FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FC BOTOȘANI 1-0

Tony da Silva a explicat faza conflictului cu Țigănașu: „Cine n-a jucat fotbal nu înțelege!”

Articol de - Publicat vineri, 19 iulie 2024 21:54 / Actualizat vineri, 19 iulie 2024 22:10

Tony Da Silva (43 de ani), antrenorul lui Poli Iași, a comentat faza din prelungirile meciului cu FC Botoșani câștigat de ieșeni cu scorul de 1-0.

În primul minut al prelungirilor Tony da Silva a fost împins de către Alexandru Țigănașu, fundașul stânga al lui FC Botoșani. Mingea a ieșit în afara terenului, iar Tony a împins-o cu mâna mai departe, pentru a-l împiedica pe Țigănașu să repună balonul rapid, iar fotbalistul lui FC Botoșani a făcut un gest necugetat și l-a împins pe antrenorul adversarilor.

+2 FOTO

Tony da Silva a explicat conflictul cu Țigănașu: „Cine n-a jucat fotbal nu înțelege!”

„A fost o victorie meritată. Cei de la Botoșani au încercat să obțină egalul până în ultimele secunde, dar și noi am fi putut marca al doilea gol mult mai devreme. Ne-a lipsit ultima pasă, am avut și o bară.

Sunt primele trei puncte din acest campionat, săptămâna trecută am făcut un meci foarte bun și n-am obținut niciunul. Astăzi am făcut un meci pozitiv, trebuie să mai ameliorăm niște lucruri, dar importante sunt cele trei puncte, ne dau încredere și pozitivitate.

N-am nimic cu Țigănașu, așa se întâmplă la fotbal. A făcut un meci foarte bun, îi doresc succes în continuare și numai bine lui și familiei. Cine n-a jucat fotbal nu înțelege faza asta.

Până la urmă, e ceva normal, nu e război. La finalul meciului am fost la el, ne-am salutat, ne-am cerut scuze. Avem adrenalină, vrem să câștigăm, este normal, așa e la fotbal!

N-au existat orgolii, deși de vreo 7 ani Iași nu a mai câștigat cu Botoșani. Noi vrem să câștigăm cât mai multe meciuri, să prindem încredere. Rămânem cu picioarele pe pământ, am câștigat doar un meci, mai avem mult de muncit”, a declarat Tony da Silva la Digi Sport Special.

Tony da Silva: „Eu nu sunt niciodată mulțumit!”

„Într-adevăr, am avut multe oportunități de a marca. Și săptămâna trecută am avut 18 oportunități de gol, astăzi cred că am avut 11. Important e că nu am luat gol, important e că băieții au alergat, au muncit.

Eu nu sunt mulțumit, sunt fericit, le-am zis jucătorilor să zâmbească că au câștigat, dar eu niciodată nu o să fiu mulțumit. Avem echipă bună, mai am nevoie de jucători, conducerea mi-a promis că încercăm, dar noi trebuie să respectăm bugetul. Încercăm să găsim cea mai bună soluție, niciodată n-o să-i cer conducerii mai mult decât putem”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Plecare de ultimă oră de la Dinamo » Destinație total neașteptată
Superliga
Plecare de ultimă oră de la Dinamo » Destinație total neașteptată
Cel mai mare proiect de infrastructură din Moldova prinde contur » Imagini spectaculoase de pe șantierul de 35 de milioane de euro
Altele
Cel mai mare proiect de infrastructură din Moldova prinde contur » Imagini spectaculoase de pe șantierul de 35 de milioane de euro
Gigi Becali, decizie radicală în ziua transferurilor lui Bîrligea și Popescu: „Tată, îmi e și jenă să o spun!”
Superliga
Gigi Becali, decizie radicală în ziua transferurilor lui Bîrligea și Popescu: „Tată, îmi e și jenă să o spun!”

Daniel Bîrligea, prezentat la Palat de Gigi Becali: „Eu acum am călăi, nu mai poți să le stai în față!” + „Nici la dușmani nu faci ce a făcut Șucu!”

Florinel Coman, condamnat definitiv pentru 3 capete de acuzare » A recunoscut că a folosit un permis fals și le-a zis procurorilor cât a plătit


Comentarii (2)
CN72
CN72  •  20 Iulie 2024, 00:54

Are dreptate Tony - "conflict" cand a fost o faza obisnuita in tensiunea unui meci, oamenii si-au cerut reciproc scuze dupa aceea. Asta e presa, orice declaratie e "halucinanta" sau "savuroasa", oricine critica putin "il distruge" pe altul sau "sterge cu el pe jos", samd. Din pacate n-avem de ales si dam click, pentru ca ne luam informatii din presa. Oare ziaristii isi inchipuie ca dam click pentru ca suntem pacaliti de titlurile mincinoase?

TribunaCFR
TribunaCFR  •  19 Iulie 2024, 23:24

Felicitari, Tony! Bravo, Poli!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close