FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN 2-0

Steaua l-a pierdut şi pe Mihăiţă Pleşan!

Mihaita Plesan, Plesan, Steaua
Mihaita Plesan, Plesan, Steaua

Articol de - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

După ce l-a pierdut pe Ovidiu Petre, Stoichiţă a mai rămas fără un mijlocaş central, fiindcă nici ex-dinamovistul nu poate fi recuperat

Steaua mai are un singur mijlocaş central valid în lot! Toja e singurul care poate juca pe acest post şi e apt din punct de vedere medical. Stoichiţă a ajuns în situaţia asta din cauza accidentărilor. Ovidiu Petre şi Mihăiţă Pleşan au cedat, pe rînd. Primul nu va face sigur deplasarea la Tîrgu Jiu, al doilea păstrează doar şanse minime.

Ambii au probleme musculare. Dacă de "Ceas" se ştia că nu va evolua, din pricina unei contracturi suferite contra lui Gaz Metan (2-0), se spera că va fi recuperat măcar Pleşan. Fotbalistul cumpărat în toamna lui 2007 de la Timişoara şi fost înainte la Dinamo a încercat în zilele trecute să se antreneze normal şi să forţeze prezenţa pe teren contra Pandurilor, dar staff-ul medical al Stelei s-a consolat cu ideea că nu-l poate pune pe picioare în timp util.

Va fi primul meci pe care Pleşan îl ratează din cauza unei accidentări, în acest sezon. Jucătorul de 27 de ani a mai ratat 11 partide din actuala ediţie a Ligii I, dar de 10 ori a fost pedepsit de club şi trimis la "satelitul" din eşalonul secund, iar o dată a fost suspendat. Bicfalvi, alt închizător din lotul Stelei, e şi el accidentat.

Înlocuit cu Iacob
În criză de mijlocaşi, Stoichiţă a completat lotul cu Alexandru Iacob, 21 de ani, de la echipa a doua. Iacob a venit la Steaua acum doi ani şi jumătate, de la Hunedoara, şi de atunci a jucat fie la "satelit", fie la Buzău, unde a fost împrumutat. El are trei prezenţe în Liga I, dintre care una în acest sezon, în tur, contra Oţelului (1-0). Iacob poate acoperi două posturi: fundaş central şi mijlocaş defensiv.

Doar doi au scăpat neaccidentaţi
Steaua a fost lovită serios de accidentări în acest sezon. Dintre jucătorii pe care îi are Stoichiţă acum la dispoziţie, doar doi au scăpat fără vreo leziune de-a lungul campionatului, exceptîndu-i pe nou-veniţi. Zapata, Tudose şi Pleşan erau cei care nu suferiseră nici o accidentare. Mijlocaşul a cedat şi el acum, aşa că primii doi au rămas singurii roş-albaştri care nu au pierdut nici un meci din cauza vreunei leziuni.

5 a fost nota primită de Alexandru Iacob pentru prestaţia avută în Oţelul - Steaua 0-1, singurul meci jucat de el în acest sezon din Liga I

4 stelişti sînt accidentaţi în acest moment: Artiom Karamian, Bicfalvi, Pleşan şi Ovidiu Petre

2 mijlocaşi centrali a împrumutat Steaua înaintea returului. E vorba despre Andrei Ionescu şi Onicaş, ambii cedaţi la Iaşi pentru şase luni

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Este mai lent!” » A concurat în același bazin ca David Popovici și face acuzații serioase: „E neregulamentar ce se întâmplă!”
Jocurile Olimpice
„Este mai lent!” » A concurat în același bazin ca David Popovici și face acuzații serioase: „E neregulamentar ce se întâmplă!”
Moment rar întâlnit după proba lui David Popovici » De ce a sărit un organizator în bazin
Jocurile Olimpice
Moment rar întâlnit după proba lui David Popovici » De ce a sărit un organizator în bazin
Rivală din La Liga pentru FCSB și CFR Cluj » Suma cerută de Fiorentina pentru Louis Munteanu
Superliga
Rivală din La Liga pentru FCSB și CFR Cluj » Suma cerută de Fiorentina pentru Louis Munteanu

Președintele La Liga, furios pe momentul blasfemator de la deschiderea Jocurilor Olimpice: „E inadmisibil! Unde este respectul față de creștini?”

Rivalul lui David Popovici a părăsit Satul Olimpic și îi dă dreptate sportivului român » Prim mic iureș la Paris: „Trebuia să facem ceva!”


Comentarii (15)
 •  24 Martie 2010, 13:38

Dar cu Bicfalvi ce e? el nu mai e jucatorul Stelei?si el poate juca la mijloc inchizator

 •  24 Martie 2010, 13:14

stoichita joaca cu materialul lui becali! nu cu oi, ci cu fotbalisti de o anumita factura si valoare. daca s-a bagat sluga la cioban, mai bine e atent cum isi numara banii. dorinel munteanu a ajuns pe mana fiscului...

 •  24 Martie 2010, 12:54
Postat de pe 24 Martie 2010, 10:54

asta e o foarte mare vrajeala.ciobanul a zis ca nu`l mai vrea pe plesan la echipa si d`aia au aparut acum stirile astea ca e plesan accidentat,ca sa`l joace pe travestitul de toja.gsp ia bani de la cioban si scrie numai ce vrea el.ati vazut vreodata un comentariu contra ciobanului pe site`ul asta?

nu e exclusa varianta ta, dar nu avea rost acum, cand e accidentat ov. petre si toja ar fi jucat oricum. e pacat ca i-au imprumutat si pe ionescu si pe onicas la iasi, mai ales ca bicfalvi e accidentat de mai mult timp. in conditiile acestea, inchizator adevarat e doar ov. petre, care se accidenteaza des. puteau sa-l pastreze macar pe onicas.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează