FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Tipic milițienesc! S-a terminat comunismul” » Atac frontal la adresa dinamoviștilor: „Haideți să spunem tot acum, cum l-au vândut?”

Dinamo, atacată
Dinamo, atacată

Articol de - Publicat joi, 11 iulie 2024 21:15 / Actualizat joi, 11 iulie 2024 22:00

Printre marile obiective ale celor de la Dinamo se numără și ieșirea din insolvență, însă aceasta este blocată din cauza mai multor factori. Vasile Șiman, fostul patron al Sportului Studențesc, le solicită „câinilor” suma de 1 milion de euro, clauza de reziliere a lui Ionuț Șerban, respectivul acord fiind semnat tocmai în 2013, moment în care mijlocașul s-a transferat de la „studenți” la formația în alb și roșu.

În acest context, fostul patron al Sportului l-a criticat în termeni duri pe Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, care a discutat pe marginea acestui subiect.

Vasile Șiman, atac cu talpa la adresa clubului Dinamo

„Nu mă interesează ce comentează Andrei Nicolescu, cine este el? Dacă ar fi bărbat, ar rezolva situația, nu litigiul. Tot ce fac ei e legal, iar tot ce fac ceilalți e dubios? Dinamo să nu uite că are o datorie veche către Sportul, din urmă cu 11 ani. În afară de cea cu Șerban, care a plecat în 2021 de la Dinamo.

Este vorba de obligații vechi, pe care ei nu le-au respectat. Nicolescu e un fel de Constantin Anghelache, doar un semnatar. Cum l-a vândut Dinamo pe Lazăr în Qatar? Haideți să spunem tot acum. Ei știu tot! Caută alți vinovați pentru lipsurile lor, tipic milițienesc”, a declarat Șiman, potrivit sportpesurse.

„Ei vor să restructureze, prin insolvență, datorii de 10 milioane de euro, asta în timp ce fac alte datorii curente. Sunt unici în istorie, stau de cinci ani în insolvență, iar ei sunt iar în reorganizare. Se judecă cu toată România. Să mă contacteze și să poarte o discuție cu mine.

Vina e doar a lor, a entității în sine, conducătorii se tot schimbă. Nu le e rușine? Să se uite în oglindă. S-a terminat comunismul, oamenii au atât drepturi, cât și obligații”, a completat fostul „boss” al „studenților”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali s-a lăudat cu schimbarea decisivă cu Maccabi și râde de Mititelu, după calificare: „Îți dai seama de el acum?”
Liga Campionilor
Gigi Becali s-a lăudat cu schimbarea decisivă cu Maccabi și râde de Mititelu, după calificare: „Îți dai seama de el acum?”
Diferență șocantă între timpi! Pan Zhanle a ULUIT în finala de 100 de metri liber! » O nouă realizare pentru „asasinul” de recorduri, omul cu o tehnică specială de a înota
Jocurile Olimpice
Diferență șocantă între timpi! Pan Zhanle a ULUIT în finala de 100 de metri liber! » O nouă realizare pentru „asasinul” de recorduri, omul cu o tehnică specială de a înota
Jurgen Klopp și-a anunțat retragerea DEFINITIVĂ din antrenorat: „Începând de astăzi, gata pentru mine”
Campionate
Jurgen Klopp și-a anunțat retragerea DEFINITIVĂ din antrenorat: „Începând de astăzi, gata pentru mine”

Ce cadou primește David Popovici de la Ion Țiriac » Fiul miliardarului a făcut anunțul

Câți bani câștigă David Popovici după succesul istoric de la Jocurile Olimpice


Comentarii (34)
Ultimul.Charlot
Ultimul.Charlot  •  13 Iulie 2024, 19:09

*** cand nu au ce spune, aduc aminte de ceva ,,tipic milițienesc,,! .... E argumentul lor semidoct in lipsa culturii generale si fotbalistice.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Final_Judge
Final_Judge  •  12 Iulie 2024, 15:51

Ai pus Sportul Studentesc pe butuci, nesimititule si ai plecat cu toti banii cand echipa era in varf de forma. Ai vandut tot, ai bagat la buzunar, ai bagat clubul in faliment si acum comentezi de altii care vor sa salveze un club de traditie, cum e Dinamo. Bisnitar oligofren!

TopSalary
TopSalary  •  12 Iulie 2024, 14:58
Postat de mereugigist pe 11 Iulie 2024, 23:40

Iar plânge TopSalary alias Jason zis și FalconCrest , fostul Vansoitan și alte conturi , într-un cuvânt randoom.

eu nu plang,eu ma bucur ca va mai putem da cu terenul in cap inca un sezon. pentru voi o sa fie din nou cosmar,nu cred ca sezonul trecut te-a umplut de bucurii,nu?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează