FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rezervă la Rapid, Cristi Săpunaru a trimis un mesaj criptic: „Am fost împins la autodistrugere, am fost trădat și rănit”

Cristi Săpunaru, foto: Imago Images
Cristi Săpunaru, foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2024 14:46 / Actualizat marti, 23 iulie 2024 16:37

Cristi Săpunaru (40 de ani) a ținut să transmită un mesaj cu subînțeles prin intermediul rețelelor de socializare. El nu mai este titular în echipa gândită de Neil Lennon (53 de ani) la Rapid în acest sezon.

Săpunaru a fost rezervă în cele două meciuri pe care giuleștenii le-au jucat în acest sezon. Nu a evoluat niciun minut în deplasarea de la Arad, cu UTA, și nici pe teren propriu cu CFR Cluj. Fundașii centrali utilizați de Lennon au fost Cristi Manea, Filip Blazek (26 de ani) și Paul Iacob (28 de ani).

Numele căpitanului vișiniu a fost strigat cu putere la meciul de pe teren propriu. Tribunele l-au chemat la salut atât în timpul meciului, cât și după. Acum, în online, Săpunaru, legenda giuleștenilor, a transmis un mesaj cifrat.

Cristi Săpunaru, după ce a ajuns rezervă la Rapid: „Am fost împins la autodistrugere, am fost trădat și rănit”

Apărătorul central a postat un videoclip motivațional pe Instagram.

„De ce să îmi cer scuze pentru monstrul care am devenit? Ei niciodată nu și-au cerut scuze pentru că m-au adus în situația asta. Am fost împins la autodistrugere, am fost trădat și rănit.

Nu au recunoscut niciodată durerea pe care mi-au provocat-o. Am fost eu cel care am suferit și care a trebuit să-mi culeg bucățile pentru a mă reconstrui. Ei au ales asta și acum trebuie să sufere consecințele pentru monstrul pe care l-au creat. Este problema lor care trebuie rezolvată” a fost mesajul transmis de Cristian Săpunaru pe Instagram, citat de fanatik.

Fundașul central fusese rezervă de 3 ori în Superliga de când s-a întors la Rapid, în 2021. De fiecare dată în stagiunea 2023-2024, pe finalul campionatului. Acum, el nu-și mai găsește locul în formula de start a giuleștenilor.

El nu a fost titular nici în amicalele din cantonamentul din Slovenia, când Lennon a ales să închege o echipă cu nou-veniții din defensivă.

Săpunaru e un atlet incredibil, încă arată foarte bine, îl admir pentru motivația lui. E o parte importantă a echipei. Are o carieră importantă, vrea să facă parte din echipă, pe sau în afara terenului.

E un exemplu pentru tineri, îl vom folosi când vom avea nevoie de el

- Neil Lennon, înainte de UTA - Rapid 1-1, din prima etapă a Superligii

116 meciuria jucat Săpunaru la Rapid în ultimii 3 ani

150.000 de euroe cota lui Cristi Săpunaru, potrivit Transfermarkt

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (22)
futhienzbang
futhienzbang  •  24 Iulie 2024, 07:59
Postat de unurtr pe 23 Iulie 2024, 16:58

LE: a apărut comentariul după ce am întrebat de ce apare. Dar cumva, au apărut înainte comentarii ce au fost postate după comentariul meu...

amice,se cheamă tot cenzură,deși ei îi spun „moderare”!

polistul68
polistul68  •  23 Iulie 2024, 20:32
Postat de Nini pe 23 Iulie 2024, 15:58

Păcat că nu realizează că poate ajuta Rapid dintr-o funcție administrativă. Frumoasa carieră fotbalistică s-a cam terminat. Ar fi urât să profite de dragostea ultrasilor și să forțeze includerea în echipă.

Sincer, nu.l vad pe Sapun in functie administrativa...cel putin pe teren este foarte inversunat, coleric, irascibil...in functie administrativa trebuie sa fi mai calculat, rational, uneori diplomat...sincer, nu.l vad la costum...mai degraba tot in trening.

io_i
io_i  •  23 Iulie 2024, 19:51
Postat de unurtr pe 23 Iulie 2024, 15:11

Voi știți că postarea nu are nicio legătură cu Rapidul ci se referă la viața lui privată, la drama pe care a avut-o când era copil și a fost abandonat la naștere (acel ”Am fost împins la autodistrugere, am fost trădat și rănit.[..]. Ei au ales asta ”) și apoi cum a luptat cu asta și a crescut fără părinți și a devenit un luptător.

Daca Rapidul va merge bine, sa vezi atunci articole care incearca sa bage strambe ... asta e doar inceptul.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează