FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Srgian Luchin nu este iertat după ce a ales Plovdiv: "E un trădător" » Avea ofertă de 900.000 de euro din Anglia

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 ianuarie 2014 14:11

Srgian Luchin şi Alexandru Curtean au semnat cu Botev Plovdiv, iar impresarul fundaşului, Cristea Opria, l-a acuzat dur pentru decizia luată.

Acesta a anunţat şi că avea o ofertă importantă pentru Luchin, de 900.000 de euro, dar fotbalistul a ales Plovdiv fără să se consulte: "Luchin e un trădător pentru mine! Asta mă doare cel mai mult, nu faptul că nu am luat bani. Oricum, cineva trebuie să plătească pentru tot ce s-a întîmplat!

Nu am luat nici un comision de pe urma acestui băiat, pe care l-am adus din liga a treia şi am plătit chiar eu 10.000 de euro pentru a putea veni din liga a treia la Timişoara.

Apoi am renunţat la un proces cu Marian Iancu, pentru ca jucătorul să nu se ducă în Liga 2 cu Timişoara. Aveam ofertă pentru el, am fost plecat 3 zile în Anglia, iar acum, la ora 15:00, aşteptam hîrtia din partea echipei de liga a doua din Anglia.

Oferta era de 900.000 de euro pentru Dinamo. O să-i sun, să le spun că Luchin s-a dus la Plovdiv şi că nu mai e cazul să înainteze oferta", a spus Opria la Digi.

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Golul caraghios primit de Rapid a declanșat haosul la Clinceni » Probleme în mai multe sectoare ale stadionului
Superliga
Golul caraghios primit de Rapid a declanșat haosul la Clinceni » Probleme în mai multe sectoare ale stadionului
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (53)
1745flo
1745flo  •  12 Ianuarie 2014, 12:16
Postat de bvd_magheru pe 11 Ianuarie 2014, 19:47

Si cum nimic nu e intimplator pe lumea asta . Rivala Bulgariei devine treptat , treptat Turcia nu sudul sarac al Romaniei . Nu Bucurestiul . Istanbulul . Succes la cumparaturi in saracia de la nord de dunare .

s-a urcat scroafa in copac si troaaca-i pare mica acuma!

protech
protech  •  12 Ianuarie 2014, 09:00
Postat de mitroi2008 pe 11 Ianuarie 2014, 19:23

Lasa, ca nu erau chiar asa de rezerve! luchin(13 meciuri, 1gol); curtean(18 meciuri, 4goluri). Luchin era cel mai bun fundas de la dinamo, curtean era cel mai bun mijlocas! Usurinta cu care o echipa din Romania se desparte de doi jucatori de baza e dezarmanta! Aveau salarii mari pentru ce poate dinamo, este adevarat, dar nu exagerate, zic eu. Cred ca si pentru ultimul idiot este clar acum ca negoita are numai vrajeala in el!

pe postul lui curtean evolueaza matei si lazar . marele curtean a fentat fotbalul. cand batea lovituri libere si cornere se stia ca le da in randu 14. luchin era atent sa nu isi strice freza.

plischi
plischi  •  12 Ianuarie 2014, 07:31

poate ca baiatul nu stie sa inoate si s-a temut sa treaca virgula canalul. podul de peste dunare este mic, l-a ajutat cineva cu o barca si gata!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează