FOTBAL  »  Superliga  »  IN MEMORIAM

Soția regretatului Gigi Mulțescu dă vina pe vaccinul anti-COVID pentru grăbirea sfârșitului marelui antrenor: „Eu l-am sfătuit să nu facă al doilea vaccin. Mi s-a părut că a avut o cădere bruscă”

Gigi Mulțescu
Gigi Mulțescu

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2024 10:54 / Actualizat luni, 16 septembrie 2024 17:13

Sonia Mulțescu, soția regretatului Gigi Mulțescu, cel care s-a stins duminică, 15 septembrie, la 72 de ani, susține faptul că cea de-a doua doză a vaccinului COVID-19 a accelerat starea precară de sănătate a fostului mare jucător și antrenor.

Gigi Mulțescu era internat de câteva zile, iar duminică, 15 septembrie, legenda lui Dinamo a murit. Mulțescu a fost internat de vinerea trecută din cauza unei pneumonii. Legenda lui Dinamo respira greu și era slăbit, totul pe fondul accentuării bolii Alzheimer. Mulțescu stătea în permanență cu masca de oxigen.

Nu a mai antrenat nicio echipă din aprilie 2021, atunci când s-a despărțit de Dinamo, iar Sonia Mulțescu, soția acestuia, a explicat faptul că starea lui de sănătate s-a înrăutățit după ce a făcut cea de-a doua doză a vaccinului COVID-19.

Vaccinul COVID-19 ar fi grăbit dispariția lui Gigi Mulțescu: „L-am sfătuit să nu facă a doua doză”

Sonia Mulțescu susține faptul că l-a sfătuit pe fostul mare antrenor și jucător să nu mai facă cea de-a doua doză a vaccinului COVID-19. Acesteia i s-a părut faptul că starea lui de sănătate a devenit pe zi ce trece din ce în ce mai precară după ce a făcut cea de-a doua doză.

„Să ştiţi că după ce a făcut al doilea vaccin, mi s-a părut că a avut o cădere bruscă. Eu cunosc persoane şi psihiatra cunoaşte persoane care au Alzheimer, pe care le tratează de ani de zile. Dar, boala lui Gigi a fost foarte accelerată. Îmi dădeam seama de la o zi la alta, când pierdeam câte ceva din el.

Nici lor nu venea să creadă: «Tratăm astfel de persoane de ani de zile. Nici noi nu ştim ce se întâmplă». Dar n-am vrut să mai intru în polemici cu vaccin, cu nu ştiu ce.

Eu, sincer, l-am sfătuit să nu mai facă al doilea vaccin, dar mi-a spus că mai trebuie să meargă în Turcia (n.r. - la Agrıspor în sezonul 2021-2022). A plecat atunci cu Yuksel (n.r. - Yesilova).

S-ar putea să fiu eu prea pornită împotriva vaccinurilor şi să mă gândesc că au influenţat negativ starea de sănătate a lui Gigi, dar mie aşa mi s-a părut… Groaznic de repede. Acum un an de zile aveam dialog cu el, era haios, simpatic. Apoi, încet-încet, pierdeam câte ceva din el”, a declarat Sonia Mulțescu, pentru Fanatik.

Nume uriaș din istoria clubului și erou al victoriei memorabile cu Hamburg (3-0), din urmă cu 40 de ani, în Cupa Campionilor Europeni, Mulțescu s-a retras din spațiul public anul trecut, din cauza unor probleme de sănătate.

A demisionat de la Dinamo în 2021, după un eșec cu Astra, scor 0-1, în semifinalele Cupei României.

De atunci n-a mai antrenat nicio echipă și s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. În 2020, primul an al pandemiei de coronavirus, i-a salvat pe „câini” de la retrogradare.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (51)
tictictic
tictictic  •  17 Septembrie 2024, 19:54

Vad multi *** care comenteaza aiurea aici pe tema asta. Vaccinul anti-Covid nu a fost unul clasic de imunizare impotriva unor virusi, boli sau maladii contagioase comune. Pana la varsta de 7 ani se fac obligatoriu vreo 7-8 vaccinuri care asigura imunitatea pe viata a organismului la poliomelita, difterie, meningita, rujeola, rubeola, oreion, tetanos, tuberculoza, tuse convulsiva, pneumonie, hepatita B. Mai nou, pana la 14 ani se mai fac obligatoriu vaccinuri de imunizare pentru HIV si hepatita A. Dupa aia se pot face ocazional si periodic tot felul de alte vaccinuri antigripale, cu efect strict sezonier. Toate astea sunt vaccinuri fara reactii adverse pe termen lung si imunizeaza pe viata. Spre deosebire, vaccinul anti-Covid a fost doar un paleativ nefericit; a salvat pe moment multe vieti de oameni infectati, insa pe altii la fel de multi i-a lasat cu sechele pe viata desi erau sanatosi tun cand au fost obligati sa-l faca, chiar in 3 transe! Pe scurt vaccinul asta n-a imunizat pe nimeni! Efectele se vad acum, dupa 2-3 ani: unii s-au imbolnavit grav si din senin, altii au murit fara noima; unui amic de-ai mei, sanatos tun cu 3 ani in urma, dupa 4 rapeluri i-a cazut tot parul de pe cap si-a chelit de tot si nu-si mai poate misca mainile... Drept dovada, astazi, TOATE vaccinurile anti-Covid au fost retrase oficial de pe piata si interzise; in plus, sunt pe rol sute de mii de procese in instante intentate statelor si companiilor farmaceutice.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boierasul.
boierasul.  •  17 Septembrie 2024, 19:03
Postat de corectorul pe 17 Septembrie 2024, 14:35

Spui prostii cat tine...!

Dacă spun prostii, macar spun prostii gândite de mine, spre deosebire de tine care nu ești capabil nici măcar prostii să gândești, ci doar repeți placa învățată pe de rost cât ai fost închis în casă))). ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Final_Judge
Final_Judge  •  17 Septembrie 2024, 16:45

Asa se manifesta Alzheimerul. Azi ai cu cine te intelege, maine nu. Poimaine pare ca e mai ok, raspoimaine vrea sa sune la Politie ca ai intrat cu forta in locuinta ca nu te cunoaste. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează