FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Surpriză! Cât a investit Dinamo în transferuri: „Suntem într-un proces”

Dinamo, foto: Radio Dinamo 1948
Dinamo, foto: Radio Dinamo 1948

Articol de - Publicat sambata, 14 septembrie 2024 11:14 / Actualizat sambata, 14 septembrie 2024 11:47

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a dezvăluit câți bani au investit „câinii” în această perioadă de transferuri. Deși se află în insolvență, Dinamo a cheltuit o sumă importantă.

Conducătorul dinamoviștilor a intrat în direct la TV după succesul cu Unirea Slobozia și a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor în contextul în care Zeljko Kopic n-a avut la dispoziție 8 jucători.

A mai vorbit despre debutul lui Patrick Olsen (30 de ani), cel care a impresionat și a explicat motivul pentru care a fost adus la Dinamo, iar spre finalul intervenției a dezvăluit faptul că dinamoviștii au investit 700.000 de euro în transferuri în această perioadă de mercato.

Dinamo, 700.000 de euro pentru transferuri

„Sunt foarte mulțumit de victoria de aseară pentru că a fost obținută în condiții speciale. Am avut jucători convocați la echipele naționale sau accidentați. A fost o victorie foarte mare, o victorie de spirit. Clasamentul contează mai puțin deocamdată.

Știm mai nou să suferim în anumite momente, avem intensitate. Olsen a fost alegere a departamentului de scouting, împreună cu Mister și noi. Am văzut multă calitate și consistență la el. Am considerat că se poate integra mult în structura noastră de joc. A fost o țintă importantă pentru noi și am făcut totul ca să ajungă aici”, a declarat Andrei Nicolescu, la Digi Sport Matinal.

Întrebat ce sumă a investit Dinamo în transferuri, Andrei Nicolescu a oferit un răspuns neașteptat, în condițiile în care clubul se află în insolvență: „Probabil 700.000 de euro. Noi nu ne luptăm cu ceilalți pe transferuri sau pe cine dă mai mulți bani. Dinamo e într-un proces, nu ne interesează să concurăm cu restul echipelor.”

Dinamo se află în acest moment pe locul 3 în Superliga, cu 15 puncte acumulate după 9 meciuri disputate. Pentru trupa lui Zeljko Kopic (47 de ani) urmează duelul din deplasare cu Oțelul Galați, programat vineri, 20 septembrie.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răzvan Oaidă a semnat în Superliga și se bate la titlu! Contract pe doi ani pentru fostul mijlocaș de la FCSB și Rapid
Superliga
Răzvan Oaidă a semnat în Superliga și se bate la titlu! Contract pe doi ani pentru fostul mijlocaș de la FCSB și Rapid
Fotbal mistuit de flăcări » Incendiul devastator a cuprins și stadionul: „Aerul continuă să fie irespirabil. Este un haos total”
Campionate
Fotbal mistuit de flăcări » Incendiul devastator a cuprins și stadionul: „Aerul continuă să fie irespirabil. Este un haos total”
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Superliga
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”

Real Madrid - Stuttgart 3-1 » Chin blanco la start! Courtois și pedigriul european o scapă pe Real Madrid de rușine

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (6)
therealreddog33
therealreddog33  •  15 Septembrie 2024, 13:00
Postat de boierasul. pe 14 Septembrie 2024, 16:41

Antrenorul a rămas datorita lui Nicolescu ( probabil erai supărat pe Nicolescu și atunci) iar jucătorii care au venit au demonstrat că au calitate (mai puțin Soro pentru moment) . Decât să aducă cantitate, mai bine calitate. Oricum unii "suporteri dinamoviști" sunt nemulțumiți mereu))

Nu cred ca ai citit toate comentariile mele. Echipa joacă, sunt mulțumit și îmi place ce vad. Asta e meritul lui Kopic, dar și al jucătorilor. Rolul lui Nicolescu pe plan sportiv e sa caute soluții. Suntem descoperiți la fundașii centrali, unde avem doar doi de nivelul Ligii I. Dacă se accidentează oricare dintre ei, avem o problemă. La fel în față, nu avem atacant la nivelul lui Selmani, Rotund e o promisiune deocamdată. Mie Soro îmi place, încă nu are ritm, se vede ca e fotbalist însă. Revenind la Nicolescu, cred ca ar face mai bine fie sa nu mai declare atât- el a declarat ca acoperă posturile astea, nu eu - pentru ca apoi sa vina cu scuze. Sau sa își caute un expert, care știe cu ce se mănâncă postul de director sportiv.

therealreddog33
therealreddog33  •  15 Septembrie 2024, 12:54
Postat de bogat pe 14 Septembrie 2024, 16:11

Te-as contrazice, Dinamo are un lot bun si bine articulat. Au luat multi romani crescuti prin Italia si astept sa-i vad la lucru, sunt convins ca multi dintre ei vor confirma ca jucatori buni, Caragea de ex a jucat putin dar imi place ce vad. Nu mai vreau lot de mercenari adusi pe bani multi care joaca sa ponteze pentru salariu, nu poti construi cu asa ceva. E nevoie de jucatori tineri, de mai multi romani, e directia buna. Si antrenorul tot de conducere e adus. Dupa 5 ani Dinamo joaca fotbal, e nuca tare, si cred ca la anul va fi o trupa de temut.

Nu spun ca e totul greșit. Îmi place și mie sa vad jucători tineri, români, cu potențial. Totuși lotul e dezechilibrat, exact la fundașii centrali și în atac e gaură. Dacă se accidentează titularii, copiii ăștia nu vor putea duce 40 meciuri. E și normal, sunt tineri, învață. Dacă se accidentează unul dintre Homawoo sau Boateng, pe termen lung avem o problemă. La fel cu Selmani în atac. Nicolescu a spus cu gura lui ca aduce jucători pe posturile astea, nu eu. Și face asta de când e sef: declara mult, apoi vine cu scuze. Nu mai bine ar tace și ar face?

creeperno534
creeperno534  •  14 Septembrie 2024, 22:40

Nicolescu stie ce sa faca cu banii, nu degeaba e sustinut de actionariat!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează