FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Transfer la FCSB » Mihai Stoica a confirmat mutarea: „Vine! E bătut în cuie”

Mihai Stoica (59 ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a anunțat oficial transferul lui William Baeten (27 ani) la FCSB. +40   FOTO
Mihai Stoica (59 ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a anunțat oficial transferul lui William Baeten (27 ani) la FCSB.

Articol de - Publicat vineri, 12 iulie 2024 21:18 / Actualizat vineri, 12 iulie 2024 23:41

Mihai Stoica (59 ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a anunțat oficial transferul lui William Baeten (27 ani).

În sezonul trecut de Liga 1, Baeten a reușit șase goluri și trei pase decisive, însă FCU Craiova a retrogradat în eșalonul secund. În urmă cu câteva săptămâni, acesta era dat ca și transferat de CFR Cluj, la pachet cu Juan Bauza. Argentinianul merge la Bani Yas, echipă unde evoluează și Andrei Burcă, în timp ce Baeten va întări angrenajul roș-albastru.

Baeten, confirmat de MM Stoica la FCSB!

Vine Baeten. E bătut în cuie. FCU păstrează procente, 50% din jucător. Rămâne de văzut dacă va mai pleca cineva de la echipă, însă refuz să cred că nu vom juca în grupele unei competiții europene, însă e fotbal, se poate întâmpla orice.

Este incredibil ca o echipă de la retrogradare din Lituania să spulbere Helsinki, care se distrează în campionatul Finlandei și care a fost în grupe în sezonul trecut”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

Eu l-am văzut jucând atacant lateral dreapta pe Baeten, dar și mijlocaș central. La ora actuală, avem un singur atacant lateral dreapta de picior stâng: Marius Ștefănescu. Băluță se simte mai bine în poziție centrală, acolo dă cel mai bun randament. În partea stângă, avem atacant de picior drept: Musi, Toma, Tavi Popescu”, a completat oficialul campioanei.

De-a lungul carierei, Baeten a mai jucat în eșaloanele inferioare din Belgia, la Dessel și Patro Eisden, fiind în efectivul oltean încă din 2020. Conform site-ului de specialitate transfermarkt, acesta este cotat la 550.000 euro. Este o dorință mai veche a lui Gigi Becali, mutarea concretizându-se abia acum.

Transfer la FCSB » Mihai Stoica a confirmat mutarea: „Vine! E bătut în cuie”
William Baeten/ Foto: Facebook FCU Craiova

„E unul care nici nu vă trece prin cap vouă. Pot să vi-l spun, îmi place de Baeten! Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el”, declara latifundiarul din Pipera în urmă cu câteva luni.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Romania nu renunță la bronzul gimnastei Ana Maria Bărbosu, din proba de sol de la Jocurile Olimpice! Măsura extraordinară la care apelează Federația și COSR
Jocurile Olimpice
Romania nu renunță la bronzul gimnastei Ana Maria Bărbosu, din proba de sol de la Jocurile Olimpice! Măsura extraordinară la care apelează Federația și COSR
După victoria în fața lui David Popovici și recordul mondial la 100 metri liber, chinezul Pan Zhanle și-a stabilit un nou mega obiectiv
Jocurile Olimpice
După victoria în fața lui David Popovici și recordul mondial la 100 metri liber, chinezul Pan Zhanle și-a stabilit un nou mega obiectiv
Mircea Lucescu, primul amendament la națională » Pe cine a cerut în noul staff
Nationala
Mircea Lucescu, primul amendament la națională » Pe cine a cerut în noul staff

Pe ce loc este România în clasamentul medaliilor la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Ce se întâmplă când un sportiv refuză medalia la Jocurile Olimpice » Două cazuri celebre în istorie


Comentarii (29)
fecesebistdemic
fecesebistdemic  •  14 Iulie 2024, 01:13
Postat de VanBasten2000 pe 13 Iulie 2024, 08:48

Credeti ca Meme a fost rastignit in puscarie?!

Eu cred ca doar a scapat sapunul pe Jos intentionat

TopSalary
TopSalary  •  13 Iulie 2024, 17:54
Postat de ccc23 pe 13 Iulie 2024, 00:23

campania de transferuri de champions league anunta-ta cu mare fast de ciobanas..in care promitea 6-7 milioane investite…e una dintre cele mai slabe perioade de transferuri sub conducerea lui..un singur transfer folositor si notabil…Stefanescu

pai am facut detasat cele mai bune transferuri din Romania. cand era vorba de baeten sa vina la cfr era superjucator,acum ca de ce este din liga a 2-a? pai omul nu a jucat nici macar o secunda in liga a 2-aq,deci ce liga a 2-a visezi? avem 2 echipe. am transferat ce a fost mai bun din Romania,ce vrei mai mult tinand cont ca celalte echipe efectiv au vandut jucatorii buni si au venit alti mult mai slabi.

TopSalary
TopSalary  •  13 Iulie 2024, 17:52
Postat de VanBasten2000 pe 13 Iulie 2024, 08:49

Pentru noi, Baeten e Compagno 2.

deci o sa fie golgheterul echipei Steaua din liga 1 in acest sezon si dupa o sa fie vandut cu 200 de mii de euro dupa ce a venit gratis de la mititelu in vara asta. ca gratis a venit. ar fi de vis. bravo.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează