FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Lobby pentru Chiricheș, după coșmarul cu Sparta Praga: „Vor primi Ngezana și Dawa același tratament? Îl prefer de 100 de ori!”

„Vor primi Ngezana și Dawa același tratament precum Chiricheș?”, se întreabă Raul Rusescu +36   FOTO
„Vor primi Ngezana și Dawa același tratament precum Chiricheș?”, se întreabă Raul Rusescu

Articol de , - Publicat joi, 15 august 2024 19:29 / Actualizat joi, 15 august 2024 19:37

Raul Rusescu, 36 de ani, triplu campion al României și expert GSP Live, se întreabă dacă stoperii titulari în FCSB - Sparta Praga 2-3, Joyskim Dawa și Siyabonga Ngezana, vor fi tratați la fel cum a fost Vlad Chiricheș, cel mai experimentat fundaș central din lot.

Vlad Chiricheș, 34 de ani, cel mai bine plătit jucător din Superligă, cu un salariu anual de 400.000 de euro, a fost rezervă neutilizată în cele 4 meciuri din „dublele” europene cu Maccabi Tel Aviv, respectiv Sparta Praga.

Preferați în centrul defensivei au fost Siyabonga Ngezana și Joyskim Dawa, alegeri făcute în condițiile în care Chiricheș nu a dat dovadă de siguranță în meciurile de campionat în care a apărut.

Gigi Becali l-a și criticat public pentru erorile de la 0-2 cu Oțelul și 3-2 cu Farul: „Este posibil să mai aducem un fundaș central. Cu tot respectul pentru Chiricheș, nu putem să stăm în el. Eu nu o spun cu răutate, spun ceea ce văd. Dacă greșește așa, nu se poate”.

La înfrângerea cu Sparta Praga, 2-3, rezultat care a eliminat-o pe FCSB din preliminariile Ligii Campionilor, a venit rândul lui Dawa să greșească. Camerunezul a făcut un fault de penalty și a fost depășit ușor la faza primului gol al cehilor. Nici Ngezana nu a fost la cel mai bun nivel în Ghencea.

În acest context, Raul Rusescu se întreabă dacă stoperii titulari vor avea parte de același tratament precum Chiricheș, pus la colț de patron în aparițiile lui publice, apoi trecut pe banca de rezerve.

Lobby pentru Vlad Chiricheș, după coșmarul cu Sparta Praga: „Vor primi Ngezana și Dawa același tratament?”

„Ngezana și Dawa vor primi același tratament pe care l-a primit Chiricheș? Vor avea parte de același tratament de care a avut parte Chiricheș? Eu sunt fan Dawa și Ngezana, dar nu ai cum să-l ții pe bancă pe Chiricheș.

Gafele cu Oțelul? Vorbim despre un meci. Nu putem defini cariera unui jucător pentru un meci. A greșit, da. Dar îl prefer pe Chiricheș de 100 de ori, în orice situație!”, a afirmat Raul Rusescu, expert al emisiunii GSP Live.

Match Quiz Rapid - Dinamo

Ce așteptări ai de la derby-ul bucureștean? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cea mai frumoasă handbalistă din România s-a retras la 29 de ani și a ales o carieră total diferită: „Cu siguranță o să vă surprind!”
Handbal
Cea mai frumoasă handbalistă din România s-a retras la 29 de ani și a ales o carieră total diferită: „Cu siguranță o să vă surprind!”
Cornel Șfaițer a intrat la GSP Live și a anunțat noul antrenor de la Poli Iași: „Va conduce antrenamentul de azi! Avem mare încredere în el”
Superliga
Cornel Șfaițer a intrat la GSP Live și a anunțat noul antrenor de la Poli Iași: „Va conduce antrenamentul de azi! Avem mare încredere în el”
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Superliga
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (14)
Petrini
Petrini  •  16 August 2024, 18:46
Postat de Dr.Hoock pe 15 August 2024, 22:39

*** chiar visați că stăpânul vostru se va trezi? Din ce să se trezeasca? El a înființat fcfcsb pentru a vinde jucatori și a impusca usor niște milioane de la uefa! Chiar credeți ca il interesează performanța? El nici nu merge la meciuri! Nu-l doare nici in cot de voi, sunteți doar încă o sursă naivă de venit și va joacă pe degete!

Unde ai vazut patron, investitor, sponsor etc sa isi bage banii si sa nu se gandeasca la profit? Ca vine sau nu la meciuri.. care ar fi relevanta? Ma rog... fiecare percepe ce vrea.. Dar de unde... *** (pun eu stelele, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

misu50
misu50  •  16 August 2024, 10:29

Bine ca Rusescu e "expert" si nu antrenor in privinta lui Chiriches...

88gore88
88gore88  •  16 August 2024, 09:57
Postat de Mandpv pe 15 August 2024, 21:50

Chichires a pacalit fotbalul...

A primit un tratament nemeritat.Are o experienta uluitoare în comparație cu ceilalți colegi si a fost adus pt un sezon încărcat dar eliminarea prematura din Europa și accidentarea l-a ținut departe.Dupa refacere nu i s-a mai dat nici o șansă.Oricat de bine s-ar fi antrenat știa din presa ca Gigi nu-l baga.Dawa sau Ngezana n-au cum sa fie peste Chiriches niciodată și asta se vede în Europa când adversari de egala valoare ii domina și ii obliga sa facă greșeli fatale.In Superliga,cuplul Dawa-Ngezana se descurca bine datorita nivelului slab al competiției și al axului central de la FCSB care aduce liniște în defensiva,Olaru-Sut-Lixandru...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează