FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Semnal de alarmă tras de Duckadam: "Nu-l vindeţi pe Tătăruşanu!"

După paradele excelente din partidele cu Ajax şi Chelsea, granzii Europei au pus ochii pe Ciprian Tătăruşanu
După paradele excelente din partidele cu Ajax şi Chelsea, granzii Europei au pus ochii pe Ciprian Tătăruşanu

Articol de - Publicat miercuri, 03 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 02 iulie 2013 20:37

Preşedintele de imagine al Stelei, Hemulth Duckadam, crede că singurul jucător care nu trebuie vîndut în acest moment este portarul titular.

Steaua a renunţat în această vară la serviciile lui Răzvan Stanca, dar l-a cooptat în echipă pe Florin Niţă, de la Chiajna. Rusescu şi Rocha au plecat şi ei din Ghencea şi ofertele nu se opresc aici pentru jucătorii lui Reghecampf.

Fostul mare portar al roş-albaştrilor, actualul preşedinte de imagine al clubului, Helmuth Duckadam, transmite un mesaj conducerii în ceea ce priveşte viitorul lui Ciprian Tătăruşanu.

Acesta consideră că goalkeeperul de 27 de ani al Stelei face 30 la sută din valoarea echipei în acest moment: "La ora actuală, e greu ca el să poată pleca de la echipă, pentru că e singurul portar cu experienţă pe care-l avem! Dacă vrem să ne realizăm obiectivul de a ajunge în grupele Ligii Campionilor, avem nevoie de un portar valoros. Iar eu cred că, în acest moment, Tătăruşanu nu trebuie vîndut! Un portar de valoare, cu experienţă, aşa cum este şi Ciprian, face 30 la sută dintr-o echipă".

Duckadam a dezvăluit că în acest moment există oferte pentru Ciprian, dar speră ca mutarea să nu se facă: "Pentru Tătăruşanu există de mult timp interes, de la mai multe echipe, astfel că problema cu plecarea lui e mai spinoasă decît cea a lui Latovlevici". În martie, grecii de la Olympiakos Pireu erau dispuşi să ofere pentru transferul portarului două milioane de euro.

"Din păcate, au fost foarte multe voci care au vrut ca Steaua să fie pedepsită de UEFA, dar şi de LPF. Am înţeles invidia şi concurenţa, dar sînt destule persoane care ne vor răul şi acum" (Hemulth Duckadam, preşedinte imagine Steaua)

2,8 milioane de euro este cota de piaţă a portarului titular al Stelei pe site-ul de specialitate transfermarkt.de

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist străin care a jucat în România: „Era altă categorie”
Superliga
Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist străin care a jucat în România: „Era altă categorie”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (4)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  03 Iulie 2013, 10:27

Ce vrajeala pe mustaciosul asta. Pana acum spunea ca este momentul ca el sa plece.....iar acum s-a sucit si spune ca este esential echipei. Adevarul este ca nu exista oferte. Tatarusanu este un portar foarte slab, cam la fel de slab ca si balgradean si cu mult mai slab ca si Pantilimon. Pai nu spuneai cei de la oi ca nu mai pleaca nimeni in afara de Rusescu? Apoi stai ca si Chiriches daca apare o oferta buna, stai ca si Latovlevici.:)))) PRAF

bertino
bertino  •  03 Iulie 2013, 09:44

Pai acu cateva luni zicea ca e bine pentru el sa plece... Ce penibil Duckadam asta, acu ca e jiji la bulau si-a pierdut complet busola - parintele indrumator... jenibil

daniels7714
daniels7714  •  03 Iulie 2013, 08:46

aceeasi problema o au aproape toate echipele , rar care au doi portari de acelasi nivel in lot , daca pleaca Tatarusanu e jale , ar trebui sa intre mai des si rezervele dar cum o greseala de portar e fatala , nimeni nu risca ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează