FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Schimbare la 180 de grade » Ce a spus Adrian Mutu despre jucătorul pe care l-a făcut praf acum 3 luni: „Am vorbit cu Dan Petrescu”

Panagiotis Tachtsidis, foto: Imago Images
Panagiotis Tachtsidis, foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 17 iulie 2024 12:49 / Actualizat miercuri, 17 iulie 2024 13:10

Adrian Mutu (45 de ani), fostul antrenor al lui CFR Cluj, a vorbit despre prestația lui Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) din meciul vicecampioanei cu Dinamo, câștigat într-un mod dramatic, scor 3-2. Mijlocașul grec a fost eroul clujenilor. A înscris golul victoriei în minutul 90+3.

Tachtsidis și Mutu au fost protagoniștii unui conflict în perioada în care acesta era antrenorul CFR-ului. Atunci, Mutu a plecat de la CFR după eșecul cu Corvinul din Cupa României, 0-4.

Grecul a fost eliminat în minutul 10, iar Mutu l-a acuzat de faptul că nu are caracter și a precizat faptul că nu mai vrea să se întâlnească niciodată cu el.

Adrian Mutu s-a răzgândit în privința lui Tachtsidis: „Are calitate și e serios la antrenamente”

La 3 luni distanță de la acel eveniment, Adrian Mutu și-a schimbat discursul față de jucătorul CFR-ului. Fostul internațional a anunțat faptul că a vorbit cu Dan Petrescu despre jucătorul grec.

„Tachtsidis nu a făcut un meci grozav, dar a punctat când a trebuit. Am vorbit cu Dan Petrescu zilele trecute și i-am spus că m-am înțeles bine cu Tachtsidis în mandatul meu. După aceea au fost lucrurile pe care l-a spus.

Atât l-a dus mintea, dar nu mai contează. El ca jucător are calitate și este serios la antrenamente. Dar ce îi trebuie lui este o constanță și o continuitate.

Dacă reușește aceste lucruri în sezonul acesta și să aibă evoluții, probabil și CFR-ul va avea de câștigat. Dacă va fi discontinuu, așa cum a fost el de-a lungul carierei, atunci vor fi probleme.”, a declarat Mutu, potrivit Fanatik.

Deși a intrat în conflict cu Adrian Mutu, Tachtsidis s-a înțeles mult mai bine cu Dan Petrescu. Grecul și-a prelungit contractul cu vicecampioana României. Dan Petrescu îl place pe mijlocașul grec și a insistat pe lângă patronul Ioan Varga să-i prelungească acordul scadent la 1 iulie. Ceea ce s-a și întâmplat.

750.000 de euroe cota lui Tachtsidis, potrivit Transfermarkt

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Tragedie în Ucraina » Hotelul în care erau cazați jucătorii lui Șahtior, distrus de un atac rusesc
Campionate
Tragedie în Ucraina » Hotelul în care erau cazați jucătorii lui Șahtior, distrus de un atac rusesc
Rrahmani = Champions League! Fostul atacant de la Rapid a debutat cu gol pentru Sparta Praga
Liga Campionilor
Rrahmani = Champions League! Fostul atacant de la Rapid a debutat cu gol pentru Sparta Praga
Florin Prunea l-a luat la pumni pe Claudiu Răducanu: „Și acum mi se mișcă un dinte” » Detaliile unui scandal-monstru și mărturiile celor implicați: „Pumnul lui a trecut prin fața mea și s-a oprit în a lui”
Superliga
Florin Prunea l-a luat la pumni pe Claudiu Răducanu: „Și acum mi se mișcă un dinte” » Detaliile unui scandal-monstru și mărturiile celor implicați: „Pumnul lui a trecut prin fața mea și s-a oprit în a lui”

Cea mai nouă arenă din București a fost omologată » Pe 31 august va găzdui primul meci

FOTO Cum s-a urcat îmbrăcată în taxi cea mai sexy vedetă din România: „Am uitat să îmi iau ceva de schimb, dar șoferul a fost fericit”


Comentarii (3)
talpaiadului
talpaiadului  •  17 Iulie 2024, 16:15

Adevarul e ca Mutu a gresit mai mult decat Tachtsidis in conflictul respectiv. In primul rand, Mutu a atacat primul, spunand niste lucruri care trebuiau sa ramana doar intre el si Tachtsidis, chiar daca fusese adevarat ca Tachtsidis nu dadea 100% la antrenamente si gresise flagrant in meciul impotriva Corvinului. In al doilea rand, Tachtsidis i-a raspuns lui Mutu, acuzandu-l de lasitate, dupa ce acesta parasise CFR-ul, nemaifiind antrenor, ci doar fost antrenor. Poate ca niste oameni precum Compagno, Charalambous sau Bergodi ar fi tacut in locul lui Tachtsidis, intorcand si obrazul celalalt, dar asta nu inseamna ca lui Tachtsidis i se poate reprosa ceva atunci cand a ales calea "ochi pentru ochi, dinte pentru dinte".

TribunaCFR
TribunaCFR  •  17 Iulie 2024, 15:32

N-o stiut Mutu cum sa-i vorbeasca, se vede ca-i lipseste experienta ca antrenor sau experienta cu jucatori care au personalitate si orgoliu. Dan Petrescu scoate untul din Tachtsidis jucandu-l 90 minute, si uite ca nu-i suparat pe nimeni, ba chiar decide meciuri cu pase de geniu si goluri inscrise la momentul potrivit.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  17 Iulie 2024, 13:52

Se pare ca singurul praf in toata povestea asta era chiar antrenorul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează