rapid?”.

„Există un «caz Săpunaru» la Rapid?” » Viorel Moldovan dezvăluie: „Trebuia să joace cu Sepsi”

„Nu există, din punctul meu de vedere. Cristi, indiferent de statutul lui, are locul asigurat. În momentul de față este jucător. I-am mai spus-o și lui. A fost folosit, într-adevăr, prea puțin. Poate va fi folosit mai mult. El știe că trebuie să se pregătească.

Este un profesionist desăvârșit, elementul principal în sânul grupului, omul de echilibru. Chiar dacă nu joacă, este cel mai experimentat jucător din lotul Rapidului, un exemplu pentru mai tinerii jucători. Trebuie să-i ghideze, să-i «mentoreze». Sigur va juca, sunt convins de acest aspect. Până în momentul de față, antrenorul a decis să-l folosească prea puțin”, a răspuns Moldovan la PrimaSport.

Oficialul rapidist mai susține că Săpunaru urma să înceapă ca titular meciul din etapa 4, 2-2 cu Sepsi OSK, dar că durerile provocate de tendinită l-au ținut rezervă pe experimentatul stoper:

„Trebuia să înceapă jocul cu Sepsi, dar din motive medicale nu a reușit acest lucru. Până în ultimul moment, a fost pe foaie. S-a luat banderola de la locul lui în ultimul moment. Nu a putut juca, are o tendinită. Sperăm să-l recuperăm pentru meciul de la Buzău”.

Totodată, Moldovan transmite că Săpunaru va continua la Rapid și după retragerea din activitatea de fotbalist:

„El va decide ce va vrea să fie în cadrul clubului. Pentru el, ușa este deschisă la Rapid. Va rămâne fără îndoială în cadrul clubului”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis » Primele informații: rămâne în spital până cel puțin luni!
Stiri extrasport
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis » Primele informații: rămâne în spital până cel puțin luni!
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!
Superliga
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (5)
senin
senin  •  08 August 2024, 12:50

Dacă așa procedăm, de ce nu îl aducem pe Mugurel Buga să joace, nu vrea el să vină sau ce? Voi vorbiti serios?!

Luceafaru_Huilei
Luceafaru_Huilei  •  08 August 2024, 10:25

Prea multe discuții, Săpunaru și-a depășit atribuțiile și e mai degrabă un detractor în vestiar, cel care agită apele și nu lasă echipa liniștită. Dacă pentru rapidiști asta înseamnă iubire necondiționată și rapidism, de aici sunt și vor rămâne o echipă de cartier, cu toate eforturile de a fi adus în prim plan clubul. Suporterii spun că sunt providențiali, dar prin atitudine și reacții, de multe ori sunt în defavoarea echipei și a bunului său mers!

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  08 August 2024, 09:55

La cit de slab e fotbalul la noi sa nu joci la Rapid cind tu esti Sapunaru... e groasa! Si daca esti antrenor de chiftele iei o coala de A4 ,scrii Sapunaru in mijloc si apoi completezi cu celelalte nume. Vrei 3-5-2... si mai bine... esti acoperit! 2 copii langa el cresc enorm. El doar sa stea sa i cravaseze verbal si tactic . Dar nah... fotbalul si carnea de porc... e grele )))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează