FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO

FOTO & VIDEO Scandări xenofobe repetate la Sepsi - Dinamo » Apel disperat de la stația de amplificare!

Articol de , , - Publicat sambata, 27 iulie 2024 22:04 / Actualizat sambata, 27 iulie 2024 23:31

Înainte de startul meciului Sepsi - Dinamo, din etapa a treia a Superligii, dar și în timpul meciului de la Sfântu Gheorghe, au avut loc mai multe scandări xenofobe ale suporterilor bucureșteni.

La fel ca la barajul cu Csikszereda, suporterii lui Dinamo nu s-au abținut. Și-au amintit că Sepsi este o altă echipă al cărui buget e „ajutat” de banii veniți de la Guvernul Maghiar. Ultrașii bucureșteni care și-au însoțit echipa au dat tonul unor scandări reprobabile, cu tentă xenofobă: „Afară, afară cu ungurii din țară”.

VIDEO. Cei de la Sepsi au pus Imnul Maghiarilor de Pretutindeni

Cei de la Sepsi au încercat să acopere scandările dinamoviștilor și au apelat la boxele de pe stadion. Au pus „Nelkuled”, Imnul Maghiarilor de Pretutindeni, o tradiție de mai bine de trei ani la meciurile de pe teren propriu. Melodia s-a auzit și la Euro 2024, înainte de Germania - Ungaria.

Însă galeria lui Dinamo nu s-a potolit, iar ultrașii au continuat cu scandările. De data asta, au strigat „România, România”, apoi i-au înjurat pe maghiari.

„Ungaria ne suge ****”, a scandat galeria lui Dinamo. În acel moment, de la stația de amplificare s-a auzit un mesaj de pace, în speranța că incidentele nu vor escalada pe parcursul meciului. În ianuarie 2023, la Sf. Gheorghe a fost oprit definitiv duelul dintre Sepsi și FCU Craiova, rejucat ulterior 3 luni.

„Stimați suporteri, vă rugăm ca pe durata meciului să vă susțineți echipa favorită în spiritul sportivității si fair-play-ului”, a fost mesajul crainicului de pe stadionul lui Sepsi.

VIDEO. Galeria dinamovistă a strigat: „Afară, afară cu ungurii din țară”

Galeria lui Dinamo nu s-a oprit nici după anunțurile oficiale

Scandările reprobabile au continuat, chiar și după mesajul de pace de la stație. Galeria dinamovistă a continuat să înjure, iar scenele au fost surprinse de la fața locului de reporterii GSP.

„Suntem români și ne vom apăra pământul, neamul și istoria. Ale, ale, ale, ale, să-ți dăm la **** bozgore!”, au scandat ultrașii lui Dinamo.

S-au potolit în startul meciului, dar în minutul 19 au revenit o o nouă rafală de scandări grosolane. „E România, e țara noastră, și ne pi*** pe Ungaria voastră”. Apoi au continuat cu „România, România”.

Eduard Alexandru e observatorul de joc din partea LPF, cel care va nota in raport incidentele.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva! Nu accept”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva! Nu accept”
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”
Superliga
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (25)
Serban_radu.
Serban_radu.  •  27 Iulie 2024, 23:07

Asa cum in GSP este o rubrică Programul complet al Sportivilor Români la Olimpiada pentru ziua următoare ( rubrica care ar trebui sa se regasesca chiar la inceputul Gazetei -Olimpiada este la 4 ani iar galeriile lui Sepsi si Dinamo se injura de mai multe ori pe an ) ar fi bine sa fie o rubrica si cu rezultatele complete ale sportivilor nostri in ziua respectiva sau a doua zi dimineata . Hai sa lasam fotbalul pe planul 2 pentru 2 saptamani .

freddy
freddy  •  28 Iulie 2024, 18:13
Postat de Dodeliniho pe 28 Iulie 2024, 08:16

În România fotbalul este pe primul loc. Cui i pasa de înot canotaj sau alte prosti? De ce sa lăsăm fotbalul dacă face parte din viața noastră. Fotbalul pentru uni este în sângele nostru, la tine vad ca nu prea. Dsr comentezi aiurea.

Aoleoooo prietene... Nu prea ți a plăcut la școală, este? Spune ne al cui suporter ești. Ca sa ma faci de râs sau sa râd! :)))

PeterMichael
PeterMichael  •  28 Iulie 2024, 12:55

frumoase scandari, bravo!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează