FOTBAL  »  Superliga  »  RĂSPUNS

Antrenorul Toni Conceicao i-a răspuns patronului din Superligă: „Îi transmit și eu să mă caute”

Toni Conceicao / Foto: Getty Images
Toni Conceicao / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 06 septembrie 2024 12:35 / Actualizat vineri, 06 septembrie 2024 12:35

Toni Conceicao (62 de ani), fost antrenor în trei mandate la CFR Cluj și în câte unul la FC Brașov și la Astra Ploiești, i-a transmis lui Laszlo Dioszegi să îl contacteze pentru a discuta despre preluarea lui Sepsi. Anterior, Dioszegi a recunoscut că tehnicianul portughez se află pe lista sa de înlocuitori pentru Bernd Storck.

Rămas fără echipă din februarie 2022, după ce s-a despărțit de naționala Camerunului, Toni Conceicao s-a arătat foarte deschis pentru o nouă colaborare în România. Tehnicianul portughez a spus că țara noastră reprezintă pentru el „o poartă deschisă tot timpul”.

Toni Conceicao, interesat să o preia pe Sepsi Sfântu Gheorghe

„Nu știu nimic. Prietenul meu din România mi-a transmis că nu a vorbit cu nimeni. Pentru mine, România este o poartă deschisă tot timpul.

Nu știu nimic de ce a spus Laszlo Dioszegi. Am aflat veștile din România, au ajuns și aici, dar nu a vorbit nimeni cu mine de la Sepsi.

Patronul lui Sepsi a vorbit despre mine? Atunci îi transmit și eu să mă caute să vorbim. E normal să fie mai mulți antrenori pe listă. E normal că patronul să se intereseze, să aibă multe variante”, a declarat Toni Conceicao, conform sportpesurse.ro.

Pus la curent cu fotbalul românesc

În plus, Conceicao a afirmat că urmărește în continuare Superliga, chiar dacă s-a despărțit de CFR Cluj în februarie 2019.

Urmăresc tot timpul meciurile din campionatul românesc. Tot timpul văd unul-două meciuri din campionatul românesc. Ultima dată i-am văzut pe Poli Iași și pe Dinamo.

Nu știu ce s-a întâmplat la Iași, e vorba de mentalitate. Nu știu ce a fost acolo. A plecat Toni da Silva, știu că a plecat. Nu știu dacă pot fi o soluție pentru Iași, nu știu.

(n.r.- despre eliminarea suferită de CFR?) O surpriză, dar așa e fotbalul. Este fotbal. FCSB are un lot de mare calitate, un lot de mare calitate. Nu știu ce se va întâmpla mai departe în acest sezon, dar are un lot foarte – foarte bun”, a mai spus Toni Conceicao, conform sursei citate.

Laszlo Dioszegi și-a recunoscut interesul pentru Conceicao

Patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, a dezvăluit că Toni Conceicao se află pe lista de antrenori a celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. A fost primul și, până acum, singurul nume făcut public de Dioszegi.

Sincer, Toni Conceicao e pe lista noastră. De numele lui am discutat chiar acum, vrem să aducem cât mai rapid un antrenor, dar nu vrem să greşim. În plus, avem nişte oameni vechi în staff pe care nu vrem să-i îndepărtăm.

Vrem să rămână şi în viitorul staff antrenorul de portari, preparatorul fizic, ştiu că va fi puţin mai greu să găsim un antrenor care să accepte, dar astea sunt regulile la noi", a explicat Laszlo Dioszegi, potrivit orangesport.ro.

3trofee a câștigat Conceicao în cariera sa de antrenor, toate cu CFR Cluj: Cupa României (2009 și 2016) și Supercupa (2010)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
Superliga
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Superliga
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit
Superliga
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează