Comentarii (163)
ando89
ando89  •  04 Octombrie 2014, 17:27
Postat de unico_biancorossi pe 04 Octombrie 2014, 17:16

Mod de preparare: Incalzeste uleiul intr-o cratita mare, prajeste sunca la foc mediu pana devine aurie. Adauga ceapa si usturoiul, prajeste-le pana se inmoaie. Adauga morcovul, frunzele de dafin si lasa in continuare pe foc pana cand legumele incep sa se inmoaie. Mareste focul si adauga carnea de vita tocata. Prajeste pana se rumeneste. Toarna vinul si fierbe pana scade cu cca 1/3. Reduce temperatura, adauga rosiile si telina. Fierbe tagliatelele in apa cu sare la foc mic, intr-o oala cu capac, dupa instructiuni. Cand sunt gata, imparte-le in farfurii. Presara putin parmezan, iar apoi adauga sosul. La sfarsit, presara din nou parmezan si putin piper negru. pofta buna.)

Mmm, bun, efharisto:) Dar cand fac acest preparat pentru mine, exclud morcovul si telina si folosesc praz in loc de ceapa. Fara afumatura. Cu riscul de a fi excomunicat de camera de comert din Bologna:))

benaflek
benaflek  •  04 Octombrie 2014, 17:24
Postat de a.c.a.b_st pe 04 Octombrie 2014, 17:19

pff,ce bine suna..saptamana viitoare le incerc pe amandoua,mi-ati facut o pofta...:)))

deasupra se pune o banana rasa

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  04 Octombrie 2014, 17:19
Postat de unico_biancorossi pe 04 Octombrie 2014, 17:16

Mod de preparare: Incalzeste uleiul intr-o cratita mare, prajeste sunca la foc mediu pana devine aurie. Adauga ceapa si usturoiul, prajeste-le pana se inmoaie. Adauga morcovul, frunzele de dafin si lasa in continuare pe foc pana cand legumele incep sa se inmoaie. Mareste focul si adauga carnea de vita tocata. Prajeste pana se rumeneste. Toarna vinul si fierbe pana scade cu cca 1/3. Reduce temperatura, adauga rosiile si telina. Fierbe tagliatelele in apa cu sare la foc mic, intr-o oala cu capac, dupa instructiuni. Cand sunt gata, imparte-le in farfurii. Presara putin parmezan, iar apoi adauga sosul. La sfarsit, presara din nou parmezan si putin piper negru. pofta buna.)

pff,ce bine suna..saptamana viitoare le incerc pe amandoua,mi-ati facut o pofta...:)))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Octombrie 2014, 17:18
Postat de mofleabolnavebola pe 04 Octombrie 2014, 16:37

Acum lucrezi postac la hotel, pardon avocat fara procese.

imi merge bine, mersi. mult mai bine ca in ultimii 2 ani. ciao.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Octombrie 2014, 17:16
Postat de unico_biancorossi pe 04 Octombrie 2014, 17:13

Ingrediente: 2 lingurite ulei de masline 6 felii de sunca italieneasca neafumata tocata 2 cepe mari, tocate 3 catei de usturoi zdrobiti 2 morcovi tocati 1 telina 1 kg carte de vita tocata 2 pahare mari de vin rosu 2 cutii de rosii tocate x 400g/buc 2 frunze uscate sau proaspete de dafin sare si piper negru proaspat macinat 800 g - 1 kg tagliatele uscate parmezan ras proaspat pentru servire ____ Preparare... vezi comul urmator...)))

