FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ

EXCLUSIV Surpriză de proporții! Unde se joacă derby-ul Clujului » Acord istoric între marile rivale

U Cluj - CFR Cluj se dispută în Gruia, foto: Imago Images
U Cluj - CFR Cluj se dispută în Gruia, foto: Imago Images

Articol de , - Publicat vineri, 19 iulie 2024 11:15 / Actualizat vineri, 19 iulie 2024 11:24

Derby-ul Clujului, dintre U și CFR nu se va juca pe Cluj Arena. Motivul este reprezentat de faptul că în perioada respectivă va avea loc festivalul Untold. U Cluj și CFR au ajuns la un acord, iar duelul se va disputa în Gruia, pe stadionul vicecampioanei României.

Din informațiile GSP.ro, cele două cluburi au bătut palma, iar duelul va avea loc pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Așadar, returul se va disputa pe Cluj Arena, stadionul celor de la U Cluj. Cluburile așteaptă OK-ul Ligii Profesioniste de Fotbal. În cazul în care totul va fi în regulă, duelul va avea loc în Gruia.

U Cluj - CFR Cluj se dispută în Gruia

Cele două rivale au ajuns la un compromis. Pentru ca partida să nu se dispute la Sibiu sau Mediaș, cele două părți s-au înțeles. CFR va fi gazdă, iar U Cluj va organiza duelul de pe teren propriu în retur.

Primul meci dintre cele două formații se dispută în weekend-ul 3-4 august, în timp ce returul are loc la începutul lunii decembrie.

Din informațiile GSP.ro, inițial au existat trei variante pentru disputarea acestui derby. Este vorba despre Sibiu, Arad sau inversare. În cele din urmă s-a ajuns la un acord, iar turul se va disputa în Gruia.

Untold, motivul pentru care U Cluj - CFR se joacă în Gruia

Festivalul Untold are loc anul acesta în perioada 8-11 august, pe Cluj Arena. Partida va avea loc în weekend-ul 3-4 august și coincide cu perioada în care Cluj Arena intră în pregătiri pentru festival.

Arena va fi deja transformată și adaptată nevoilor evenimentului muzical. Cea de-a noua ediție a UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, va avea loc în perioada 8-11 august 2024. Sute de mii de fani sunt așteptați pe Cluj Arena pentru a urmări live artiști internaționali de prestigiu.

Line-up-ul de anul acesta e din nou unul atractiv: vor veni la Cluj Sam Smith, Martin Garrix, Lenny Kravitz, Sweedish House Mafia, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Steve Aoki și alții.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gică Hagi vinde 10% din Farul! A bătut palma cu un om de afaceri, fostul coordonator al AUR Constanța » Detalii despre afacere
Superliga
Gică Hagi vinde 10% din Farul! A bătut palma cu un om de afaceri, fostul coordonator al AUR Constanța » Detalii despre afacere
Răsturnare incredibilă cu transferul lui Bîrligea! Becali, scandal cu impresarul: „Nu face Șucu asta” » Clauza care a scurtcircuitat totul
Superliga
Răsturnare incredibilă cu transferul lui Bîrligea! Becali, scandal cu impresarul: „Nu face Șucu asta” » Clauza care a scurtcircuitat totul
Umilită de Hermannstadt, Poli Iași a luat decizia în privința antrenorului Tony da Silva
Superliga
Umilită de Hermannstadt, Poli Iași a luat decizia în privința antrenorului Tony da Silva

Manchester United, PAOK Salonic sau Rangers » Cine sunt cele 8 adversare ale FCSB în Europa League

Mitriță, înapoi! Lotul OFICIAL al României la prima acțiune cu Mircea Lucescu » Noul selecționer șochează!


Comentarii (34)
Clujean
Clujean  •  20 Iulie 2024, 08:05

FELICITARI CONDUCERII ECHIPELOR !

oncica07
oncica07  •  20 Iulie 2024, 00:22
Postat de Hegemonia pe 19 Iulie 2024, 16:25

cfr nu o sa mai castige niciodata campionatul in liga 1. cum iti explici ca botosani care este mai slaba decat u cluj,sterge pe jos cu cfr cam pe unde o prinde? cum bah sa te umilesti asa si sa minti/ cfr in europa este zero barat. Steaua din liga 1 pe ruta necampionilor intalnind adversari imposibili tot a ajuns pana in playofful ucl de 2 ori. cfr pe ruta campionilor dupa ce a furat campionatul a ajuns o singura data in playofful ucl unde a fost eliminata fara drept de apel de sparta praga. Steaua din liga 1 cum a ajuns in ucl cum deja a jucat mai multe tururi preliminare decat voi dupa ce ati furat 3 campionate. qed.

:)))))) CFR-botosani meciuri directe: 26.08.2023: CFR-bt: 3-1, 28.04.2021: CFR-bt: 2-0, 17.10.2020: CFR-bt: 2-1, 03.11.2018: bt-CFR: 1-5.. Ce ai batut tu unde ai prins?? Ti ai prins ca.rasu', da i drumu' copile...ce ai demonstrat?? Esti un ignorant, habarnist, frustrat, fara argumente..

Independentul
Independentul  •  19 Iulie 2024, 22:44

Rosu la Molaru .. arbitru nu vede

Vezi toate comentariile (34)
Comentează