FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Transferul atacantului la Rapid, la un pas să fie deturnat în ultimele ore de mercato » Clubul care a intrat la negocieri

Transferul Rapidului, la un pas să fie deturnat de un club din străinătate
Transferul Rapidului, la un pas să fie deturnat de un club din străinătate

Articol de - Publicat luni, 09 septembrie 2024 14:26 / Actualizat luni, 09 septembrie 2024 14:49

Aaron Boupendza (28 de ani) este foarte aproape să semneze cu Rapid, însă un club din străinătate încearcă să-l deturneze în ultimele ore de mercato. Gabonezul a fost prezentat oficial la Zamalek, echipă din prima ligă egipteană, și este așteptat la București de către giuleșteni.

În așteptarea biletelor de avion, vârful dorit de către Marius Șumudică a primit o propunere neașteptată.

Boupendza este programat, în Nigeria, să obțină viza de România, așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, dar oferta de ultimă oră le dă emoții oficialilor de la Rapid.

Aaron Boupendza, atacantul dorit de Rapid, ofertat de Gaziantep FK

Din informațiile GSP.ro, pe urmele lui Aaron Boupendza se află și Gaziantep FK, fosta formație a lui Marius Șumudică, la care evoluează în prezent românii Alex Maxim și Deian Sorescu.

Turcii îi oferă gabonezului 300.000 de euro pe semnătură, cu 50.000 mai puțin decât cei de la Rapid, însă sunt dispuși să îl plătească cu un salariu net superior, dacă acceptă bonusul.

Giuleștenii i-au oferit lui Boupendza un salariu de 300.000 de euro pe an, potrivit fanatik.ro. „Vișiniii” mizează și pe cuvântul pe care și l-a dat jucătorul la ultimele discuții.

5 milioane de euroeste cota lui Boupendza, potrivit Transfermarkt

Transferul atacantului la Rapid, la un pas să fie deturnat în ultimele ore de mercato » Clubul care a intrat la negocieri
Aaron Boupendza / Foto: Imago Images

Cuvântul dat e speranța Rapidului

Aaron i-a transmis antrenorului român că acceptă propunereea, chiar dacă cei de la Zamalek l-au prezentat deja pe canalele oficiale ale grupării. Cei de la Zamalek îi ofereau aproximativ 3,5 milioane de euro în trei ani. Rapid i-a oferit un contract pe două sezoane.

Boupendza, coleg cu celebrul Pierre-Emerick Aubameyang la naționala Gabonului, a rămas liber de contract în această vară, după ce s-a despărțit de Cincinnati, din MLS. A marcat două goluri în 14 meciuri în acest sezon. Gabonezul juca în SUA din 2023, când era cumpărat de Cincinnati cu 6,5 milioane de euro de la Al Shabab.

Șumudică a mai lucrat cu atacantul la Al Shabab, în Arabia Saudită. De-a lungul carierei, Boupendza a fost la Bordeaux, Pau FC, Ajaccio, Tours FC, Fairense, Hatayspor, Al Arabi, Al Shabab și Concinnati.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”
Superliga
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (4)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  09 Septembrie 2024, 17:43

Nu a fost deturnat de Gigi *** ? Atunci nu mai e știre.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Aztec
Aztec  •  09 Septembrie 2024, 17:19

Asa se intampla daca noi nu mai avem jucători de valoare. Păi golgheterul României abia a reușit să fie vândut in marele campionat din Qatar!?! Asa ca despre ce vorbim? Normal ca sunt o multime de fotbaliști din țări uitate de lume, mult mai talentați decât marii noștri fotbaliști! Pe Ianis Hagi cine il cumpara? Nimeni. Cel mult se va intoarce iar cu coada între picioare la Farul. Hai sa fim realiști și să recunoaștem realitățile. Iar la națională l-au adus pe Lucescu ca sa faca el din rahat bici. Nu va înbățați cu apa...Ca in grupa a treia o sa batem pe Kosovo, Lituania, Cipru. Di apoi o sa dam iar de echipele din grupa B din Liga Europei-Cehia, Polonia, Danemarca, Austria...Si iar vom fii ciuca bătăilor. Asta e valoarea fotbaliștilor si a fotbalului românesc.

pernobil
pernobil  •  09 Septembrie 2024, 15:17

Cate ore mai sunt de mercato? Hai ca sigur mai apare o echipa ce il doreste insistent pe acest mare jucator. Cum naiba a ramas asta pana acum nebagat in seama si acum toti il vor? Dar pe egiptenii aia i-a intrebat cineva (un ziarist din romania, evident) ce parere au de 'zvonurile' astea? Sau totul merge pe 'surse'?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează