FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 0-5

Steliano Filip a tunat după 0-5 cu Viitorul: „N-ai voie să te prezinți așa! Să joci în halul ăsta, fără atitudine!”

Steliano Filip a tunat după 0-5 cu Viitorul +17   FOTO
Steliano Filip a tunat după 0-5 cu Viitorul

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2021 22:45 / Actualizat vineri, 26 februarie 2021 23:06

Fundașul dinamovist Steliano Filip, 26 de ani, nu crede că antrenorul Ionel Gane ar trebui să fie demis după 0-5 cu Viitorul și speră ca dinamoviștii să se motiveze pentru meciul din Cupă, singurul obiectiv care ar mai salva un nou sezon dezastruos.

„Îmi e rușine. Sunt primul vinovat, îmi găsesc cu greu cuvintele, nu asta e fața lui Dinamo. Când joci în halul ăsta, nu ai atitudine... nu mai contează nimic. N-ai voie să te prezinți așa. Îmi pare rău. Ne-a mai rămas Cupa, trebuie să ne calificăm, dar cu atitudinea asta ne vor pune probleme cei de la Călărași. E un obiectiv, am salva sezonul. 

Dinamo nu stă într-un jucător sau doi, Puljic și Sorescu sunt de valoare, avem nevoie de ei, dar la scorul ăsta și la ce s-a întâmplat azi, și dacă veneau toți juniorii... Nu ai voie! Din păcate, asta e situația. Ăstia suntem, strângem rândurile, vom discuta, vom analiza, trebuie să schimbăm fața echipei, nu avem timp. Mă doare, am venit cu sufletul la Dinamo, am venit să ajut și din păcate îmi reproșez, sunt primul vinovat, n-am putut să fac mai nimic. 

La Dinamo, niciodată nu o să fie liniște, stabilitate, dar ce vină are antrenorul când luăm gol din fază fixă, facem aceleași greșeli? Nu e vina lui”, a declarat Steliano Filip la Look Sport+.

Paul Anton: „Vina e a noastră, nu a antrenorului”

Nu am prea multe cuvinte. Din păcate nu am arătat ca o echipă, nici în atac, nici în apărare. În fotbal sunt și astfel de momente. Nu știu, nu suntem o echipă. Nu mai suntem compacți, nu respectăm ce vorbim în vestiar, la antrenamente. 

Am discutat între noi. E clar că totul pleacă de la atitudine și de la concentrare. Orice mică greșeală te costă. Facem cadouri și suferim. La Dinamo e mereu presiune, un club imens, iar noi nu ne ridicăm la nivelul fanilor, care fac sacrificii. Trebuie să conștientizăm și să intrăm mai concentrați.

Cred că și dânsul (n.r. Ionel Gane) este supărat, ca noi toți, dar nu văd de ce să plece. E în totalitate vina noastră, a jucătorilor
- Paul Anton, mijlocaș Dinamo

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+13 FOTO

Dinamo - Viitorul 0-5 // Ion Marin: „Soluțiile trebuie să vină din interior”

Fanii din DDB și-au pierdut răbdarea și vor alt antrenor! Cine e favorit să îl înlocuiască pe Gane

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (17)
bubunika
bubunika  •  27 Februarie 2021, 05:38
Postat de morzadobflicster pe 27 Februarie 2021, 01:33

...Zise Celentano Filip, betivul din care sare mingea ca bila de biliard din manta...

Omu' e deja cu mintea la matineu!

bodystyle74
bodystyle74  •  26 Februarie 2021, 23:12

Filip mai bine ar sta dupa antrenament pe teren cu un sac de mingii poate asa invata si el sa dea o centrare buna pe repriza.

mironika69
mironika69  •  26 Februarie 2021, 23:05

...zise Fteliano Silip privindu-se maiestuos in oglinda...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează