FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

VIDEO EXCLUSIV Leo Grozavu se apără după suspiciunile de la Sepsi - CFR: „Nu-s convins că n-a semnat cu ei! De asta l-am scos din lot”

Leo Grozavu se apără după suspiciunile de la meciul dintre Sepsi și CFR
Leo Grozavu se apără după suspiciunile de la meciul dintre Sepsi și CFR

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 aprilie 2021 11:46 / Actualizat duminica, 25 aprilie 2021 13:17

Sepsi a pierdut în etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 1, 0-1 cu CFR Cluj, iar antrenorul Leo Grozavu le răspunde celor care au considerat că echipa lui a lăsat-o mai moale contra clujenilor.

În plus, tehnicianul lui Sepsi a vorbit și despre fundașul Rachihd Bouhenna (29 de ani), spunând că acesta nu a fost în lot la meciul cu CFR Cluj pentru că a suspectat că a semnat deja o înțelegere cu CFR Cluj.

Leo Grozavu: „Pe ce se bazează cei care fac asemenea acuzații?”

- Domnule Grozavu, nu-i primul sezon cu play-off și play-out, mereu au apărut discuții cu aliați sau inamici...
- Aceste discuții se fac în România. Discuții de Balcani. Ar trebui să fie mai multă responsabilitate atunci când se fac aceste discuții. E ușor să acuzi, să vorbești. Oamenii ar trebui să aibă mai multă capacitate de a înțelege că în anul 2021 nu cred că își mai permite cineva să joace asemenea meciuri. Sunt mulți jucători străini, e foarte greu să poți să te aștepți la asemenea lucruri.

- Echipei dumneavoastră i-a fost reproșat felul în care a tratat meciurile cu FCSB și CFR. S-au referit la agresivitatea pe care echipa a avut-o cu FCSB, apoi care nu s-a mai văzut contra CFR-ului!
- Eu sunt acuzatul și trebuie să răspund. I-aș întreba pe cei care acuză pe ce se bazează când vorbesc despre asemenea lucruri. Ce elemente au ca să facă asemenea acuzații? Cum adică nu mai jucăm?! Niciun meci nu seamănă cu celălalt. S-a tot dovedit asta la fotbal. Așa că... Nu văd... Nu cred că echipele pe care le-am condus au fost vreodată implicate în asemenea discuții.

Miza e cam aceeași: cele 3 puncte puse în joc. Presiunea cred că e pe ei, se bat pentru titlu. Și pentru noi e un meci important, n-am ajuns degeaba în play-off, vrem să facem ceva. Ne dorim să jucăm contra echipelor puternice, nu se termină nimic cu acest campionat. Avem nevoie de experiență
 - Leo Grozavu, antrenor Sepsi 

VIDEO Leo Grozavu: „Nu sunt convins că Bouhenna a semnat sau nu cu CFR”

- O discuție a apărut în cazul lui Florin Ștefan, trimis pe bancă câteva meciuri pentru că, așa cum ați spus dumneavoastră, "nu era 100% concentrat"...
- Am auzit ceva. Am explicat foarte clar pentru cine are de înțeles. Cine vrea să facă speculații..

- Da, dar a apărut la meciul cu CFR deși câteva meciuri nu jucase.
- Nu câteva meciuri! Ci două.

- Două meciuri plus acea explicație că n-ar mai fi concentrat...
- A fost vorba despre două meciuri pentru că el la Arad a avut o prestație modestă. După meciul de la Arad a intrat Ștefănescu în locul său, a jucat foarte bine, era anormal să fac schimbări din nou. Am vorbit cu el, am mizat pe capacitatea lui de a-și dori să demonstreze că a fost doar un accident. În cazul lui e Safranko, care e deja plecat la o alt echipă. La fel Bouhenna.

- Apropo de Rachid, n-a fost nici în lot...
- Am considerat că a făcut greșeli, că nu e în măsură să joace. Uitați, eu nici nu sunt convins că Bouhenna a semnat sau nu cu CFR. Din acest motiv am hotărât să nu-l iau în lot cu CFR. El putea juca fără probleme. Cred că o mai bună dovadă decât asta nu există.

- Dacă-mi aduc bine aminte el chiar a primit un cartonaș roșu la precedentul meci cu CFR, nu?
- Exact! Sunt anumite suspiciuni că Bouhenna a semnat cu CFR Cluj. Așa că am zis că e mai bine să-l ferim și pe el de suspiciuni, dar și pe noi.

- Vă deranjează suspiciunile?
- Mă deranjează! Dar în același timp trebuie să-mi văd de treaba mea. Trăim în România, de mult timp nu mai sunt foarte focusat pe asemenea probleme. Jocul trebuie să demonstreze că nu e așa! Cred că am făcut un joc bun contra CFR-ului.

- Lupta la titlu cum o vedeți? Ați jucat cu ambele echipe din față într-un timp scurt...
- Mi-e greu să dau un verdict! Sunt două echipe total diferite ca abordare. Văd că în România face diferența experiența. A făcut-o în ultimii 3 ani. Dacă e să dau un pronostic, cred că o va face și în acest sezon. I-am simțit și la meciul cu noi. Cred că asta a făcut diferența. FCSB are jucători cu o calitate foarte bună, individual sunt foarte buni, dar nu atât de experimentată. Cred că în anumite momente contează asta.

Sperăm ca acest play-off să ne ajute. Jucăm cu un alt tip de echipe, clar îți permite să acumulezi experiență. Doar jucând cu echipe de nivelul tău sau sub nivelul tău, nu înseamnă că acumulezi ceva. Fără să jignesc pe cineva

Am intrat cu un deficit prea mare în play-off ca să mai putem spera la mai mult de locul 4. E clar că noi, Botoșani și Clinceni ne vom lupta pentru acel loc 4. Vom încerca să scoatem cât mai multe puncte. Nu mai avem presiunea unui rezultat cu orice preț
-Leo Grozavu, antrenor Sepsi

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Moruțan, duel cu Messi și Benzema?! Mijlocașul de la FCSB e urmărit de un club din La Liga: „Ăsta ar fi prețul”

Cristi Balaj intervine în scandalul CFR Cluj - Craiova! Îl contrazice pe Crăciunescu: „Așa trebuia procedat!”

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (59)
zorrozabal
zorrozabal  •  25 Aprilie 2021, 20:44

Mda!GSP-istul baga soparla ca Bohuena a luat si un rosu cu CFR”!Asa e!Dar a luat un rosu si cu...fcsb!In finala Cupei!

parpalache
parpalache  •  25 Aprilie 2021, 19:52

Leo Grozavu!Foarte bine ca nu l-ai bagat pe Bohuena!Dar ti-ai facut harakiri- daca il bagi pe Dimitrov!Oare ai si uitat cum a trantit meciul in finala Cupei„servindu-l”pe Man cu o pasa de gol?Iar Mitrea...Hm!In ultimul meci cu fcsb, mi s-a parut foarte,foarte dubios!Sa dea Dumnezeu sa ma insel,dar ce isi face omul cu mana lui...Nici nu va mai fi nevoie sa isi„faca numarul”si *** ala de Coltzescu cu asistentii lui!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

silvio__.
silvio__.  •  25 Aprilie 2021, 17:24
Postat de ionica007 pe 25 Aprilie 2021, 16:20

...:)...Este absolut normal... Franarii au barbati in echipa, nu balerini...:)...

Ce argument penibil..

Vezi toate comentariile (59)
Comentează