Articol de - Publicat sambata, 03 august 2024 12:33 / Actualizat sambata, 03 august 2024 17:33

Tatăl lui Nicușor Bancu, în vârstă de 61 de ani, a fost găsit decedat la locuința lui din comuna Crâmpoaia, județul Olt. Polițiștii au confirmat faptul că bărbatul a fost găsit spânzurat.

Conform Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, bărbatul în vârstă de 61 de ani s-a spânzurat în jurul orei 09:00.

Veste tragică pentru Nicușor Bancu » Tatăl internaționalului Craiovei a fost găsit spânzurat
Nicușor Bancu (foto: Imago)

Comunicatul celor de la IPJ Olt în cazul decesului tatălui lui Nicușor Bancu

„La data de 3 august a.c., în jurul orei 09:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din municipiul Craiova, județul Dolj, cu privire la faptul că tatăl său s-ar fi spânzurat la o locuință din comuna Crâmpoia, județul Olt.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Perieți, care au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din comuna Crâmpoia.

Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările”, a transmis IPJ Olt, conform ziarului local gazetanoua.ro.

Clubul i-a transmis un mesaj: „Suntem alături de căpitanul nostru”

Clubul Universitatea Craiova a luat la cunoștință de tragedia din familia lui Nicușor Bancu și i-au transmis un mesaj pe rețelele de socializare căpitanului echipei: „Veste tristă astăzi. Tatăl lui Nicușor Bancu s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Suntem alături de căpitanul nostru în aceste momente grele pentru el”.

Am început să mă joc cu mingea de mic, pe la 5-6 ani, prin curte și tot timpul mai spărgeam câte ceva. Tata nu-mi zicea nimic, mama mă mai altoia
Nicușor Bancu, într-un interviu din 2017

Universitatea Craiova are meci, mâine, 4 august, de la ora 19:00 împotriva celor de la Petrolul Ploiești, pe Stadionul Ion Oblemenco. Oltenii vin după o victorie cu Maribor, dar aceștia au fost eliminați din cupele europene.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Superliga
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Campionate
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc »  Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro
Superliga
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc » Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi