FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE Tudor Băluță, prezentat oficial la noua echipă: „Contract până în 2026”

Articol de - Publicat vineri, 19 iulie 2024 21:10 / Actualizat vineri, 19 iulie 2024 22:01

Tudor Băluță (25 de ani), mijlocașul central plecat de la Farul, a semnat cu Slask Wrosklaw, vicecampioana Poloniei.

UPDATE / Tudor Băluță, prezentat în Polonia

Slask Wrosklaw a anunțat oficial venirea mijlocașului român: „Tudor Băluță a semnat un contract valabil până la finalul lunii iunie 2026, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon”.

Tudor Băluță, prezentat oficial la noua echipă: „Contract până în 2026”

Tudor Băluță, la un pas de Slask Wrosklaw

Polonezii anunță că „e doar o chestiune de zile până când se va face transferul”. Băluță e liber de pe 30 iunie, de când i-a expirat contractul cu Farul, și poate semna cu oricine.

E la un pas de a se înțelege cu Slask, echipă care va juca în turul doi preliminar din Conference League cu Riga.

„După cum am aflat, transferul unui mijlocaș defensiv este doar o chestiune de zile. Vorbim despre un fotbalist cu un CV cu adevărat interesant pentru standardele poloneze, deoarece românul Tudor Băluță, în vârstă de 25 de ani, este aproape de a se transfera la Wroclaw.

Tudor Băluță a semnat în adolescență cu englezii de la Brighton & Hove Albion, care au văzut în el un mare potențial, apoi a fost împrumutat la ADO Den Haag din Olanda și la Dinamo Kiev din Ucraina.

Deși are pe masă mai multe oferte din diferite țări, Slask, condusă de directorul sportiv David Balda, îl curtează cel mai puternic. Întrebat de noi despre jucător, cehul nu a vrut să intre în detalii, dar interesându-ne la club și la una dintre agențiile de impresariat, am reușit să aflăm că mutarea lui Băluța la Slask este «mai aproape decât mai departe»”, a scris Gazeta Wrosklawa.

Tudor Băluță a revenit la Farul în 2022, după aventura de la Brighton, ADO Den Haag și Dinamo Kiev, și a câștigat titlul cu echipa lui Gică Hagi în 2023. În sezonul recent încheiat a jucat 20 de meciuri, în startul stagiunii. A fost absent pe final, din cauza unei accidentări care l-a ținut departe de gazon.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cel mai mare proiect de infrastructură din Moldova prinde contur » Imagini spectaculoase de pe șantierul de 35 de milioane de euro
Altele
Cel mai mare proiect de infrastructură din Moldova prinde contur » Imagini spectaculoase de pe șantierul de 35 de milioane de euro
Eugen Neagoe, pregătit pentru revenirea în Superligă » Detalii din culise
Superliga
Eugen Neagoe, pregătit pentru revenirea în Superligă » Detalii din culise
Gigi Becali, decizie radicală în ziua transferurilor lui Bîrligea și Popescu: „Tată, îmi e și jenă să o spun!”
Superliga
Gigi Becali, decizie radicală în ziua transferurilor lui Bîrligea și Popescu: „Tată, îmi e și jenă să o spun!”

Daniel Bîrligea, prezentat la Palat de Gigi Becali: „Eu acum am călăi, nu mai poți să le stai în față!” + „Nici la dușmani nu faci ce a făcut Șucu!”

Florinel Coman, condamnat definitiv pentru 3 capete de acuzare » A recunoscut că a folosit un permis fals și le-a zis procurorilor cât a plătit


Comentarii (4)
doublem
doublem  •  20 Iulie 2024, 07:14

Acum e Wrosklaw??

rumunek
rumunek  •  20 Iulie 2024, 00:11

Sper să mă înșel, dar să ai istoricul de accidentări al lui Băluță și să te duci într-un campionat fizic precum cel din Polonia, îmi dă senzația că legendara inteligență a acestui fotbalist e doar praf în ochi. Nici mari bani nu ia, ceva mai mult decât la Farul, dar sub ce putea lua la Rapid sau Craiova, avantaj poate doar faptul că joacă într-un mediu ceva mai civilizat față de cel din România. Un potențial neîmplinit, cel puțin până acum.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  19 Iulie 2024, 21:57

Ceasul e cireasa de pe tort in fotografia asta... bine tata))) arata le ca ai ceas)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează