FOTBAL  »  Superliga  »  OFICIAL

Lovitură dată de Sepsi pe piața transferurilor » A semnat un atacant cu partide în Serie A, pe care Basel plătea 4 milioane de euro

Sepsi a oficializat transferul lui Dimitri Oberlin, atacant în vârstă de 26 ani. În vara lui 2018, Basel îl achiziționa pentru suma de 4.1 milioane de euro de la Salzburg / foto: Imago +49   FOTO
Sepsi a oficializat transferul lui Dimitri Oberlin, atacant în vârstă de 26 ani. În vara lui 2018, Basel îl achiziționa pentru suma de 4.1 milioane de euro de la Salzburg / foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 22 august 2024 12:18 / Actualizat joi, 22 august 2024 12:32

Sepsi a oficializat transferul lui Dimitri Oberlin, atacant în vârstă de 26 ani. În vara lui 2018, Basel îl achiziționa pentru suma de 4.1 milioane de euro de la Salzburg.

Atacantul originar din Yaounde, capitala Camerunului, a crescut la grupele de copii și juniori ale celor de la Lausanne și Zurich, echipă pentru care a și debutat în fotbalul mare. De-a lungul carierei, a mai evoluat pentru Salzburg, care l-a împrumutat la Liefering, Altach și Basel, echipă care l-a și cumpărat definitiv pentru suma de 4 milioane de euro în vara lui 2018.

Nu s-a impus nici în Elveția, fiind împrumutat în Serie A, la Empoli, și în Belgia, la Zulte Waregem. Au urmat aventuri la echipa secundă a celor de la Bayern, Servette și Thun, iar din toamna lui 2023 evoluează la Adanaspor, reușind trei goluri în 26 partide din stagiunea precedentă.

Sepsi l-a transferat pe Dimitri Oberlin

Oberlin a semnat pe o perioadă de doi ani cu trupa covăsneană, cu opțiune de prelungire.

Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, clubul nostru a ajuns la un acord și cu internaţionalul elveţian Dimitri Oberlin (în vârstă de 26 de ani), care ultima oară a jucat la Adanaspor, dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la Servette FC, FC Thun, FC Bayern II, FC Basel, Zulte Waregem, FC Empoli sau Red Bull Salzburg.

Atacantul cu dublă cetăţenie, elvețiană şi cameruneză, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru, cu opțiune de prelungire.

Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!

- Comunicat Sepsi

În ultima perioadă, cota sa de piață s-a prăbușit, ajungând la 250.000 euro, conform portalului de specialitate transfermarkt. Cea mai mare valoare a atins-o în primăvara lui 2018: 6 milioane de euro.

+44 FOTO

Pentru Sepsi, urmează partida cu Unirea Slobozia, care va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, fiind în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Match Quiz Dinamo - Universitatea Craiova

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis » Primele informații: rămâne în spital până cel puțin luni!
Stiri extrasport
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis » Primele informații: rămâne în spital până cel puțin luni!
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!
Superliga
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (3)
Jean202
Jean202  •  22 August 2024, 14:43

bizonul

armand
armand  •  22 August 2024, 14:38

Storch, daca e lasat in pace , va schimba fata clubului Sepsi in cel mult un an. Va scapa de elementele incompatibile manierei sale de lucru si va aduce din lumea lui jucatori pe care poate conta. Cam asta ar fi vrut si Lennon la Rapid, secunzii lui asta declarau pentru presa din Albion si aia chiar aveau pregatirea necesara. O stire interesanta dar incomplet dezvoltata.

fibra
fibra  •  22 August 2024, 12:45

Care lovitura, zeci de prabusiti prin mai multe campionate ii luam noi ca lovitura (in mintea celor care scriu),si daca 2-3 joaca binisor e o realizare epocala. Campionat bataie de joc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează