FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Plecare de ultimă oră de la Dinamo » Destinație total neașteptată: „Mulțumim”

Răzvan Began (al doilea de la stânga la dreapta), foto: Imago Images
Răzvan Began (al doilea de la stânga la dreapta), foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 27 august 2024 19:34 / Actualizat marti, 27 august 2024 19:37

Răzvan Began (28 de ani) nu mai este portarul lui Dinamo. Clubul a anunțat astăzi despărțirea de goalkeeperul care n-a apucat să debuteze pentru formația lui Zeljko Kopic (46 de ani).

Began a avut aceeași soartă pe care a avut-o și celălalt portar de la Dinamo care n-a apucat să joace pentru „câini”, Dorian Railean. Began va evolua pentru Gloria Bistrița, formație din Liga 3.

Răzvan Began a plecat de la Dinamo

Mulțumim, Răzvan BEGAN!

Cluburile Dinamo 1948 București și CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au ajuns la un acord privind transferul definitiv al portarului Răzvan Began.

Sosit în vara trecută la Dinamo, Răzvan va continua acest sezon competițional în liga a III-a.

Succes în carieră, Răzvan Began!

- comunicat Dinamo București

Plecare de ultimă oră de la Dinamo » Destinație total neașteptată: „Mulțumim”
Răzvan Began a plecat de la Dinamo, foto: Facebook Dinamo București

Răzvan Began a fost legitimat de Dinamo în august 2023. A fost adus ca alternativă la Adnan Golubovic (29 de ani), portarul titular al echipei din acel moment. Began nu a apucat să joace niciun meci pentru dinamoviști, iar acum va evolua pentru Gloria Bistrița, formație din al treilea eșalon.

Ovidiu Burcă, fostul antrenor, l-a dorit foarte mult pe Began. În cele din urmă, aventura acestuia s-a terminat, iar Began va merge în Liga 3.

Began a început fotbalul la CFR Cluj și a mai evoluat în carieră pentru Viitorul, actualul Farul Constanța, Luceafărul Oradea, Foresta Suceava, Hermannstadt, ACS Poli Timișoara, Daco-Getica București, Dunărea Călărași, Sepsi OSK Sf. Gheorghe și FC Botoșani.

3 trofee are Began în palmares, Cupa României (2022, 2023) și Supercupa României (2023), toate cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Dinamo are în acest moment doi portari. Adnan Golubovic este titularul de drept, iar Alexandru Roșca, transferat de la Șelimbăr în această vară, este alternativa. Denis Oncescu (20 de ani) a fost împrumutat la FC Argeș, formație din Liga 2.

Trupa lui Kopic se pregătește pentru meciul din deplasare cu Voluntari, din Cupa României Betano, care va avea loc miercuri, 28 august, de la 19:00.

150.000 de euroe cota lui Răzvan Began, potrivit Transfermarkt

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (6)
creeperno534
creeperno534  •  27 August 2024, 22:31

Pentru prezenta

gorobete
gorobete  •  27 August 2024, 21:28

Poate ne spune și nouă pentru ce îi mulțumește!!!!

MamaLiga
MamaLiga  •  27 August 2024, 21:04

Alex Roșca ar trebui folosit în Cupa Romaniei. Nu poți avea un portar de rezerva fără vreun meci oficial în picioare. Oncescu a gafat mult,dar este un copil. Să sperăm că va progresa și în 2-3 ani să vină din nou în Groapă. Mai sunt câteva zile până la finalul perioadei de transferuri…urgent un fundaș central și un fundaș dreapta. Sivis pare din alt film,poate nu este pregătit,dar Costin pare de Champions League pe lângă el. Hai cu încă 2-3 transferuri.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează