FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A început războiul granzilor în Superligă » Gigi Becali sare la Dan Șucu: „Nu-l credeam în stare de așa ceva! Pentru asta, nu va prinde play-off-ul”

Gigi Becali și Dan Șucu
Gigi Becali și Dan Șucu

Articol de - Publicat marti, 03 septembrie 2024 00:22 / Actualizat marti, 03 septembrie 2024 01:51

„Telenovela” Daniel Bîrligea continuă! Anunțat ca și transferat la FCSB de Gigi Becali (66 de ani), atacantul ar putea ajunge în cele din urmă la Rapid. Dan Șucu a încercat să deturneze mutarea momentului. Becali a intrat la miezul nopții la TV și a explicat detaliile uneia dintre cele mai controversate mutări din fotbalul românesc.

E „război” total între FCSB și Rapid pentru transferul lui Daniel Bîrligea. Rapidiștii susțin că ei au negociat primii cu atacantul CFR-ului, în timp ce Becali susține că a semnat deja contractul cu Varga, iar totul depinde de jucător.

„Război” între Șucu și Becali pentru semnătura lui Bîrligea: „Aveam altă impresie despre el”

„Eu nu credeam că Șucu poate să facă așa ceva (n.r. - să încerce să deturneze transferul lui Bîrligea la FCSB). Credeam că e un om de onoare, de calitate, îmi plăcea de el. Eu am semnat contractul cu Varga pentru Bîrligea.

Am vorbit la telefon cu Șucu. El a oferit un milion jumătate în trei tranșe, după care eu m-am înțeles și am semnat contractul. Eu nu știam nimic despre Rapid! Varga i-a zis că a oferit inițial 1,5 milioane, eu am dat 2 și am încheiat afacerea. Apoi, Șucu a zis că oferă 1,8 milioane de euro în trei tranșe.

Una e să faci concurență, atunci înțeleg. Dar acum e marfa vândută! Hai să spun ceva, mie îmi plăcea de Rareș Pop (n.r. - jucător transferat de Rapid de la UTA Arad la finalul sezonului trecut). Am auzit că negociază, dar n-am intervenit. Ce trebuia? Să dau și eu telefon să negociez și eu?

Alta e când e vorba despre un jucător care n-a semnat. Atunci poți face licitație. Poate am eu altă mentalitate. Șucu știa că am semnat, i-a spus Varga. Așa mi-a zis mie la telefon.

E posibil ca Rapid să fi contactat prima dată pe CFR. Nu știu eu. Eu ce știu e că mi-a zis că are o stare proastă: «Eu vă înțeleg, domnule Becali, dar am o stare proastă când știu că FCSB îl ia pe Bîrligea», la care eu îi zic «Bine, mă Dane, hai să ne lăsăm toți de fotbal, nu mai cumpărăm niciun jucător ca să ai tu o stare bună».

Dacă vezi că eu și Varga am semnat, atunci de ce te mai bagi? Bîrligea nu se duce la Rapid. Băiatul este fraier? Eu i-am zis că la anul pe timpul ăsta are salariu 3 milioane, nu știu dacă a crezut, vedem mâine. În vară poate pleca, dar nu mi-a răspuns la mesaj, o să răspundă el mâine dimineață. Va fi rezolvată treaba.I

I-am zis că în situația asta ar fi mai câștigat decât la echipa națională, că are 10 meciuri de jucat la FCSB până în iarnă. Nu mi-a răspuns la mesaj, dar îmi va răspunde dimineața.

Am fost dezamăgit pentru că aveam altă impresie despre Șucu. Nu zic că îmi schimb impresia ca om, poate el are altă mentalitate. Nu știu ce să zic.

Rapid va juca în play-out pentru asta! O să joace cu Buzău și Slobozia. Dumnezeu îl va răsplăti pe Șucu pentru ce a făcut”, a declarat Becali la emisiunea „Digi Sport Special”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Decizia luată de LPF, după moartea lui Gigi Mulțescu » Cluburile din Superligă au reacționat: „Veșnic un model și un exemplu”
Superliga
Decizia luată de LPF, după moartea lui Gigi Mulțescu » Cluburile din Superligă au reacționat: „Veșnic un model și un exemplu”
Rezultat inimaginabil în prima ligă a Olandei » Echipa antrenată de Van Persie a suferit cel mai drastic eșec din ISTORIE: „Fotbalul poate fi crud”
Campionate
Rezultat inimaginabil în prima ligă a Olandei » Echipa antrenată de Van Persie a suferit cel mai drastic eșec din ISTORIE: „Fotbalul poate fi crud”
Misterioasa viață de după tenis » Camila Giorgi, chemată pe 6 noiembrie la Tribunal: „Niște bârfe! Nu are motive să fugă”
Tenis
Misterioasa viață de după tenis » Camila Giorgi, chemată pe 6 noiembrie la Tribunal: „Niște bârfe! Nu are motive să fugă”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (60)
atthur
atthur  •  04 Septembrie 2024, 01:27
Postat de Bogdan85 pe 03 Septembrie 2024, 08:56

I se rupe lui Sucu de toți Becali! Aici se vorbește de inteligență nu de pușcăriași!

Și mie de prostovanii ca tine...!!!...

stefan56
stefan56  •  03 Septembrie 2024, 22:05

Omul stie ce urmareste, are tot fdreptul sa recupereze banii. Eu tin cu CFR dar realitatea va arata cum va lupta in playOut

alex_t
alex_t  •  03 Septembrie 2024, 20:54

nea Suculee, lasa-l pe Keita de la Cfr si ia-l pe Grameni asa cum ai facut cu Pop daca nu il vreti acum. Il cumperi acum si ramane la Farul pana vara viitoare atunci cand va trebui sa faci curatenie cu Oaida, Kait, Emmers, Gojkovic plus altii. E peste tot ce are Rapid la mijloc acum. un playmaker bun ar mai fi si decarul de la Eibar, Matheus, l-am vazut de vreo 2 ori si e ce trebuie :)

Vezi toate comentariile (60)
Comentează