FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

VIDEO / EXCLUSIV Raul Rusescu vede o mare hibă la Universitatea Craiova: „E singura lor problemă”

După 11 etape, Universitatea Craiova ocupă locul 2
După 11 etape, Universitatea Craiova ocupă locul 2

Articol de - Publicat marti, 01 octombrie 2024, 19:04 / Actualizat marti, 01 octombrie 2024 21:43

Raul Rusescu (36 de ani), triplu campion al României, vede o mare hibă în jocul Universității Craiova: „Echipa nu are atacant”.

Aseară, U Craiova a învins-o pe Unirea Slobozia, scor 3-0, și a urcat pe locul doi în clasament. În prima repriză, Gâlcă l-a folosit în centrul atacului pe Koljic, iar la pauză l-a introdus pe Lukic, noul vârf din Bănie.

VIDEO. Raul Rusescu: „Universitatea Craiova nu are un atacant potrivit pentru stilul echipei”

„M-am bucurat că l-am văzut pe Screciu pe teren, așteptăm să-l revedem și pe Cicâldău. Cred că Universitatea Craiova va arăta foarte bine dacă va trece la un sistem cu Screciu, Oshima și Cicâldău la mijloc, Baiaram și Mitriță pe benzi.

Singura lor problemă este că nu au un atacant potrivit pentru stilul de joc al echipei. Mi s-a părut că nici Koljic, nici Lukic nu se potrivesc în acest sistem. E adevărat, în cazul lui Lukic e devreme să punem o etichetă, abia a debutat. El are nevoie de timp și de mai multe meciuri”, a declarat Rusescu la GSP Live.

Raul Rusescu, despre...

👉 Universitatea Craiova - Unirea Slobozia 3-0: „A fost un meci fără istoric. Primele 35 de minute, de slabă calitate, cu două echipe care s-au jucat mai mult de-a șoarecele și pisica. Apoi, am văzut sclipiri din partea jucătorilor ofensivi ai Craiovei și s-a făcut imediat 2-0. Am remarcat două centrări de calitate, una a lui Ivan, cealaltă a lui Bancu, două intrări bune în careu ale lui Baiaram și două goluri frumoase, care au deschis meciul. În repriza a doua, jocul a fost mai animat. Slobozia a avut un gol anulat pe motiv de ofsaid. Dacă acel gol ar fi fost validat, cred că am fi avut parte de un final și mai interesant”

👉 parcursul oltenilor: „Sunt în grafic acum. Au arătat foarte bine până în urmă cu 3-4 etape, când au avut o scădere de formă, probabil și din cauza scăderii în consistență a lui Mitriță. Până aseară, echipa a fost dependentă de Mitriță. Este evident că Universitatea Craiova depinde de el; toate acțiunile se desfășoară în jurul lui. Este jucătorul care dictează tempo-ul și ritmul. Iar până la meciul cu Unirea Slobozia, ceilalți jucători nu au contribuit cu mai nimic”

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live din 1 octombrie 2024

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
A venit nota de plată! Sancțiunile dictate de UEFA după incidentele de la Kosovo - România
Nationala
A venit nota de plată! Sancțiunile dictate de UEFA după incidentele de la Kosovo - România
Mircea Lucescu a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe antrenorul unui internațional român: „Talentat, dar dezorganizat”
Stranieri
Mircea Lucescu a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe antrenorul unui internațional român: „Talentat, dar dezorganizat”
Răsturnare uluitoare de situație! Ianis Hagi, REPRIMIT la prima echipă a lui Rangers
Stranieri
Răsturnare uluitoare de situație! Ianis Hagi, REPRIMIT la prima echipă a lui Rangers

„E un fel de Sorana Cîrstea” » Din părinți români, un talent german a ales să se antreneze în România: „Mi-am dat seama că are mare potențial”

Ioan Varga a răbufnit la adresa jucătorilor lui CFR Cluj într-o discuție cu GSP: „Le dai bani și își bat joc de tine?!” » Anunță o măsură extraordinară: „Vom cumpăra o tehnologie din care să aflăm dacă jucătorii pierd nopțile”


Comentarii (1)
OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  01 Octombrie 2024, 19:12

...acest analist profund ca si mitica dragomir uraste din tot sufletul sau U Cv ...ce valoare au spusele sale ?...ce ne intereseaza pe noi de raul si mitica doi dusmani declarati ai U Cv ...raul nu vede decat fcsb ...tarnoveanu cel mai bun portar olaru cel mai bun fotbalist din galaxie ...tanase cel mai bun fotbalist din univers ...rusine sa i fie ca vorbeste asa de U Cv ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close