FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Tudor Băluță, în atenția unui club cu pretenții la titlu în Superliga: „E interesant”

Tudor Băluță în tricoul Farului / Foto: Imago Images
Tudor Băluță în tricoul Farului / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 06 iunie 2024 10:47 / Actualizat joi, 06 iunie 2024 11:17

Dan Petrescu (56 de ani), antrenorul vicecampioanei României, CFR Cluj, a vorbit despre posibilitatea de a-l aduce pe Tudor Băluță (25 de ani), mijlocașul defensiv devenit liber de contract recent după despărțirea de Farul Constanța.

„Bursucul” susține că Băluță este „un jucător interesant”, dar n-a precizat dacă l-a pus pe lista de achiziții din această vară.

Ofertă neașteptată pentru Ianis Hagi  » Fiul „Regelui” este dorit de unul dintre cei mai mari antrenori ai planetei
Transfer
Ofertă neașteptată pentru Ianis Hagi » Fiul „Regelui” este dorit de unul dintre cei mai mari antrenori ai planetei

Tudor Băluță, considerat interesant pentru Dan Petrescu

„Da, e un jucător interesant. Nu m-am gândit la el. Nici nu ştiam că e liber, am aflat acum. Dar avem şi alte opţiuni”, a declarat Dan Petrescu, potrivit as.ro.

Antrenorul celor de la CFR Cluj a vorbit, de asemenea, despre șansele României de a se califica în optimile EURO 2024. El le acordă „tricolorilor” șanse de reușită de 50 %.

Crede în șansa României la EURO 2024

„Vă daţi seama. Orice antrenor îşi doreşte ca de la echipa lui să fie cât mai mulţi jucători la naţională. N-am văzut meciul (n.r.- cu Bulgaria, 0-0), sincer, am fost plecat, dar, din ce am înţeles, nu a fost un meci bun şi eu zic că e mai bine aşa. Dacă mergeam prea încrezători nu era bine.

Trebuie să mergem mereu mai motivaţi, mai atenţi şi mai concentraţi. Nu cred că a greşit (n.r.- Edward Iordănescu) cu ceva la lot, asta e opinia mea. A luat tot ce a fost mai bun.

Sunt 50% şanse (n.r.- să treacă România de grupe la EURO 2024). Dacă nu pierdem primul meci, şansele cresc. Va fi foarte greu cu Ucraina. Individual sunt mai buni ca noi, asta clar. Dar ca echipă… Edi a arătat că a format o echipă. Şi această echipă pierde foarte greu meciuri.

Eu dacă eram antrenor la naţională şi făceam 0-0 ziceam că sunt fericit şi toată lumea râdea de mine, dar eu zic că e bine 0-0. Arată că ai forţă şi că nu ai făcut greşeli în apărare”, a adăugat Dan Petrescu, conform sursei citate.

VIDEO GSP LIVE » Raul Rusescu: „Eu zic că Edi rămâne selecționer și după Euro, indiferent de rezultatul pe care îl obținem. Jucătorii nu sunt afectați de aceste discuții, nu are legătură”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (1)
MaxiP
MaxiP  •  06 Iunie 2024, 11:24

E interesant? Il mananca accidentarile, mi se parea cel mai de clasa mijlocas box to box din Superliga de departe. L-au apucat iar rupturile, altfel prindea lejer lotul pentru Euro.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează