FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

EXCLUSIV Prima reacție a lui Mircea Rednic după ce a câștigat procesul cu Dinamo: „Mi s-a părut strigător la cer! Când nu e respect, eu nu iert!” » „Câinii” au dat replica

Mircea Rednic în momentul în care a fost numit antrenor al „câinilor” în toamna 2021, alături de Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan
Mircea Rednic în momentul în care a fost numit antrenor al „câinilor” în toamna 2021, alături de Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan

Articol de - Publicat miercuri, 16 octombrie 2024, 17:42 / Actualizat miercuri, 16 octombrie 2024 19:05

Curtea de Apel București a dat azi sentința definitivă în speța pe care Mircea Rednic o avea cu Dinamo: antrenorul primește 32.000 de euro după ultimul mandat în alb-roșu. „Puriul” și Răzvan Zăvăleanu (administrator judiciar Dinamo) au oferit primele reacții, pentru Gazeta Sporturilor.

Mircea Rednic are câștig de cauză după aproape trei ani de la momentul în care a dat Dinamo în judecată! Antrenorul de 62 de ani, în prezent la UTA, nu a considerat normală demiterea lui din decembrie 2021, astfel că a ajuns în instanță cu gruparea din centrul Capitalei.

Astăzi, Curtea de Apel București a luat decizia definitivă: „Puriul” trebuie să intre în posesia celor patru salarii restante solicitate, mai exact a sumei de 32.000 de euro!

Răzvan Zăvăleanu, reacție sinceră pentru GSP.ro: „Este o ușurare, e ca și cum te-ai judeca permanent cu o rudă!”

Dinamo este în insolvență din iunie 2021, iar Răzvan Zăvăleanu este administratorul judiciar al clubului de atunci. În decembrie 2021. Mircea Rednic a fost anunțat de decizia clubului, întreruperea relațiilor de muncă, după care tehnicianul a acuzat conducerea de atunci a roș-albilor, din care făcea parte și Iuliu Mureșan (administrator special).

Chestionat de GSP.ro cu privire la speța cu Mircea Rednic și decizia Curții de Apel, Răzvan Zăvăleanu a reacționat, telefonic.

„Dacă este o decizie, definitivă, a Curții de Apel... Ce pot eu să comentez? Pot eu să emit judecăți la adresa Curții de Apel? Dacă așa a decis justiția, Dinamo se va achita de plată. Tot ceea ce facem, facem în litera legii.

Personal, vreau să vă zic că este o ușurare! De ce? E ca și cum te-ai judeca permanent cu o rudă. Mircea Rednic e dinamovist desăvârșit... N-avem cum tăgădui acest detaliu. Doamne ajută să-i folosească bine, mă refer la acei bani...

Știu că a avut acea supărare pentru acel moment. Respectăm decizia (Curții de Apel) și să ne auzim cu bine”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru GSP.ro.

Mircea Rednic a explicat de ce a ținut să ia patru salarii: „Când nu e respect, nu iert!”

Mircea Rednic a avut și el o reacție pentru Gazeta Sporturilor după decizia oficială. Antrenorul celor de la UTA a reacționat atunci când a fost chestionat: „Dacă erau corecți cu mine și mă chemau atunci (în decembrie 2021) și-mi spuneau: «Vezi că-i deranjezi pe unii și trebuie să reziliem!», atunci nu aș fi cerut absolut nimic.

Nu s-ar fi ajuns niciodată la acest caz. Dar am fost tratat cum am fost tratat și nu admit să mă dai afară printr-o informare pe WhatsApp?! Mi s-a părut strigător la cer. Mai ales că eu întotdeauna am lăsat de la mine când a fost vorba de Dinamo.

Când nu e respect, eu nu iert pe nimeni! În încheiere, dar nu în cele din urmă, vreau să-i mulțumesc în mod deosebit avocatei mele, Madi Ghioca”, a declarat tehnicianul care a adus ultimul titlu de campion în Ștefan cel Mare, în 2007.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB face transferul momentului în Superliga! Jucătorul semnează mâine, cele două părți s-au înțeles
Superliga
FCSB face transferul momentului în Superliga! Jucătorul semnează mâine, cele două părți s-au înțeles
Curtea de Apel a luat decizia definitivă! Mircea Rednic a câștigat procesul, Dinamo e bună de plată!
Superliga
Curtea de Apel a luat decizia definitivă! Mircea Rednic a câștigat procesul, Dinamo e bună de plată!
OUT din derby! Absență de ultimă oră pentru FCSB împotriva lui Dinamo: „Nu are ritm, nu riscăm”
Superliga
OUT din derby! Absență de ultimă oră pentru FCSB împotriva lui Dinamo: „Nu are ritm, nu riscăm”

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (3)
tritonal
tritonal  •  16 Octombrie 2024, 19:06

Dinamo sau Nordis, aceeasi mizerie.

Hcm27
Hcm27  •  16 Octombrie 2024, 18:41

Bine le-a făcut!"Militienii" ăștia sunt învățați numai cu Mocca.Jucatorii sa joace Mocca, antrenorii sa antreneze Mocca și tot asa.

mario_rdfe_
mario_rdfe_  •  16 Octombrie 2024, 18:05

Ai castigat milioane de euro in cariera datorita lui Dinamo...puteai sa renunti la cei 30 de mii din respect ptr suporteri, ptr cei care si au luat de la gura ca sa ajute clubul cu bani ! Indiferent ce aveai tu de reglat cu sefii clubului !, cand un pensionar isi doneaza o parte din pensie ptr club...tu, mircea rednic..nu iti este rusine de el cand dai clubul in judecata ptr 30 de mii ? Adica bani de seminte ptr tine ! Foarte urat....cei 30 de mii vor atarna greu de imaginea ta !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close