Mod de preparare: Incalzeste uleiul intr-o cratita mare, prajeste sunca la foc mediu pana devine aurie. Adauga ceapa si usturoiul, prajeste-le pana se inmoaie. Adauga morcovul, frunzele de dafin si lasa in continuare pe foc pana cand legumele incep sa se inmoaie. Mareste focul si adauga carnea de vita tocata. Prajeste pana se rumeneste. Toarna vinul si fierbe pana scade cu cca 1/3. Reduce temperatura, adauga rosiile si telina. Fierbe tagliatelele in apa cu sare la foc mic, intr-o oala cu capac, dupa instructiuni. Cand sunt gata, imparte-le in farfurii. Presara putin parmezan, iar apoi adauga sosul. La sfarsit, presara din nou parmezan si putin piper negru. pofta buna.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Octombrie 2014, 17:13
Postat de unico_biancorossi pe 04 Octombrie 2014, 17:12

Pentru a restaura ordinea in lumea macaroanelor, peste 450 de bucatari italieni au inceput sa gateasca in fiecare duminica, in 50 de tari diferite, reteta originala ce contine ingredientele autentice morcovi, pancetta, telina, ceapa, pasta de tomate si un strop de vin. Reteta a fost confirmata de camera de comert din Bologna. __ DEciii... vezi comul urmator...)))

Ingrediente: 2 lingurite ulei de masline 6 felii de sunca italieneasca neafumata tocata 2 cepe mari, tocate 3 catei de usturoi zdrobiti 2 morcovi tocati 1 telina 1 kg carte de vita tocata 2 pahare mari de vin rosu 2 cutii de rosii tocate x 400g/buc 2 frunze uscate sau proaspete de dafin sare si piper negru proaspat macinat 800 g - 1 kg tagliatele uscate parmezan ras proaspat pentru servire ____ Preparare... vezi comul urmator...)))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Octombrie 2014, 17:12
Postat de a.c.a.b_st pe 04 Octombrie 2014, 16:50

da-mi o reteta buna de bolognese...sunt mort dupa paste,le fac bune,dar parca tot timpul lipseste ceva..

Pentru a restaura ordinea in lumea macaroanelor, peste 450 de bucatari italieni au inceput sa gateasca in fiecare duminica, in 50 de tari diferite, reteta originala ce contine ingredientele autentice morcovi, pancetta, telina, ceapa, pasta de tomate si un strop de vin. Reteta a fost confirmata de camera de comert din Bologna. __ DEciii... vezi comul urmator...)))

leroiv72
leroiv72  •  04 Octombrie 2014, 17:12

s'a gasit un ...T..I...G...A...N... sa vb despre oamenii de culoare? asta chiar e culmea!!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Octombrie 2014, 17:10
Postat de ando89 pe 04 Octombrie 2014, 17:06

Stiu ca n-are legatura cu sportul, desi multi sportivi mananca paste:)) Nu stiu ce pui tu, dar la asa ceva simplitatea asigura succesul. O carne de vitel ca lumea, eu aleg un antricot care nu-i crescut la sala. Sa fie ciopartita cu un satar bine ascutit, nu tocata,ca nu suntem la opera. Rosiile sa fie coapte pe gratar in prealabil si apoi dezbracate in sos, schimba tot gustul. Putin vin alb licoros, desi toti folosesc rosu, ca asa merge la carnea de vita:)) O crenguta de cimbrisor adaugata la verdeturi. Usturoi de Buzau. Si tagliatelle, plus un parmezan uitat cel putin trei ani pe un raft:)

esteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! asa da ! acum te recunosc..))

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  04 Octombrie 2014, 17:09
Postat de ando89 pe 04 Octombrie 2014, 17:06

Stiu ca n-are legatura cu sportul, desi multi sportivi mananca paste:)) Nu stiu ce pui tu, dar la asa ceva simplitatea asigura succesul. O carne de vitel ca lumea, eu aleg un antricot care nu-i crescut la sala. Sa fie ciopartita cu un satar bine ascutit, nu tocata,ca nu suntem la opera. Rosiile sa fie coapte pe gratar in prealabil si apoi dezbracate in sos, schimba tot gustul. Putin vin alb licoros, desi toti folosesc rosu, ca asa merge la carnea de vita:)) O crenguta de cimbrisor adaugata la verdeturi. Usturoi de Buzau. Si tagliatelle, plus un parmezan uitat cel putin trei ani pe un raft:)

uha,se schimba cam multe :))) o sa incerc saptamana viitoare..mersi.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 17
Comentează