FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 2-2

UPDATE/ Sute de fani ai Rapidului au fost păcăliți de anunțul Primăriei Municipiului București + reacția clubului

Rapid și CFR Cluj au remizat, scor 2-2, în runda secundă a Superligii. Peste 12.000 de suporteri au asistat la meci. Mulți dintre ei s-au lăsat păcăliți de un anunț al Primăriei București. +10   FOTO
Rapid și CFR Cluj au remizat, scor 2-2, în runda secundă a Superligii. Peste 12.000 de suporteri au asistat la meci. Mulți dintre ei s-au lăsat păcăliți de un anunț al Primăriei București.

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2024 16:48 / Actualizat duminica, 21 iulie 2024 16:48

Rapid și CFR Cluj au remizat, scor 2-2, în runda secundă a Superligii. Peste 12.000 de suporteri au asistat la meci. Mulți dintre ei au fost păcăliți de un anunț al Primăriei București, cum că mijloacele de transport în comun vor circula cu program prelungit.

UPDATE / Clubul Rapid a reacționat

Suntem alături de toți suporterii care, după meciul de aseară, au fost nevoiți să aștepte degeaba mijloacele de transport în comun, deși am fost asigurați că transportul în zona adiacentă Crângași – Giulești va fi prelungit cu o oră. Am cerut o explicație oficială Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București, instituție care a aprobat prelungirea programului de transport în comun, și așteptăm mâine un răspuns, pentru a afla exact motivele pentru care suporterii noștri au fost puși într-o asemenea situație neplăcută.

- Comunicat Rapid

FOTO. După Rapid - CFR Cluj, suporterii au fost lăsați de izbeliște în stațiile STB

+5 FOTO

Derby-ul Rapid - CFR Cluj a umplut stadionul în Giulești. Organizatorii au anunțat o prezență de 12.400 de persoane, dintre ei sub 100 de susținători veniți de la Cluj.

Primăria Municipiului București anunțase cu o zi înaintea meciului că a ajuns la un acord pentru prelungirea programului tramvaielor și autobuzelor din zona arenei giuleștene, astfel încât oamenii să nu își facă griji cu privire la transportul către case.

Doar că promisiunea nu a fost respectată. Partida din Giulești s-a terminat în apropiere de miezul nopții, dar, după ora 00:05, niciun mijloc de transport în comun nu și-a făcut apariția. Sute de fani au stat în stațiile de pe linia tramvaiului 41, au așteptat câteva zeci de minute, apoi s-au resemnat și au plecat pe jos acasă. Niciun tramvai nu i-a preluat pe fani după miezul nopții.

Nici cei care au stat în stațiile de autobuz nu au văzut vreun autobuz STB în toată această perioadă de timp.

În ziua de sâmbătă, 20 iulie, liniile 11, 41, 44, 163 și 178 vor funcționa până în jurul orei 00.30, iar duminică, 21 iulie, liniile 41, 282 și 335 vor funcționa până în jurul orei 01.00
- Comunicatul postat vineri după-amiază de Primăria București

Același lucru a fost promis pentru disputa dintre Dinamo și Petrolul, programată duminică, de la ora 22:00, pe arena Arcul de Triumf.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Trei transferuri dintr-o lovitură! Clubul din Superliga trece pe filiera africană
Superliga
Trei transferuri dintr-o lovitură! Clubul din Superliga trece pe filiera africană
Ionel Ganea și-a agresat vecinul, apoi l-a lovit pe altul care filma! Momente INCREDIBILE: polițiștii au emis ordin de protecție
Diverse
Ionel Ganea și-a agresat vecinul, apoi l-a lovit pe altul care filma! Momente INCREDIBILE: polițiștii au emis ordin de protecție
Jurnalistă TVR, consilieră a lui Mihai Covaliu, suspendată de FIG după ce a insultat-o pe Ana Maria Bărbosu: „Jeg de om!”
Gimnastica
Jurnalistă TVR, consilieră a lui Mihai Covaliu, suspendată de FIG după ce a insultat-o pe Ana Maria Bărbosu: „Jeg de om!”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (25)
rumunek
rumunek  •  24 Iulie 2024, 19:13
Postat de muzzi1 pe 21 Iulie 2024, 13:42

penibil, lumea are impresia ca era datoare primaria cu ceva! pentru un meci intre doua echipe private! asa e cand esti natie de asistat social! bine ca nu astepatau fiecare cate o limuzina sa ii duca acasa ,cu sampanie inauntru! eu nu am auzit de 20 si ceva de ani in Italia ca primaria sa iti puna la dispozitie autobuz la 2 noaptea, ca vii tu de la meci!

Primăria e datoare față de locuitori. Nu doar cei ce merg la meci, dar și cei ce locuiesc în apropierea stadionului și a căror viață în zonă e dată peste cap de sutele de mașini care apar când e meci, pentru că oamenii veniți la stadion nu au cum să plece altfel. Nu e vorba de asistare socială, doar de a îndeplini unul din scopurile pentru care există administrație locală, punerea la dispoziție a transportului în comun. Sau dacă ar fi băieți deștepți, organizarea câmpului de lângă Dedeman într-o parcare cu plată pe timpul meciurilor. Dar când te plătește statul cu salariu bun orice ai face sau nu, atunci nu te interesează și bagi d-astea cu asistați sociali. Până una alta bugetarii în majoritate sunt asistați sociali, pentru că primesc bani mulți fără a produce ceva concret. Subliniez, nu toți, dar majoritatea.

kukubau53
kukubau53  •  22 Iulie 2024, 12:36

Nu mă mir ! Pe Giulești STB-ul e ca și inexistent ! Nici ziua nu circula mai nimic ! Rusineeee STB !!!

atthur
atthur  •  22 Iulie 2024, 10:02
Postat de luter pe 21 Iulie 2024, 11:07

multi si P -STI pe aci, comentand fara sa aiba o informatie corecta ,improsca cu noroi pe NICUSOR ,de parca el ar fi promis transport nocturn pentru meci .mai gagalailor ,nu ptimarul face aceste lucruri ,ci cel ce se ocupa de STB in primarie ,asta asa pentru putinile movilute c le mai aveti prin CC.

Da,bă talambule,și ăla din Primărie de "se ocupă" nu-i subordonatu' lu' necusor,e a' lu' tata!!! Meri' bă și ia multă uniune cu mult "M" in față...!!!...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează