FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Sabău continuă dezvăluirile: "Copos a închis mini-barul de la Pro Rapid pentru că jucătorii beau prea multă cafea" :D

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 15 noiembrie 2012 16:39

Ovidiu Sabău continuă dezvăluirile din perioada petrecută la Rapid şi spune că amatorismul cu care e condus clubul din Grant i-a afectat pe jucători.

"Odată, stabilisem un amical, pe Giuleşti, dar cu o zi înainte, preşedintele Constantin Zotta a venit la mine şi mi-a spus să-l anulez, pentru că nu are bani să tundă iarba! L-am anulat. Apoi, ne-au închis mini-barul de la Pro Rapid pe motiv că jucătorii beau prea multă cafea! A venit conducerea şi a zis că jucătorii beau şi cîte cinci cafele şi nu sînt bani. Apoi, am ieşit la alergat, dar terenul arăta ca o păşune, cu brazde scoase de cîrtiţe. Îţi venea să te laşi de fotbal", a spus Sabău pentru Click.

Antrenorul a mai spus că fotbaliştii alb-vişiniii s-au amuzat de el cînd l-au văzut supărat din pricina condiţiilor precare: "Jucătorii au simţit amatorismul ăsta şi s-au comportat şi ei la fel. Rîdeau de mine în vestiar cînd mă vedeau că sînt supărat pe chestii de acest gen şi-mi spuneau că o să văd şi mai multe. Vă spun, la Tîrgu Mureş, n-aveam un lot extraordinar, dar aveam condiţii de performanţă trei clase peste Rapid".

Tehnicianul a încheiat cu o veste proastă pentru fanii giuleşteni, anunţînd că actualul lot al Rapidului e plin de fotbalişti plafonaţi, care nu pot face performanţă: "Lotul e blazat, nici Mourinho n-ar face treabă acum, acolo. De când am plecat eu, aţi sesizat vreo schimbare în jocul echipei? Eu nu. Dacă rămîneam la echipă, în pauza din iarnă dădeam 10 jucători afară şi luam alţi 7 de maximum 24 de ani. Multora Copos le dă bani degeaba. Nu vedeţi că niciunul nu vrea să plece de la Rapid... Păi cine le mai dă banii ăştia în fotbalul de acum?".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (41)
kily
kily  •  16 Noiembrie 2012, 09:07

acest sabau este, pur si simplu, un IMBECIL !

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  16 Noiembrie 2012, 00:22

Respect, Sabău.

sandycelt
sandycelt  •  15 Noiembrie 2012, 23:53

hai lasa-ne Sabaule! Daca era asa de greu de ce nici tu nu ai renuntat? Daca atit de mult ai suferit ce te-a oprit sa nu pleci? Sa nu spui ca dorinta de a vedea RAPIDUL NOSTRU sus in clasament , pt ca nu este adevarat. Tu ca antrenor esti praf si in plus de asta nici ca om pare ca nu esti chiar in regula, vad acum. Cine te pune sa dai aceste declarati acum? Si cu ce scop? Trebuiau spuse la timpul lor , daca sint adevarate.Trebuia sa faci o conferinta de presa si spuneai lucrurilor pe nume, dar tu mereu ai spus ca una ,ca alta si niciodata nu se intimpla nimic. Cind te-ai dus dus in Scotia cum a fost?, habar nu ai ,dar jucatorii sint chiar buni, antrenor nu prea aveam si nici acum nu avem!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează