FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Anunță transferul mijlocașului central la Rapid: „Destinație surprinzătoare”

Damian Rasak. Sursă foto: Imago
Damian Rasak. Sursă foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2024 19:25 / Actualizat duminica, 30 iunie 2024 21:10

Conform presei din Polonia, Rapid s-ar fi înțeles deja cu un mijlocaș din Ekstraklasa, Damian Rasak (28 de ani), giuleștenii urmând să achite clauza de reziliere din contractul acestuia.

Luka Gojkovic, Filip Blazek, Cristi Manea, Rareș Pop, Claudiu Micovschi, Jakub Hromada și Timotej Jambor sunt ceilalți jucători înregimentați de trupa alb-vișine în această perioadă de mercato estival.

Rapid este foarte aproape de a transfera un fotbalist polonez

„Damian Rasak a atras interesul mai multor cluburi din străinătate, în urma unei stagiuni precedente foarte bune. Din informațiile noastre, soarta fotbalistului a fost deja decisă, iar destinația poate reprezenta o surpriză pentru mulți.

Acesta își va continua aventura fotbalistică în campionatul României, acesta ajungând la un acord cu Rapid București”, notează polonezii de la meczyki.

De-a lungul carierei, Rasak a mai evoluat pentru Chievo, Torres, Miedz Legnica, Wisla Plock și Gornik Zabrze.

În sezonul trecut, Rasak a evoluat în 33 partide în campionat, reușind două goluri și două pase decisive, fiind unul dintre oamenii de bază ai formației sale, care a terminat pe locul șase.

Este fost internațional de tinere. Conform site-ului de specialitate transfermarkt, este cotat la 800.000 euro.

Fotbalistul crescut de școala de fotbal Elana Torun nu a reușit să se impună în Italia, însă evoluțiile sale din Polonia au fost extrem de apreciate. A jucat vreme de mult timp pentru Wisla Plock, transferându-se în iarna lui 2023 la Gornik Zabrze, mutarea dovedindu-se a fi una extrem de inspirată.

A fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei și unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi din întreg campionatul, nefiind de mirare că a atras atenția mai multor cluburi.

- Cum este caracterizat Damian Rasak de presa din Polonia

Nu va fi nicio dezbinare între suporteri și conducere, vreau să mediez această relație Mă interesează ca lucrurile să aibă un numitor comun în familia Rapid și să tragem în aceeași direcție. Avem nevoie unii de alții, trebuie să punem clubul mai presus de orice!
- Viorel Moldovan, președinte Rapid

VIDEO. Cele mai importante informații înainte de România - Olanda

Citește și:

Dennis Man și-a dat acceptul din cantonament » A semnat contractul și va avea un salariu uriaș
Nationala
Dennis Man și-a dat acceptul din cantonament » A semnat contractul și va avea un salariu uriaș
Primul 11 gândit de Edi Iordănescu în România - Olanda + Mii de oameni sunt deja la porți pe Allianz Arena!
Nationala
Primul 11 gândit de Edi Iordănescu în România - Olanda + Mii de oameni sunt deja la porți pe Allianz Arena!
Florin Niță, ademenit cu un contract gigantic » Salariu cu șase zerouri pentru eroul României de la EURO 2024: Gazeta are detaliile
Nationala
Florin Niță, ademenit cu un contract gigantic » Salariu cu șase zerouri pentru eroul României de la EURO 2024: Gazeta are detaliile

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (4)
balderis
balderis  •  01 Iulie 2024, 13:03
Postat de John.Wick pe 30 Iunie 2024, 23:07

Alt rebut

E greu să-l ajungă pe Miculescu !!!

unurtr
unurtr  •  01 Iulie 2024, 12:43

Domnul de la mobilă rămâne tot pe plus. În continuare cumpără doar din banii încasați din vânzări, deci nu scoate niciun ban din buzunar în continuare. Până acum în vara aceasta: Vânzări: Krasniqi (Sparta Praga, 2.000.000 €) Cumpărări: Jambor (Zilina, 1.000.000 €) + Hromada (Slavia Praga, 500.000 €) + Blazek (Banik Ostrava, 250.000 €) + Cr. Manea (CFR Cluj, gratis). Încă pe plus: 250.000 €. Și urmează și vânzarea lui Rrahmani. Domnul de la mobilă chiar nu scoate nimic din buzunar?

supereduardo10
supereduardo10  •  01 Iulie 2024, 09:54
Postat de John.Wick pe 30 Iunie 2024, 23:07

Alt rebut

Rebut e Comanel pacat ca jucam in 10 meci de meci. Ce gol ne-a dat Slovacia din cauza lui. Nu stiu cum il mai rabda Edi dar daca il baga si cu Olanda nu avem scapare. Vezi ca tipa nea Jiji ca au platit alti arabi clauza :))) in fapt gogosi e zero barat fix ca priceperea ta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează