FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Răsturnare de situație » E OUT din lotul lui FCSB după meciul cu Farul

FCSB - Farul/ foto: Cristi Preda (GSP)
FCSB - Farul/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 10 august 2024 11:05 / Actualizat sambata, 10 august 2024 11:29

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat că Ionuț Panțîru va fi scos din lot, pentru a-i face loc lui Florin Tănase. Doar că acesta s-a răzgândit și va scoate un alt jucător de pe lista UEFA și lista A de Liga 1.

Panțîru a jucat în meciul câștigat de FCSB cu Farul, scor 3-2, și l-a impresionat pe patronul roș-albaștrilor. Fundașul stânga a fost integralist în partida care se anunța ultima a lui în perioada următoare. Doar că l-a făcut pe Becali să se răzgândească. „Nu a greșit nimic”, a spus Becali despre Ionuț.

Nana Antwi, out din lotul celor de la FCSB

Cum Panțîru rămâne pe cele două liste, FCSB trebuie să scoată un alt jucător pentru a-i face loc lui Florin Tănase. Iar Becali a declarat că acesta va fi Nana Antwi, fundașul dreapta adus în iarnă, care a fost titular cu Farul.

El e însă a doua variantă pe acest post în acest moment, după Valentin Crețu, iar în scurtă vreme va reveni Alexandru Pantea, care respectă și regula U21.

„Tănase va intra pe liste în locul lui Antwi. Panțîru a fost cel mai bun de pe teren cu Farul, nu a greșit nicio minge. Antwi nici nu știe ce să facă pe acolo. Mă mai păcălesc și eu”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ghanezul Nana Antwi a fost adus în iarnă la FCSB, de la Urartu, din Armenia. În acest sezon a jucat 6 meciuri, pe toate cele 4 disputate de roș-albaștri în Liga 1, dar și unul în preliminariile Ligii Campionilor. A fost integralist în Supercupa României, FCSB - Corvinul 1-0.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
E oficial! » Rapid s-a despărțit în ultimele ore de mercato de încă un titular, după Jayson Papeau
Superliga
E oficial! » Rapid s-a despărțit în ultimele ore de mercato de încă un titular, după Jayson Papeau
Note GSP la România - Lituania » Mircea Lucescu. Atât. Și, apoi, ceilalți
Nationala
Note GSP la România - Lituania » Mircea Lucescu. Atât. Și, apoi, ceilalți
Și-a găsit echipă la 11 zile de când a fost dat afară de CFR Cluj » Cu cine a semnat „pasatorul desăvârșit”
Superliga
Și-a găsit echipă la 11 zile de când a fost dat afară de CFR Cluj » Cu cine a semnat „pasatorul desăvârșit”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (10)
fcsb_clar_e_steaua
fcsb_clar_e_steaua  •  10 August 2024, 14:29

Ai jucător de bandă, de viteză, îți acoperă două posturi, centrează bine, poate scoate jucători din joc, iar tu îl scoți din lot. Cu mai mult antrenament tactic și joc de echipă, până să se acomodeze, Antwi ar fi bun tare, păcat, face la fel cum a făcut cu italianul de l-a dat la chinezi. Crețu, tot respectul pentru efortul lui, însă e genul de jucător care da pase aiurea, greșește mult. Iar pe Pantaru, din păcate, n-ai cum să te folosești de el în meciurile tari, ca e încă fragil.

luciann
luciann  •  10 August 2024, 12:58

O prostie, pe stanga avem deja alti doi fundasi! Pana reintra Pantea, Cretu n-are rezerva...desi ar mai putea juca Harut acolo...

frenk
frenk  •  10 August 2024, 12:53

Nana Antwi este peste Cretu șapte clase, dar s-a văzut din prima că ăsta care se crede stăpân nu il vrea, poate sa joace el ca Maradona.. Deja s-a rupt vestiarul la Steaua intre români și străini...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează