FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Sergiu Buș, gata să ia titlul cu CFR: „Am revenit acasă, îmi doresc să ajut echipa”

Sergiu Buș
Foto: CFR
Sergiu Buș Foto: CFR

Articol de GSP - Publicat joi, 30 decembrie 2021 16:22 / Actualizat joi, 30 decembrie 2021 18:07

Sergiu Buș (29 de ani), noul atacant al celor de la CFR Cluj, a vorbit despre obiectivele pe care le are la gruparea „feroviară”.

Revenit la Cluj după plecarea din 2013, Buș va evolua în următoarele două sezoane pentru formația lui Dan Petrescu. Acesta a oferit un interviu pentru site-ul clubului, în care anunță fanii echipei că este pregătit să facă performanță alături de CFR.

Măsuri de criză la CFR Cluj » Conducerea a decis: pleacă gratis din Gruia!
CFR Cluj
Măsuri de criză la CFR Cluj » Conducerea a decis: pleacă gratis din Gruia!

„Am revenit acasă. Am un sentiment aparte acum că m-am întors. Am plecat de aici singur, iar acum m-am întors cu o familie, aşa că sunt bucuros. Este presiune la CFR Cluj, întotdeauna a fost. Dar eu cred că am o anumită experienţă şi pot să ajut CFR-ul, pentru că am crescut aici. 

Într-adevăr, aşteptările sunt mari, dar mă bucur că sunt aşa deoarece vreau să fiu cât mai responsabil şi chiar vreau să îi fac fericiţi pe fani. Pe majoritatea cred că îi cunosc, mai ales pe cei din galerie. Încă de când eram la grupele de copii simţeam că la CFR este o emulaţie, o energie bună şi uite că în timp s-a scris istorie aici. 

În ultimii ani s-au câştigat patru campionate, au fost participări în Liga Campionilor, în Europa League, şi sper eu să mai urmeze. Îmi doresc să ajut echipa. 

Într-adevăr, atacanţii au jucat foarte bine în prima parte a campionatului, au înscris goluri şi e foarte bine că au ajutat echipa. Eu îmi voi vedea însă de pregătire şi de treaba mea. Antrenorul va decide cine să joace, iar noi îi vom respecta decizia”, a declarat Sergiu Buș pentru site-ul CFR-ului.

3 goluriîn 23 de meciuri are Buș în tricoul celor de la CFR Cluj, pentru care a mai evoluat în sezoanele 2010-2011 și 2012-2013

Sergiu Buș: „M-am antrenat foarte bine în ultimul an”

Atacantul le dă asigurări fanilor că este într-o formă bună, în ciuda faptului că nu a jucat foarte mult în ultimul an la Seongnam FC, în Coreea de Sud.

„Eu chiar mă consider la un nivel foarte bun din punct de vedere fizic pentru că antrenamentele în Coreea erau extrem de grele. În fiecare zi mă luam de cap şi nu-mi venea să cred cât de mult putem să alergăm fără minge. Dar acest tip de pregătire a fost unul bun pentru mine pentru că nu jucam. 

Iar la fotbal se întâmplă dacă nu joci să îţi ieşi din ritm, să te îngraşi sau să ai probleme musculare. Dar eu m-am antrenat foarte bine în ultimul an, nu am avut nici vacanţă, doar vreo patru zile, aşa că sunt foarte bine pregătit fizic. Acum depinde de mine să mă menţin şi cred că o pot face pentru că sunt profesionist”, a adăugat Buș.

Citește alte știri din Liga 1:

Strategia lui Mureșan pentru Dinamo + Slabe speranțe de la Kiev pentru transferul visat de „câini”

Au păcălit fotbalul! » GSP face un TOP al „petardelor” din Liga 1: de la Gabi Enache la Claudiu Belu Iordache

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
189254898748309
Claude SH  •  31 Decembrie 2021, 08:41

Bravo Sergiu! Peste tot unde ai fost ai marcat goluri, ai adus un plus. Speram sa o faci și la CFR Cluj, Mândria Transilvaniei și a României . Acum ești un fotbalist cu experienta și îți dai seama ca vor urma cei mai buni ani ai tăi. Chiar dacă nu sunt clujean, fiind dintr-un județ limitrof Clujului, abia aștept sa revin la stadion și vad spectacol de goluri, de ce nu, chiar înscrise de tine.

ortega
ortega  •  30 Decembrie 2021, 23:18

Peste tot a fost dat afară cu șuturi . O *** acest Bush ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

c23665
c23665  •  30 Decembrie 2021, 23:13

Mă bucur că Sergiu Bus, clujean!!, s-a întors acasă! Nicsieri nu e ca acasă, nici în fotbal!! Un an nou cu bucurii, Sergiu!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează