FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Rodion Cămătaru, înainte de Dinamo - FCSB: „Nu putem să negăm”

Rodion Cămătaru
Rodion Cămătaru

Articol de - Publicat duminica, 20 octombrie 2024 12:47 / Actualizat duminica, 20 octombrie 2024 13:11

Rodion Cămătaru (66 de ani), fostul mare atacant de la Craiova și Dinamo, a prefațat derby-ul „câinilor” cu FCSB. Partida este programată în această seară, de la 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

  • Dinamo - FCSB se joacă pe Arena Națională de la 21:00.
  • Reporterii GSP vor transmite cele mai importante informații de pe cel mai mare stadion al țării.

După mulți ani, Cămătaru este de părere că va fi un derby extrem de echilibrat. Fostul mare atacant a prins meciuri de impact între cele două echipe, în perioada 1986-1989, atunci când a îmbrăcat tricoul „câinilor”.

Mirror anunță: Radu Drăgușin și-a decis viitorul!
TOTTENHAM
Mirror anunță: Radu Drăgușin și-a decis viitorul!

Rodion Cămătaru, înainte de Dinamo - FCSB: „Normal că țin cu Dinamo, era mai dificil dacă juca cu Craiova”

Cami este de părere că Dinamo traversează unul dintre cele mai bune momente din ultimii ani. „Câinii” au o șansă mare în viziunea fostului atacant. Despre campionatul României a precizat faptul că nivelul este destul de slab în acest moment.

Consideră că FCSB are cel mai bun lot din punct de vedere valoric, iar calificarea în Europa League a determinat parcursul sub așteptări din campionat. Formația pregătită de Elias Charalambous (44 de ani) este doar pe locul 8, cu 16 puncte acumulate după 11 partide. În schimb, Dinamo este pe 6, cu 18 puncte după 12 partide.

„Cred că va fi un meci de care pe care având în vedere momentul bun prin care trece Dinamo. Stelei (n.r. - FCSB-ului) i-a fost greu să se concentreze pe două competiții. S-a și văzut, a fost cu gândul acolo unde au fost banii mulți (n.r. - în Europa). Dinamo are șanse mari, se va juca meciul, 1x2 după părerea mea.

Dinamo trece printr-un moment bun, față de anul trecut este un moment extraordinar de bun. A făcut o figură foarte frumoasă. E bine dacă tot lotul lui Dinamo este valid, va fi un meci disputat.

E echilibrat în jos campionatul de anul acesta, la modul cum e clasamentul. Steaua (n.r. - FCSB) a câștigat campionatul, după pierde nu știu câte meciuri, Craiova la fel, dar nu cred că va rămâne așa. Cele care au început prost își vor reveni până la final.

FCSB este favorită la titlu. Are cel mai bun lot din punct de vedere valoric, la sumele care s-au investit, nu putem să negăm lucrul acesta, dar niciodată nu joacă banii pe teren. I-a costat această calificare, au pierdut foarte multe puncte în campionat și nu s-au putut concentra.

Îi va dezavantaja în campionat formatul din Europa. Normal că țin cu Dinamo la meciul ăsta, era mai dificil dacă juca cu Craiova”, a declarat Rodion Cămătaru, la emisiunea „Totul pentru Dinamo”.

198 de goluria marcat doar în Divizia A, în 15 sezoane, în tricoul Craiovei și al lui Dinamo

Între 1986-1989, Cami a îmbrăcat tricoul „câinilor”. A câștigat Gheata de Aur, apoi a părăsit România socialistă cu destinația Belgia, la Charleroi. Rodion a plecat de la Știința cu destinația Dinamo, clubul Ministerului de Interne la acea dată, cu promisiunea că va putea părăsi clubul pentru un transfer în străinătate.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Moment scabros la pauza derby-ului Dinamo - FCSB » Ce au făcut ultrașii oaspeților când majoretele dinamoviste au ieșit pe gazon
Superliga
Moment scabros la pauza derby-ului Dinamo - FCSB » Ce au făcut ultrașii oaspeților când majoretele dinamoviste au ieșit pe gazon
Gigi Becali, imediat după Dinamo - FCSB: „Să știți un lucru”
Superliga
Gigi Becali, imediat după Dinamo - FCSB: „Să știți un lucru”
Gigi Becali și-a amenințat jucătorii la finalul derby-ului cu Dinamo: „Trebuie amenzi! Eu bat cu pumnul în masă” + anunță o schimbare în echipa de start
Superliga
Gigi Becali și-a amenințat jucătorii la finalul derby-ului cu Dinamo: „Trebuie amenzi! Eu bat cu pumnul în masă” + anunță o schimbare în echipa de start

Fosta vedetă din Superliga se distrează cu iubita în Dubai! Francesca a lăsat România, unde era vedetă TV, și s-a mutat cu el în Emiratele Arabe Unite

„Ți s-a propus să trișezi?” » Tătărușanu răspunde la 10 întrebări delicate: „A ieșit scandal în vestiar” / „Atunci am vrut să mă las!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează