FOTBAL  »  Superliga  »  EURO GSP

EXCLUSIV Are 40 de meciuri în Liga Campionilor și pune tunurile pe Gigi Becali: „E ca la poker, arată cărțile!” + Remarcat clar de la FCSB: „E cel mai bun! Poate să facă pasul la o echipă mai mare”

Gigi Becali / FOTO: Ionuţ Iordache (GSP)
Gigi Becali / FOTO: Ionuţ Iordache (GSP)

Articol de - Publicat joi, 19 septembrie 2024, 16:46 / Actualizat joi, 19 septembrie 2024 16:54

Tiberiu Ghioane, om cu aproape 40 de meciuri jucate în UEFA Champions League, acolo unde i-a înfruntat pe Ronaldo, Zidane, Cristiano Ronaldo sau Lewandowski, are un remarcat clar din SuperLigă! Întrebat despre cel mai bun mijlocaș din fotbalul nostru, fostul jucător al lui Dinamo Kiev n-a stat deloc pe gânduri. În același timp, Ghioane e de părere că influența lui Gigi Becali dăunează multor jucători de la FCSB.

Într-o intervenție telefonică la EURO GSP, Tiberiu Ghioane l-a remarcat pe Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB.

Fostul internațional îl vede pe Olaru capabil să facă următorul pas, spre o echipă mult mai importantă.

„Ți se pare că avem un mijlocaș adevărat, pe care să te poți baza cu adevărat, în fotbalul românesc?”, a fost întrebarea la care Tiberiu Ghioane a răspuns imediat: Darius Olaru! Din campionatul nostru, Olaru mi se pare că este cel care poate să facă pasul la o echipă mai mare! Îmi e greu să spun de ce jucătorii noștri nu reușesc să plece mai devreme afară, a spus Ghioane, care crede că și influența lui Gigi Becali afectează traiectoria fotbaliștilor de la FCSB.

„Gigi Becali face foarte mult rău!”

La FCSB e o situație specială, cu patronul care se joacă de-a antrenorul, așa cum ne place tuturor să fim antrenori. La Gigi Becali problema e că e ca la un joc de poker unde își arată cărțile adversarului. Își face mult rău! Cred că dacă ar fi mai moderat ar avea mai mult succes!”, a spus Ghioane, la EURO GSP.

Tiberiu Ghioane a fost format de FC Brașov, dar a jucat doar un singur meci pentru brașoveni în prima ligă, fiind cumpărat imediat de Rapid.

Are 40 de meciuri în Liga Campionilor și pune tunurile pe Gigi Becali: „E ca la poker, arată cărțile!” + Remarcat clar de la FCSB: „E cel mai bun! Poate să facă pasul la o echipă mai mare”
Tiberiu Ghioane, pe vremea când evolua pentru Dinamo Kiev. Foto: Imago

În 2001, Ghioane a fost transferat de Dinamo Kiev, formație pentru care a evoluat timp de 10 ani. În Ucraina, mijlocașul român a câștigat de 4 ori campionatul cu Dinamo Kiev, iar la capitolul trofee se mai adaugă trei cupe și o supercupă. S-a retras în 2011, la 30 de ani, după ce i-a expirat angajamentul cu trupa din Kiev.

  • EURO GSP, cu Alberto Boțoghină și Narcis Drejan, poate fi urmărită în fiecare marți și miercuri, de la 21:45, în serile cu meciuri din Liga Campionilor, pe gsp.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor, pe canalul de Youtube și de Tiktok al GSP, dar și pe frecvențele Radio Sport Total FM! Emisiunea este produsă de Andreea Visu.
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează