FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - BOTOȘANI 1-0

Tony, declarația serii după victoria lui Poli Iași: „E vremea hainelor de muncitori”

Tony, antrenor Poli Iași/ foto: Bogdan Bălaș +6   FOTO
Tony, antrenor Poli Iași/ foto: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat vineri, 19 iulie 2024 21:37 / Actualizat vineri, 19 iulie 2024 21:48

După victoria lui Poli Iași cu Botoșani, scor 1-0, Tony Da Silva, antrenorul ieșenilor, a comentat importanța rezultatului, dar și jocul echipei lui.

Mulțumit de victorie, Tony a avut și motive de supărare. A fost deranjat de unele pase date de elevii lui, care nu și-au atins ținta în apropierea porții adverse. Apoi le-a cerut jucătorilor de la Poli Iași să bage capul în pământ și să muncească în continuare pentru fiecare punct.

Tony, după Poli Iași - Botoșani 1-0: „E vremea hainelor de muncitori”

„Noi am avut mai multe oportunități, Botoșani a încercat până la final. Noi trebuia să dăm golul doi. A lipsit ultima pasă, ultima centrare, am avut și bară, important e că am luat 3 puncte, primele din campionat. Săptămâna trecută am jucat top și nu am luat puncte. Azi am făcut un meci bun, mai avem lucruri de reglat, dar importantă e victoria, crește încrederea, omogenitatea.

De 6 ani jumate, Iași nu câștigase cu Botoșani. Am câștigat azi. Voiam asta pentru a crește încrederea, erau sponsori la stadion azi, era important să câștigăm. Dar am câștigat doar un meci, nu e vreme de costum, e vreme de haine de muncitori.

Noi trebuie să fim mai buni, nu sunt mulțumit. Niciodată nu o să fiu mulțumit, chiar dacă le-am zis băieților să zâmbească, pentru că am luat 3 puncte. Pentru mine, vedeta echipei e echipa”, a declarat Tony, la „Digi Sport Special”.

Tony, detalii despre conflictul cu Țigănașu

+2 FOTO

Tony a comentat și conflictul cu Țigănașu, fundașul stânga de la Botoșani, din finalul meciului. Antrenorul a luat mingea pe care jucătorul voia să o arunce de la margine, iar între membrii celor două echipe s-a iscat un scandal general.

„Se mai întâmplă la fotbal, ne-am împăcat apoi. Asta este, nu am nimic cu băiatul, le doresc succes. Cine nu a jucat fotbal nu înțelege fazele astea. Ambele echipe au vrut să câștige, nu au fost niciun război. Ne-am salutat la final, ne-am cerut scuze. Există adrenalină la fotbal, face parte din fotbal”, a mai declarat Tony.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cel mai mare proiect de infrastructură din Moldova prinde contur » Imagini spectaculoase de pe șantierul de 35 de milioane de euro
Altele
Cel mai mare proiect de infrastructură din Moldova prinde contur » Imagini spectaculoase de pe șantierul de 35 de milioane de euro
Eugen Neagoe, pregătit pentru revenirea în Superligă » Detalii din culise
Superliga
Eugen Neagoe, pregătit pentru revenirea în Superligă » Detalii din culise
Gigi Becali, decizie radicală în ziua transferurilor lui Bîrligea și Popescu: „Tată, îmi e și jenă să o spun!”
Superliga
Gigi Becali, decizie radicală în ziua transferurilor lui Bîrligea și Popescu: „Tată, îmi e și jenă să o spun!”

Daniel Bîrligea, prezentat la Palat de Gigi Becali: „Eu acum am călăi, nu mai poți să le stai în față!” + „Nici la dușmani nu faci ce a făcut Șucu!”

Florinel Coman, condamnat definitiv pentru 3 capete de acuzare » A recunoscut că a folosit un permis fals și le-a zis procurorilor cât a plătit


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează