FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vestea momentului la FCSB: „Am semnat pe doi ani și jumătate! Îi dau 20.000 de euro lunar”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 30 iulie 2024 13:12 / Actualizat marti, 30 iulie 2024 14:35

Fundașul stânga Risto Radunovic (32 de ani) a semnat prelungirea contractului cu FCSB, așa cum GSP anunța în urmă cu o săptămână. Confirmarea a venit chiar de la Gigi Becali (66), patronul campioanei României.

Risto Radunovic se afla în ultimele 6 luni de contract cu cei de la FCSB și putea începe negocierile cu oricare alt club. Tratativele dintre cele două părți datează de mai multe luni, iar muntenegreanul declara în finalul sezonului trecut chiar că vrea să o părăsească pe FCSB.

În cele din urmă, Radunovic a fost convins de campioană să semneze noul contract, care va fi valabil pe următorii doi ani și jumătate, după cum a anunțat Gigi Becali. Finanțatorul roș-albaștrilor a spus și care va fi noul salariu al jucătorului: va încasa 20.000 de euro pe lună.

Gigi Becali a anunțat că Risto Radunovic a semnat prelungirea cu FCSB

„Cu Radunovic am semnat pe doi ani și jumătate. Am semnat deja. O să îi dau 20.000 pe lună”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Pentru cei de la FCSB urmează poate cel mai important meci al acestui sezon, returul cu Maccabi Tel Aviv. O calificare este sinonimă cu prezență în turul al 3-lea al Ligii Campionilor, dar și cu prezența în grupele Conference League. În turul 3, campioana României ar da, cel mai probabil, de Sparta Praga.

Gigi Becali a făcut echipa pentru returul cu Maccabi Tel Aviv

Gigi Becali a hotărât care va fi echipa de start a roș-albaștrilor la meciul cu Maccabi. Spune că 11-le din tur va fi păstrat în mare parte. Singura schimbare anunțată este introducerea lui David Miculescu din primul minut, în locul lui Daniel Popa.

Cum va arăta FCSB după spusele lui Gigi Becali: Târnovanu - Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Șut, Lixandru - Ștefănescu, Olaru, Băluță - Miculescu.

Maccabi Tel Aviv - FCSB se va juca miercuri, 31 iulie, de la 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
Superliga
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Superliga
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (4)
danutcornel
danutcornel  •  30 Iulie 2024, 21:11

macabi victorieee

aspida
aspida  •  30 Iulie 2024, 19:20

"Vestea" asta ati mai dat-o acum doua/trei zile. Asa doriti sa indulciti amarul provocat de transferul de la CFR ?

Sembazuru
Sembazuru  •  30 Iulie 2024, 17:08

Cel mai bun transfer din această vară, dacă se poate spune aşa. În primul rând trebuie să-ţi păstrezi jucătorii de calitate şi apoi să transferi jucători noi, dar de aceeaşi valoare cel puţin.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează