FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 0-0

Cine îi procură hainele lui Marius Șumudică: „Nevastă-mea nu e de acord. Dar am și eu o prestanță”

Articol de , - Publicat luni, 28 octombrie 2024, 17:39 / Actualizat luni, 28 octombrie 2024 17:39

Marius Șumudică, antrenorul Rapidului, a explicat că își achiziționează vestimentația din Italia. „Nu sunt haine din târg de la Istanbul, de zece euro”, a răspuns, ironic, tehnicianul giuleștenilor.

Marius Șumudică, 53 de ani, este analizat la revenirea în Superliga și după look-ul pe care îl afișează la meciurile din competițiile interne.

La Gaziantep, turcii îi examinau vestimentația, acolo antrenorul român etalându-și hanoracele de la Marcelo Bulron. Fiecare costa de la 1.100 de euro în sus.

Marius Șumudică a făcut recital după derby-ul Rapid - FCSB / foto: Ionuț Iordache (GSP)
Marius Șumudică a făcut recital după derby-ul Rapid - FCSB / foto: Ionuț Iordache (GSP)
+9 FOTO

Marius Șumudică, „șicane” cu galeria Rapidului: „Hoțule, hoțule!”

Acum, Șumi a schimbat look-ul. A recunoscut că va continua să poarte geaca Burberry, una albastră, de 1.800 de euro, întrucât îi poartă noroc. Totodată, a purtat un hanorac negru, de la Givenchy, de 800 de euro. Rapidistul a recunoscut că este foarte atent la ținutele pe care le poartă.

La final, s-a ținut de glume cu galeria rapidistă. S-a prefăcut că le aruncă jacheta fanilor, aceștia l-au aclamat și au scandat: "Hoțule, hoțule!". În euforia generală, Șumudică a dus mâna la inimă și le-a trimis bezele suporterilor.

Marius Șumudică despre hainele pe care le poartă: „Nevăstă-mea nu e de acord, dar eu am un băiat care-mi aduce marfă din Italia”

„Mai am câteva, stai liniștit. Nu e d-aia din târg de la Istanbul. Am și eu o prestanță și-mi cumpăr. Nici asta nu e de acolo din târg (arătând spre hanorac), că-mi ziceau suporterii că am dat 10 euro pe el.

Nevastă-mea nu e de acord (cu hainele scumpe). Dar eu am un băiat, îi zic ce să-mi aducă și aduce marfă din Italia. Mai mulți fotbaliști iau de la el. Îmi trimite poze de acolo și-i spun ce să-mi aducă”, a povestit antrenorul giuleștenilor.

Eu în România am avut multe oferte de a mă întoarce, dar am vrut doar la Rapid. Am avut oferte și m-au căutat foarte multe echipe din România. Rapid e ceva sublim. Este în inima mea
Marius Șumudică, antrenor Rapid

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Încă o lovitură pentru Real Madrid! AS anunță decizia luată în privința lui Ancelotti
Campionate
Încă o lovitură pentru Real Madrid! AS anunță decizia luată în privința lui Ancelotti
Incredibil! De ce va câștiga Rodri în locul lui Vinicius » Incredibilul detaliu decisiv pentru „Balonul de Aur”
Campionate
Incredibil! De ce va câștiga Rodri în locul lui Vinicius » Incredibilul detaliu decisiv pentru „Balonul de Aur”
Gigi Becali a anunțat ce transfer face la iarnă: „Avem nevoie” + Cum va arăta FCSB cu Dinamo
Superliga
Gigi Becali a anunțat ce transfer face la iarnă: „Avem nevoie” + Cum va arăta FCSB cu Dinamo

„A întors Dan Șucu armele împotriva ta?” » Daniel Niculae, la podcastul GSP „2 la 1”: „Atunci s-a stricat totul! Vă spun ce s-a întâmplat în lojă, la Constanța”

Darius Olaru, consternat de modalitatea în care s-a prezentat Rapidul cu FCSB: „Nu ne așteptam să fie așa”


Comentarii (14)
mereugigist
mereugigist  •  28 Octombrie 2024, 19:44
Postat de Vardy.Party pe 28 Octombrie 2024, 18:29

Nu e vina lui, garderoba o impune Doamna Sucu.

Obsesia în ceea ce o privește pe d - na Șucu te urmărește non - stop. Ai vreun poster cu doamna în dormitor?

lauruco
lauruco  •  28 Octombrie 2024, 19:32

Poți să te îmbraci cu haine de firmă fără ca să scoți în evidență numele ei. Dacă vă uitați la ofertele companiilor respective, sub 5% din haine au inscripționate numele în așa fel încât să fie vizibile de la sute de metri . Sunt persoane însă pentru care este foarte important să arate celorlalți ca ei poartă o haină scumpă ca să fie poziționat pe o treaptă socială ridicată. Saltimbancul ăsta are recuzita unuia care vrea să impresioneze din orice , mai puțin la fotbal. În mod normal ar trebuii să porți numele sponsorului sau al echipei care te plătește, dar Ninel are o problemă de personalitate.

Yuri_macel
Yuri_macel  •  28 Octombrie 2024, 19:30

Pentru astia egalul cu Steaua este ca atunci cand a venit Michael Jackson in Romania. Evenimentul anului. Dinamo a inchiriat chiar si majorete:)))))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează