FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dublă lovitură pentru Dinamo în perspectiva Derby de România: și accidentat, nu doar suspendat!

Articol de - Publicat sambata, 28 septembrie 2024, 10:15 / Actualizat sambata, 28 septembrie 2024 10:40

Astrit Selmani, 27 de ani, a primit al 4-lea cartonaș galben la meciul cu FC Botoșani (2-2), dar s-a și accidentat, detaliu ce dă fiori dinamoviștilor. E clar că nu va juca etapa viitoare cu Farul, în deplasare, „câinii” speră ca golgeterul echipei să nu rateze și Derby-ul de România, imediat după pauza competițională.

Astrit Selmani, 27 de ani, dublă lovitură pentru Dinamo! Golgeterul „câinilor” a deschis scorul cu FC Botoșani (2-2), a încasat și un cartonaș galben - ce-l scoate din calcule pentru etapa viitoare, cu Farul, în deplasare, fiind la al 4-lea avertisment stagional! -, dar a ieșit la pauză accidentat.

Dinamo nu va avea niciun atacant central disponibil pentru meciul cu Gică Hagi

Internaționalul kosovar are probleme la bicepsul femural. Contra echipei lui Gică Hagi, vinerea viitoare, Kopic nu va avea disponibil niciun vârf de careu. Tocmai cea mai bună ofensivă din Liga 1! Și Hakim Abdallah este accidentat de mai multe săptămâni și nu va fi apt la timp.

Va fi o situație ingrată pentru Dinamo. Probabil, Dennis Politic, de-abia revenit după accidentare, va juca în zonă centrală. Ori Ahmed Bani, care și el a trebuit să treacă peste probleme medicale.

6goluri și 4 assist-uri a adunat Selmani pentru Dinamo în 11 etape

Speranțe, doar speranțe: Astrit Selmani și Hakim Abdallah să fie refăcuți pentru Derby de România

Singurele speranțe ale lui Zeljko Kopic sunt să-i refacă pe cei doi atacanți centrali pentru Derby de România. Mai întâi, pentru cel din campionat, stabilit imediat după pauza competițională cauzată de meciurile interțări. Apoi, pentru confruntarea din Cupă cu FCSB.

„La pauză, Selmani a simțit probleme, nu am vrut să risc cu el. Selmani era în formă, altfel nu aș fi optat pentru înlocuite. A făcut o mișcare, a simțit o durere.

Toată lumea s-a plâns de starea gazonului, nu e ceva nou. Toți jucătorii sunt importanți și sper că vom juca mai multe meciuri pe Arena Națională atunci când se va putea”, a spus Zeljko Kopic la conferința de presă.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Du-te, bă, de aici!” » Ce-l entuziasmează pe Gigi Becali: „Se adeverește ce am prevăzut eu”
Europa League
„Du-te, bă, de aici!” » Ce-l entuziasmează pe Gigi Becali: „Se adeverește ce am prevăzut eu”
Tottenham i-ar putea încheia mandatul! Cu cine negociază Manchester United să vină în locul lui Ten Hag
Campionate
Tottenham i-ar putea încheia mandatul! Cu cine negociază Manchester United să vină în locul lui Ten Hag
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”
Stiri extrasport
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (7)
Catalynn_26
Catalynn_26  •  28 Septembrie 2024, 12:25

“Derby de Romania” e Steaua-Dinamo. FC Fcsb - FC DDB nu e nici macar “derby”, joaca locul 3 cu locul 13 … Daca DDB scot macar un punct, e perfect. Succes! :-)))

Ultimul.Charlot
Ultimul.Charlot  •  28 Septembrie 2024, 11:22

Cum de apar pe forumul lui Dinamo numai comentarii tampite gigisto-steliste, in timp ce alte comentarii sunt blocate din redactia gsp.ro???...Ati inebunit de tot??

cnr67
cnr67  •  28 Septembrie 2024, 11:22

De ce dubla lovitura? Fiind oricum suspendat, nu mai conteaza ca e si accidentat. Si invers. Eu ma bucur ca sunt multi indisponibili, vedem mai mult tinerii la joc. As vrea sa il vad pe Rotund.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează