Alte știri din fotbal
Dorinel Munteanu a luat notițe! Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru meciul cu Oțelul și va face TREI modificări: „A făcut Dumnezeu strategia”
0
O legendă din Giulești are încredere totală în echipa lui Șumudică: ”Nu are cum să nu câștige cu Petrolul”
0
Răsturnare de situație! FIFA s-a răzgândit înainte de tragerea la sorți pentru preliminariile CM 2026
2
FC Botoșani - Farul, primul meci din runda a 18-a » Ce echipe pregătesc Ciobotariu și Hagi + Cele mai tari cote
0
Știri din fotbal internațional
Celebrul mural care e depășit doar de Colosseum între cele mai vizitate obiective turistice italiene din 2023!
0
Ce scrie presa din Germania despre FCSB, înainte de duelul direct din Europa League
1
Claudio Ranieri a spus care a fost secretul din spatele meciului bun făcut de Roma cu Tottenham: „Asta le-am zis băieților”
0
IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul GSP a taxat un singur jucător de la FCSB: „Nu ai voie la acest nivel!”
12
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
203
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Mmm, bun, efharisto:) Dar cand fac acest preparat pentru mine, exclud morcovul si telina si folosesc praz in loc de ceapa. Fara afumatura. Cu riscul de a fi excomunicat de camera de comert din Bologna:))
deasupra se pune o banana rasa
pff,ce bine suna..saptamana viitoare le incerc pe amandoua,mi-ati facut o pofta...:)))
imi merge bine, mersi. mult mai bine ca in ultimii 2 ani. ciao.
Mod de preparare: Incalzeste uleiul intr-o cratita mare, prajeste sunca la foc mediu pana devine aurie. Adauga ceapa si usturoiul, prajeste-le pana se inmoaie. Adauga morcovul, frunzele de dafin si lasa in continuare pe foc pana cand legumele incep sa se inmoaie. Mareste focul si adauga carnea de vita tocata. Prajeste pana se rumeneste. Toarna vinul si fierbe pana scade cu cca 1/3. Reduce temperatura, adauga rosiile si telina. Fierbe tagliatelele in apa cu sare la foc mic, intr-o oala cu capac, dupa instructiuni. Cand sunt gata, imparte-le in farfurii. Presara putin parmezan, iar apoi adauga sosul. La sfarsit, presara din nou parmezan si putin piper negru. pofta buna.)
Ingrediente: 2 lingurite ulei de masline 6 felii de sunca italieneasca neafumata tocata 2 cepe mari, tocate 3 catei de usturoi zdrobiti 2 morcovi tocati 1 telina 1 kg carte de vita tocata 2 pahare mari de vin rosu 2 cutii de rosii tocate x 400g/buc 2 frunze uscate sau proaspete de dafin sare si piper negru proaspat macinat 800 g - 1 kg tagliatele uscate parmezan ras proaspat pentru servire ____ Preparare... vezi comul urmator...)))
Pentru a restaura ordinea in lumea macaroanelor, peste 450 de bucatari italieni au inceput sa gateasca in fiecare duminica, in 50 de tari diferite, reteta originala ce contine ingredientele autentice morcovi, pancetta, telina, ceapa, pasta de tomate si un strop de vin. Reteta a fost confirmata de camera de comert din Bologna. __ DEciii... vezi comul urmator...)))
s'a gasit un ...T..I...G...A...N... sa vb despre oamenii de culoare? asta chiar e culmea!!!
esteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! asa da ! acum te recunosc..))
uha,se schimba cam multe :))) o sa incerc saptamana viitoare..mersi.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.